FRIDAY FAVOURITES: 209

Favourite Product – Baume Tout Doux

 photo IMG_3300.jpg

Kreeg deze lipbalm van L’Occitane paar weken geleden bij de post, maar besteedde er vrij weinig aandacht aan (druk druk druk, nog een lipbalm?) maar ben fan! Hij ruikt naar rozen (een van mijn favoriete geuren) en is super zacht. Mooie is ook dat 100% van de winst gebruikt wordt voor projecten om de positie van de vrouw in Burkina Faso te verbeteren. Dus als je nog op zoek bent naar een lekkere zachte lipbalm met rozengeur, dit is een aanrader!

Favourite place – Maria Alm

 photo IMG_2854.jpg

Ik kwam iets meer dan een jaar geleden voor een paar dagen naar Maria Alm om te skiën, ik kende toen welgeteld een persoon. Inmiddels heb ik het gevoel dat ik het hele dorp ken en iedereen is zo ontzettend vriendelijk. Het voelt daar nu serieus als thuiskomen. Ik heb mijn eigen hardlooproutes, mijn favoriete pistes, mijn ‘supermarkt’, après ski tent, vrienden en favoriete hotels. Ik ken ski-leraren die buiten hun werktijden met mij off-piste willen gaan en ik weet inmiddels waar je de beste warme chocolademelk met slagroom kunt drinken. Het is dat auto-rijden redelijk wat geld kost (tijd maakt me nog niet eens zoveel uit, ik hou van autorijden) anders zou ik iedere maand heen en weer rijden. Dat ik de afgelopen twee weken twee keer heen en weer gereden ben is ook best een duur grapje.

Favourite Feeling – Skiing off-piste in fresh powder

 photo IMG_3141.jpg

Er was een tijd dat er geen haar op mijn hoofd over dacht om off-piste te gaan skiën. Waarom zou ik het mezelf moeilijker maken dan het al was op de ski’s, maar vorig jaar winter is er een knop om gegaan en nu doe ik niets liever, als er iemand bij is die verstand heeft van het gebied en de condities en als de condities ook een beetje OK zijn. Het fijnst is het aan het eind van de dag als het de hele dag gesneeuwd heeft en er nog niemand in dat gebied geweest is. Misschien moet ik toch ooit eens een free-ride cursus gaan doen, want erg charmant ziet het er helaas nog niet uit.

Favourite YouTube video – Kendall Jenner does Fashionweek (met Gigi Hadid, Kim Kardashian & Marc Jacobs)

Vooral het stukje waarin Kendall en Gigi het over borsten hebben en Gigi toegeeft dat haar borsten zo veel groter zijn tijdens die periode van de maand. You and me both Gigi, you and me both!

Favourite Song – Alan Walker – Faded

Ik ga soms best ver als ik op zoek ben naar nieuwe muziek. Dit keer struinde ik Spotify-lijsten uit Oostenrijk en Duitsland af op zoek naar een fijn nummer. Ik vond dit nummer van Alan Walker, een producer uit Noorwegen, waar het nummer eerst een hit was, maar nu dus ook in Duitsland, Oostenrijk en het schijnt zelfs in Nederland in de hitlijsten te staan (beetje gemist). Ik ben SUPER fan.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. maart 4, 2016 / 17:43

  On your bucketlist: een huisje kopen in Maria Alm ;-) Leuk dat het nu zo vertrouwd voor je is daar.

  Kendall vind ik echt heel leuk, ze heeft humor en laat dit zien. Haar zonnebril is trouwens GAAF. Grappig om Kim dan in beeld te zien, wat een verschil die twee.
  Leuke vrijdag favorieten weer

 2. maart 4, 2016 / 19:21

  Leuke favourites weer :) Ik ben ook een weekje op wintersport geweest, en ik heb door jouw posts nu alweer ontzettend veel zin om in de auto te stappen en spontaan een weekend te gaan snowboarden!

 3. floflo_nl
  maart 4, 2016 / 20:30

  Ah les produits français !
  L’Occitane et Philippe Galerne ;-)

 4. maart 4, 2016 / 21:33

  Toffe favorieten! Ik ga die lippenbalsem eens opzoeken omdat ik ook gek ben op rozen :)