LIVE LOVE RUN x SURPRISE

 photo IMG_0811.jpg

As we speak, sta ik waarschijnlijk met kriebels in mijn buik mijn dankwoord te houden tijdens mijn boekpresentatie voor pers, familie en meest dierbare vrienden. Maar voor jullie heb ik ook een verrassing… of nou ja niet echt surprise meer voor veel mensen die mijn boek al besteld hebben en mensen die me volgen op Instagram, maar mijn boek is uit! Een paar dagen eerder dan gepland. Mocht je het boek al besteld hebben, dan ligt het hoogstwaarschijnlijk vandaag, morgen of dit weekend in je brievenbus. AHHH EN DAN KAN IEDEREEN DUS ECHT LEZEN WAT IK GESCHREVEN HEB.

Zoals ik in mijn dankwoord geschreven heb. Het schrijven van een boek is altijd een droom van me geweest, dat die droom nu werkelijkheid geworden is, dat ik dat boek daadwerkelijk in handen heb en dat het vanaf vandaag overal te koop is, dat besef ik nog niet heel goed. Ik denk dat dat ook nog wel een beetje tijd nodig heeft. Ik zie het net als een vakantie die ontzettend leuk is als je er bent, maar waarvan je de waarde pas echt goed kunt inschatten een paar weken later, als je thuis bent en terugdenkt aan die fijne tijd. Toch probeer ik het zo goed mogelijk tot me door te laten dringen, want ik probeer zo goed mogelijk te genieten, ook al vergeet ik dat soms nog wel een beetje. Ik ben een geboren stresskip en deze drukke tijden bezorgen me vervroegde rimpels. Maar adem in adem uit, MIJN BOEK IS UIT!!

En omdat ik op dit moment toch bezig ben met mijn dankwoord tijdens mijn boekpresentatie in Amsterdam, lijkt het mij ook wel een mooi moment om jullie – mijn lieve lezers – te bedanken, iets wat ik ook in het boek doe trouwens.

Dit boek had nooit tot stand komen zonder mijn uitgever en zonder mijn ouders en lieve zusje, dat lijkt me duidelijk. Maar mijn uitgever had me überhaupt nooit benaderd op het moment dat ik jullie niet gehad had. Want wie ben ik nu eigenlijk? In 2015 waren er 147 mensen die sneller een marathon liepen in Nederland, ik bedoel maar, een wereldrecordhouder ben ik dus absoluut niet en ik heb het wiel ook niet uitgevonden wat hardlopen betreft. Maar wat ik in de afgelopen jaren wel gedaan heb, is een heleboel goede mensen om me heen verzameld en daarmee bedoel ik niet alleen hardloopexperts zoals Run2Day, de bondsarts van de atletiekunie en mijn fysio, maar ook jullie. Ik ben dan misschien degene die mijn blogs schrijft, als ze niet gelezen zouden worden zou mijn blog niets voorstellen. En als mijn blog niets had voorgesteld, had de uitgever waarschijnlijk ook niet het vertrouwen in mij gehad om dit boek te maken. Dus… DIKKE VETTE THANK YOU TO ALL OF YOU!

Het liefst had ik jullie nu natuurlijk allemaal het boek gratis gegeven, als dank, maar ja, ik moet ook nog boeken verkopen. Niet omdat ik geld wil verdienen (in Nederland moet je echt wel een super bestseller zijn wil het qua geld een beetje interessant worden), maar omdat de uitgever een redelijk groot aantal boeken heeft laten drukken en als die niet verkocht worden mag ik nooit meer een boek schrijven en dat zou best rot zijn… Want hoeveel ‘paniekaanvallen’ ik de afgelopen tien maanden ook gehad heb, ik zou het zo weer over doen. Graag zelfs.

Liefs,
Annemerel

P.S. als je mijn boek hebt zou ik het super leuk vinden als je een foto op Instagram deelt met de hashtag #LiveLoveRunAnnemerel. Lijkt me zo bizar om te zien dat jullie daadwerkelijk MIJN boek lezen!

P.S. 2 je kunt mijn boek onder andere hier bestellen!

Delen:

32 Reacties

 1. februari 4, 2016 / 17:02

  Gefeliciteerd! Echt heel erg leuk. En knap!

 2. Mandy Mensen
  februari 4, 2016 / 17:06

  Ah zo leuk! Geniet van alles wat nog komen gaat!

 3. februari 4, 2016 / 17:08

  Jaaa, nu is het nog wachten tot je boek bij mij binnen komt! Leuk dat hij dus al onderweg is :)

 4. M.
  februari 4, 2016 / 17:10

  Echt een dikke proficiat! Ik was zo blij toen PostNL deze morgen aanbelde en heb meteen een selfie met het boek naar mijn zus gestuurd (ook een megafan) die ongelooflijk jaloers was en sowieso als eerste NA mij het boek zal lezen.

  Geniet van alles wat er nog op je pad komt, je kan superfier zijn op jezelf!

 5. Frances
  februari 4, 2016 / 17:25

  Gefeliciteerd! Ik ben je boek nu aan het lezen, hoewel ik pas op bladzijde 9 ben vind ik het nu al super!

 6. Rieke
  februari 4, 2016 / 17:34

  Mega gefeliciteerd!! Enjoy!

 7. februari 4, 2016 / 17:36

  Jeeeej gefeliciteerd!! Het boek is binnen! Foto is gemaakt, dus nu nog delen!

