SNAPSHOT DIARY: 4/2

 photo Collages3.jpg


 photo Collages3.jpg

Goedemorgen, het is D-Day vandaag en ik heb een klein beetje een onbestendig gevoel. Ben ik zenuwachtig? Ik weet het niet. Ik kan niet ontkennen dat ik wat spanning in mijn lichaam voel. Gelukkig is het positieve spanning.

Druk bezig met het maken van mijn snapshot diary, vergeet mijn gekookte eieren. Komt me duur te staan, deze zijn steenhard. Bah. Maar alles beter dan die bananenpannenkoeken van een dag ervoor.

 photo Collages3.jpg

De dag na mijn lange duurloop doe ik altijd een herstelrondje, dat is niets anders dan gewoon een beetje hobbelen voor 5/6 kilometer. Dat ga ik vandaag ook gewoon doen. Is misschien ook goed voor de spanning.

Wel echt super lekker weer voor ook.. bah, grijs, nat, pietjepruimenweer, maar ik heb er weer vijf kilometer op zitten.

 photo Collages3.jpg

Gedoucht, tas ingepakt en richting het ouderlijk huis gereden. Onderweg even sushi gehaald (en een pak watjes die toevallig net op zijn). Roos doet vandaag mijn  make-up en heeft er haar missie van gemaakt om al mijn acné als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Heeft ze redelijk goed gedaan volgens mij. Hier mist alleen nog één oog concealer. Is wel te zien he?

 photo Collages3.jpg

Ahh op Instagram verschijnen de eerste foto’s van mijn boek, zo leuk! Ik upload ook snel even mijn selfie van mijn nieuwe boek met de juiste hashtag, zou het namelijk zo leuk vinden om straks allemaal foto’s onder elkaar te kunnen zien. Inmiddels staan er echt al super veel leuke foto’s op de hashtag #LiveLoveRunAnnemerel, super bedankt iedereen!

Tijd voor lunch, tijd voor sushi.

 photo Collages3.jpg

Als mijn lunch op is en mijn make-up op mijn hoofd zit, rijden Roos en ik naar Amsterdam. Eerst even naar The Harbour Club Café waar later die middag mijn boekpresentatie is. Ik geef even mijn goodies voor de goodiebag af, zodat ik dat straks niet meer hoef te doen.

Bij Rob Peetoom Zuidas, mijn favoriete haarstylist Carolien gaat me omtoveren tot iets moois, denk ik…

 photo Collages3.jpg

Hier moeten we nog beginnen en vraag ik Roos een foto te maken en zit ik uiteindelijk best wel ehhh raar met mijn duckface.

Roos had vanmorgen ook krullen in haar haar, maar die zijn inmiddels al lang weer verdwenen. Kwestie van verkeerde krultang, te weinig haarlak, super sluik haar en een paar windvlagen. Maar ze heeft gelukkig, ook haar coupe wordt nieuw leven in geblazen.

 photo Collages3.jpg

Ready as ever. Nee eigenlijk helemaal niet. Ik wilde nog even mijn praatje oefenen, dat had ik tot het laatste moment bewaard. Ik ben inmiddels op de locatie en ik denk – doe ik even rustig – maar nee hoor, Marloes wandelt gewoon drie kwartier te vroeg binnen en ja als zij er is heb ik dus echt geen zin om in een hoekje dat dankwoord te oefenen. Dat vind ik veel te ongezellig.

Fotocredits hiervan zijn voor Marloes! Een paar minuten tot het begin van mijn lancering. Ik ben heel erg excited en tegelijkertijd denk ik, laat dat dankwoord alsjeblieft snel voorbij zijn. Terwijl ik voor de locatie sta te poseren komen de eerste genodigden al binnen. AAAAH!!!!

 photo Collages3.jpg

Lieve Carlissa komt met een paar prachtige foto’s. De bovenste foto maakten we in 2008, de onderste foto werd op tweede kerstdag gemaakt. Jullie weten allemaal hoe ik me derde kerstdag voelde en anders moet je maar even terugbladeren op mijn blog. Hahahaha. Of kun je je er een voorstelling bij maken?

