LOVE & SHARE: 104

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 19 tekenen dat je in je moeder verandert…

? Ik krijg regelmatig de vraag wat de beste hardloop-sport-oortjes zijn; dat is natuurlijk super persoonlijk. Mijn favoriet zijn de Bose sportoortjes, blijven goed zitten en geluid is heel goed (vind ik), maar nogmaals, dat is persoonlijk. Runner’s World zet de beste oortjes op een rij.

? Dit boek moet ik binnenkort lezen, 13 ways of Looking at a Fat Girl‘ over de obsessie die we hier in de westerse wereld hebben met gewicht.

? Bekend probleem voor marathon-lopers, ze hebben ALTIJD honger. Heb ik ook last van. Of nou ja, soms niet, maar vaker wel dan niet. Veel vaker. Dit is waarom…

? Alle celebrity-fashion looks tijdens de Oscars, wat is jouw favoriet? Charlize Theron en Margot Robbie! Oh en Olivia Wilde! En… Jennifer Lawrence in Dior…

? En dit zijn de 10 mooiste beauty-looks tijdens de Oscars, volgens Vogue… Ik vind de make-up van Olivia Wilde heel mooi. En Margot Robbie en Jennifer Lawrence ook trouwens.

? 10 redenen om goed te slapen die niets met vermoeidheid te maken hebben.

? Hier heb ik zo’n zin in; Dutchweekend Italia 2016! Nog anderhalve week! Ik ga samen met goede vriendin Marloes van Travelvalley!

? Quiz: hoe Bridget Jones ben jij? Ik ben ENTIRELY BRIDGET. Of ik daar nu zo blij mee moet zijn….

? Quiz: beantwoord deze vragen en jouw ‘ware zelf’ wordt onthuld. Ik moet zeggen dat ze er bij mij niet heel ver naast zitten. Behalve dan het gedeelte waarbij ze zeggen dat ik nooit te lang aan iets vast blijf zitten, want ik ben best trouw. “You’re overwhelmed by lots of interesting and exciting options, and you feel pressured to experience everything before it’s too late. As a result, you have trouble sticking with anything — or anyone — for too long.”

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  maart 5, 2016 / 18:18

  Blijft leuk om die jurken en make-up te zien.

 2. maart 5, 2016 / 18:19

  Ah, ik kan echt geen genoeg krijgen van de Oscar looks! Mijn favorieten zijn Alicia Vikander, Saoirse Ronan, Olivia Wilde en Cate Blanchett denk ik. En ik ben ook entirely Bridget, haha!

 3. maart 6, 2016 / 08:58

  De Oscars is altijd genieten eh, al die praaaachtige jurken en make-up looks! Ik vond Olivia Wilde heel mooi.