 8. februari 4, 2016 / 17:37

  Ik heb je boek nog niet binnen (ik hoop morgen!) maar ik ben nu al fan van het boek. Ik weet hoe veel liefde je in het boek hebt gestopt en ik kan ook wel voorspellen hoe oprecht je bent in je schrijven. Als groot fan van je blog moest ik het dan ook meteen begin november bestellen, en ik twijfel er ook niet aan dat het een echte bestseller gaat worden ;) Ik denk dat je heel trots op jezelf kunt zijn, want dit is iets wat JIJ hebt neergezet.

 9. Manon
  februari 4, 2016 / 17:42

  Heb al op Instagram gereageerd, maar mijn boek is inmiddels binnen. Vind het zó ontzettend leuk en knap, geniet van vanavond!!

 10. februari 4, 2016 / 17:45

  Ik heb net al een stuk uit het boek gelezen en het is zo Annemerel (had niet anders verwacht) geschreven. Zo leuk!

  Vanavond ga ik verder. Heel veel succes en geniet er vooral van. Dik verdiend!

 11. februari 4, 2016 / 18:38

  Jaaa super leuk! Gefeliciteerd! Het boek staat zeker op mijn lijstje. Ik wilde er eigenlijk even mee wachten (geldbesparing ivm carnaval enzo) maar ik ben nieuwsgierig dat ik ‘m waarschijnlijk toch binnenkort al koop! X

 12. Tessa
  februari 4, 2016 / 18:40

  Ook hier viel je boek vandaag op de mat! Ik ga er lekker voor zitten en begin NU met lezen.. xx

 13. Kim
  februari 4, 2016 / 19:37

  Ik heb je boek binnen! Vind hem nu al helemaal leuk :)

 14. februari 4, 2016 / 19:46

  Hoera! Van harte :)

 15. Hanne
  februari 4, 2016 / 19:53

  Jaaa ik heb mijn boek al binnen, ziet er super uit!
  En ook mijn vader is enthousiast, die heeft hem al bijna uit

 16. februari 4, 2016 / 20:18

  Hopelijk heb je van deze speciale dag genoten!

 17. februari 4, 2016 / 21:11

  hey Annemerel als eerst van harte gefeliciteerd met je boek . echt super knap dat je het voor elkaar hebt gekregen . ik heb je boek ook al binnen en ben nu al bij hoostuk 2 ik wil namelijk ook gaan beginnen met hartlopen dus je boek komt net op tijd gr natasja

 18. Ilse
  februari 4, 2016 / 22:02

  Ik was vanochtend zoo blij toen ik eerst een mail kreeg dat hij verstuurd was en dat ik hem even daarna in de brievenbus vond. Wat een prachtig boek en helemaal Annemerel, echt iets om trots op te zijn!

 19. februari 4, 2016 / 22:03

  Gefeliciteerd met je boek! Echt ongelofelijk knap! In deze post bedank je ons, maar je was er nooit gekomen als je er niet zo hard voor had gewerkt.

 20. Rozemarijn
  februari 4, 2016 / 22:08

  Ah ik ben zo benieuwd! Binnenkort vier ik mijn verjaardag en heb hem bovenaan mijn lijstje staan! Vingers crossen ;-) En meid, geniet ervan met volle teugen, you reserve it! Liefs

 21. Esther
  februari 4, 2016 / 22:22

  Gefeliciteerd, ik ben superbenieuwd naar je boek! Ik woon alleen op het moment niet in Nederland, hij is zeker niet vanuit het buitenland te bestellen?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 5, 2016 / 07:36

   Hi Esther, volgens mij verzendt Bol.com ook internationaal, toch? Ik weet niet waar je op dit moment zit?

 22. februari 4, 2016 / 23:26

  Als het goed is, krijg ik morgen je boek binnen.

 23. Mandy
  februari 4, 2016 / 23:32

  Gaaf! Ik kreeg er net al een mailtje over van Bol.com! Ben benieuwd of ik hem morgen op kan halen. Geniet van de komende tijd :)

 24. februari 5, 2016 / 08:22

  Supergaaf dat je boek nu in de winkels ligt! Zag leuke foto’s van je presentatie voorbij komen, ik ben heel benieuwd!

 25. februari 5, 2016 / 08:56

  Spannend! Gefeliciteerd!

 26. februari 5, 2016 / 09:28

  Ik heb hem gister binnengekregen en was blij verrast! Wilde ‘m eigenlijk dicht laten tot wintesport volgende week (dan heb ik wat te lezen in de auto) maar kon het toch niet laten er alvast een beetje in te bladeren. Ik vind het onwijs leuk dat er zoveel kleur en foto’s in het boek zitten! Moest wel lachen om het ‘perfecte hardloopselfie’ hoofdstuk, volgende keer tijdens het rennen maar eens je adviezen in de praktijk brengen ;)

  Geniet ervan Annemerel!!!! x

 27. februari 5, 2016 / 09:30

  Ah leuk! Geniet ervan! Ik kan niet wachten tot je boek binnen is!

 28. Judith
  februari 5, 2016 / 11:31

  Super leuk! Hij valt vandaag bij mij op de mat! Kan niet wachten, duik vanavond lekker vroeg in bed met jouw boek!

 29. februari 5, 2016 / 14:10

  Gefeliciteerd met je boek! Mag je zeker trots op zijn :)

 30. februari 5, 2016 / 20:45

  Gefeliciteerd! Ik heb mijn boek vandaag gehad en ik ben er gelijk in begonnen. Ik vind het nu al leuk!

 31. februari 6, 2016 / 17:35

  Gefeliciteerd! Het was wel een aangename verassing dat het pakketje vrijdag in de brievenbus lag! Ik ben al over de helft en vind dat je het super goed hebt gedaan!