Je gelooft het misschien niet, maar tijdens mijn presentatie heb ik zo’n drie uur lang mijn iPhone niet aangeraakt en dus ook geen foto’s gemaakt. Het stukje over de lancering zal ik dan ook later schrijven, als ik alle beelden van de fotograaf heb en een beetje weet wat ik wil schrijven. Op dit moment zit ik namelijk nog zo vol van adrenaline dat ik loop te stuiteren en geen mooi verhaal kan schrijven (misschien heb je het al een beetje gemerkt aan deze snapshot diary). Als de presentatie voorbij is schuif ik samen met mijn ouders, zusje, redacteur Anoek en Marloes aan voor nog een flesje wijn en een heerlijk avondmaal. Ik heb steak tartaar met frietjes en ik ben heel gelukkig.

 photo Collages3.jpg

Oeps. Zoveel mooie bloemen en andere cadeaus gekregen en we moeten met zijn vieren in mijn Fiesta. Dat wordt proppen.

Roos en ik zitten tussen de bloemen op de achterbank terwijl mijn vader naar huis crosst. Ondertussen zingen we keihard mee met Justin Bieber. Ik zit dan misschien achterin, maar in mijn auto bedien ik de muziek (via mijn iPhone).

 photo Collages3.jpg

Bij mijn ouders bekijk ik alle lieve en mooie cadeautjes die ik gekregen heb, waaronder dit lieve armbandje van mijn awesome vriendin Laura. Oh en kijk nou al die bloemen mensen, ik heb niet eens een vaas! Gelukkig ben ik nu bij mijn ouders en heeft mijn moeder wel emmers (en ook vazen), morgen (vandaag dus) maar eens kijken wat ik hier mee ga doen.

Om half twaalf lig ik in bed. Om half een slaap ik nog niet. Om half twee ook niet. Om half drie nog steeds niet. Ik heb een paar keer een half uurtje geslapen, maar echt slapen kun je het niet noemen. Zit zo vol adrenaline. Om half zeven ben ik maar naar beneden gegaan, want door mijn gedraai kon mijn zusje (waar ik naast lag) volgens mij ook niet slapen. Het is inmiddels half acht en ik ben nog steeds moe. Als die adrenaline straks wegebt val ik waarschijnlijk in een diep gat, maar gelukkig heb ik vandaag verder niets gepland staan en kan ik het me ook veroorloven om gewoon een paar uurtjes te slapen overdag.

Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve berichten op mijn blog, Instagram, Twitter, in real life… jullie reacties maken me zo blij.

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. februari 5, 2016 / 12:03

  Het was zo onwijs leuk gisteren! Heel erg tof dat ik erbij mocht zijn. Ik zei het gisteren al: ik ben nu op de helft van je boek, vanavond lees ik de andere helft!

 2. Lisa
  februari 5, 2016 / 12:04

  Wat ontzettend gaaf!! Ik voel helemaal je enthousiasme en je adrenaline als ik dit lees. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn :) Wil het boek eigenlijk vragen voor mijn verjaardagsfeestje (20 feb) maar zou ‘m t liefst nu al! X

 3. februari 5, 2016 / 12:06

  Aaah zo fijn! Ik zag de foto’s al voorbij komen op instagram en je ziet er intens gelukkig uit! Super super super cool en ik kan niet wachten tot mijn boek er is! Straks dus maar weer eens in de brievenbus kijken!

 4. Emilie
  februari 5, 2016 / 12:08

  Ben echt heel blij voor je Annemerel! Super leuk allemaal!

 5. februari 5, 2016 / 12:09

  Wat fijn om te horen dat het zo goed ging!! Ik ga je boek snel een keer halen :)

 6. februari 5, 2016 / 12:10

  Lieve Annemerel,

  Die adrenaline kick kan ik mij zo goed voorstellen… en dat zwarte gat.. volgens mij gaat dat wel meevallen ;-).
  Bedankt dat ik erbij aanwezig mocht zijn en wat zag je er prachtig uit!
  Ben al een aardig stuk op weg in je boek en vind het zo geweldig, vooral het lijstje over wat je denkt tijdens een intervaltraining… HEEELL herkenbaar hahahhhahahaha.

  Geniet er nog even van en vanavond lekker vroeg met de kippen op stok

  Veel liefs Gaby

 7. Nena
  februari 5, 2016 / 12:16

  Wat leuk! Je zag er ook echt prachtig uit. Als ik vanavond bij mijn ouders kom, ligt je boek daar al op me te wachten :D

 8. Rieke
  februari 5, 2016 / 12:25

  Zo gaaf! Kan me goed voorstellen dat slapen niet lukte! Gewoon een boek! Omg.

 9. februari 5, 2016 / 12:36

  Wauw, wat zag je er mooi uit! Leuk dat je het allemaal zo vast hebt gelegd. Ben benieuwd naar je blog over de lancering!

 10. februari 5, 2016 / 12:52

  Wauw wat een gave dag. Ik hoop dat je er vandaag nog lekker van kunt nagenieten!

 11. laura
  februari 5, 2016 / 12:53

  je zag er mooi uit! Komt er nog een artikel van je outfit online???

  • maria
   februari 5, 2016 / 15:08

   En van Roos haar outfit!!

 12. Sophies
  februari 5, 2016 / 13:08

  Je hebt het meer dan verdient! Ik ben erg benieuwd. Zit nu nog in het buitenland maar je boek was wel al binnen zag ik. Verheug me er ontzettend op om het te gaan lezen. Geniet van deze momenten!

 13. februari 5, 2016 / 13:10

  Whaaaa gaaf!!! Ik krijg je boek als t goed is morgen binnen :-)

 14. Tessa
  februari 5, 2016 / 13:30

  Whaaah it’s a wrap! Moet vast een heel bizar gevoel zijn om nu niet meer naar de release date van je boek toe te leven? Heb het boek sinds gisteren in m’n bezit en het is echt geweldig leuk geschreven. Vind het heel tof dat je boek zo typisch Annemerel is. Mijn complimenten! Je zag er overigens geweldig uit gisteren. Nu kun je lekker nagenieten!

 15. Elvira
  februari 5, 2016 / 13:32

  Wat zul jij een fantastische dag gehad hebben als ik het zo zie. Hard work pays off.

 16. februari 5, 2016 / 14:15

  Klinkt als een super leuke dag! Ben benieuwd naar het verslag :)

 17. Yamina
  februari 5, 2016 / 15:04

  Ik vind het zo tof voor je! Je hebt er kei hard voor gewerkt. Je mag zo ontzettend trots op jezelf zijn!

 18. februari 5, 2016 / 15:51

  Gefeliciteerd Annemerel! Supergaaf :)

 19. Brenda
  februari 5, 2016 / 16:23

  Proficiattttt! Mag je echt fier op zijn!

 20. Ilse
  februari 5, 2016 / 17:34

  Ik begrijp wel dat je helemaal hyper was maar echt onwijs leuk!

 21. februari 5, 2016 / 18:44

  Wat leuk om deze dag mee te maken! En geen eigen foto’s van de lancerong zegt genoeg: het was geweldig. Ik ben heel benieuwd naar je verhaal erover!

 22. februari 5, 2016 / 19:20

  Wat een dag! Het klinkt echt geweldig, en ik kan heel goed begrijpen dat je daardoor vol adrenaline zit. Ik heb het boek ondertussen ook binnen dus ik ga straks lekker op de bank kruipen en een stukje lezen :) Lief al die bloemen en kadootjes, ik hoop dat je straks nog in je studio past haha.

 23. februari 5, 2016 / 23:33

  Gefeliciteerd! Zo super tof! En wat zie je er onwijs mooi uit zeg! Geniet van het succes! X

 24. Nadia
  februari 10, 2016 / 12:10

  Echt geweldig Annemerel, gefeliciteerd!