SNAPSHOT DIARY: 4/12

 photo Recently Updated125.jpg


 photo Recently Updated125.jpg

Goedemorgen, slechte morgen, Coldplay heeft besloten om A Head Full of Dreams niet meteen beschikbaar te maken op Spotify. Dat is stom. Super stom.

Ik bedoel, ik had het album al gekocht op iTunes, maar ik had het ook wel graag op Spotify willen beluisteren. Waarom kan Spotify er niet gewoon voor zorgen dat sommige albums alleen beschikbaar zijn voor betalende klanten? Want dat schijnt Coldplay’s probleem met Spotify te zijn. En dat is ook het probleem van Taylor Swift.

 photo Recently Updated125.jpg

Het moment dat je al die kleding die door je studio zwerft echt onder ogen moet komen.. blegh.

Altijd als ik even vastloop met mijn To-Do-List van die week, begin ik met het opstellen van mijn To-Do-Lists voor de komende weken. Lekker werkontwijkend gedrag ;-).

 photo Recently Updated125.jpg

Ik heb een interview voor Marie Claire (over mijn boek) en ik besluit dit wandelend te doen, want de zon schijnt en anders heb ik geen tijd om naar buiten te gaan vandaag en dat zou zonde zijn.

Onderweg haal ik natuurlijk koffie, want je moet toch een doel hebben om naartoe te lopen (het interview ging goed trouwens).

 photo Recently Updated125.jpg

En vandaag zit er een paarse nagellak in mijn adventskalender van L’Oréal. Ik twijfel nog of ik de nagellak er uit ga halen of dat ik ze tot en met 24 december laat zitten… wat zouden jullie doen?

Bezig met de Friday Favourites die vanmiddag online gaat.

 photo Recently Updated125.jpg

Het is alweer vier maanden geleden dat ik bij de kapper was en ik vind het tijd om weer wat korter en blonder te gaan. Op zich valt mijn uitgroei niet heel erg op, maar ik vind het wel leuk om de kleur ook bovenop wat frisser te hebben. En korter dus. Vorige keer zei ik dat ik niet korter zou gaan, maar eh… daar kom ik nu van terug.

 photo Recently Updated125.jpg

Maar niet voordat ik geluncht heb natuurlijk. Ik at onder een halve avocado (waardoor ik inmiddels met een flinke jaap in mijn vinger loop, oeps…) wat zalm en rijstwafels. Normaal eet ik die bij elkaar, maar aangezien mijn avocado veel te hard was, at ik alles los (hij was wel rijp trouwens, maar ik had hem even in de koelkast gelegd en mijn koelkast is gaan vriezen ofzo, want alles is bevroren en er zijn zelfs eieren geknapt! smerig verhaal!).

Ik ben in Amsterdam voor de kapper. Zo blij dat de zon schijnt vandaag, kan ik lekker mijn nieuwe Céline zonnebril op.

 photo Recently Updated125.jpg

Terwijl de verf in mijn haar zit, maak ik alvast een begin aan mijn diary voor maandag.

Het resultaat! Nu hopen dat ik zelf mijn haar ook zo mooi kan krijgen. Ik heb de fohnborstel waarmee dit gedaan is gekocht, dus de challenge is on!

 photo Recently Updated125.jpg

’s Avonds vieren we Sinterklaas met mijn familie! Er moet natuurlijk een groepsselfie gemaakt worden en omdat iedereen er rot op staat besluit ik dat iedereen maar gewoon een duckface moet doen, want dan weet je van te voren al dat je er stom op staat. Mijn vader vertikt het om die duckface te doen hahaha.

En dit inspirerende bordje eten is het restant van twee kippenpoten, roseval aardappeltjes en salade. Ik vergat weer eens te fotograferen VOORDAT ik mijn bord was aangevallen.

 photo Recently Updated125.jpg

Mijn broertjes vriendin heeft voor iedereen chocolade truffels gemaakt, super lief (en vooral lekker!).

We doen cadeautjes en gedichten en ik mocht een gedicht voor Roos schrijven. Mijn gedicht was helemaal niet zo grappig als deze foto nu doet vermoeden. Ik had allemaal serieuze boodschappen enzo. Nee echt.

 photo Recently Updated125.jpg

Mijn oma zou er eigenlijk ook bij zijn, maar die voelde zich niet zo goed, dus doet mijn broertje zijn gedicht voor haar telefonisch. Mijn broertje is de gedichtenkoning. Zijn zinnen hadden bijvoorbeeld allemaal twaalf lettergrepen. Ik bedoel, daar heb ik dus ECHT niet opgelet.

Roos is heel blij met haar boek ‘The Power of Now’ van Eckhart Tolle (die heeft ze overigens niet van mij gekregen, ik gaf haar een lipstick van Urban Decay, want dat boek zette ze pas twee dagen geleden op haar lijstje en toen was mijn cadeau natuurlijk al lang gekocht..).

Zelf kregen ik een mooie mok, thee, een koffiepotje (Franse pers), koffie en een pot waar mijn koffie in kan. Alle ingrediënten voor koffie en thee dus, heel fijn! Om half twaalf waren we klaar met de cadeautjes, bracht ik mijn broertje + vriendin naar het station en reed ik zelf naar huis. Ik had meteen willen gaan slapen, maar door omstandigheden (Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat) sliep ik weer niet voor half twee. Zo gaan die dingen. Ik ga denk ik volgende week een experiment doen, mijn telefoon niet meer in de buurt van mijn bed leggen. Lijkt me een interessant experiment.

Ga jij dit weekend Sinterklaas vieren? Of heb je dat net als ik gisteren al gedaan? Hoe ga je het vieren?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. december 5, 2015 / 12:11

  Wat heb je leuke spulletjes gekregen voor Sinterklaas :) fijn weekend!

 2. Julia
  december 5, 2015 / 12:30

  Leuk dagje gehad zo te zien! En leuke cadeautjes heb je gehad :) Haha ik moest wel even lachen om je vader op die groepsfoto die weigerde een duckface te doen :P

 3. december 5, 2015 / 12:46

  Mooi je haar!

 4. december 5, 2015 / 13:00

  Had jij dat laatst ook niet een keer geprobeerd, om je telefoon ergens anders te laten liggen? Leuke dag heb je gehad.. Ik vier vanavond Sinterklaas, zin in :-)!

  • Annemerel
   Auteur
   december 5, 2015 / 13:40

   Haha ja 1 dag was het gelukt… was toen best OK bevallen. Had ik dat al geschreven? Pffftttt ik schrijf zoveel dat ik niet eens meer weet wat ik wel en niet gezegd heb. Oeps.

 5. Manon
  december 5, 2015 / 13:58

  Wauw je haar is zó mooi! Die lengte en kleur staan je echt prachtig.

 6. december 5, 2015 / 14:05

  Wat is je haar mooi! Ziet er trouwens gezellig uit zo met je familie en leuke cadeautjes heb je gekregen. Ik vier dit jaar helaas geen sinterklaas.

 7. december 5, 2015 / 14:49

  Leuk je nieuwe haar!

 8. december 5, 2015 / 14:56

  Nice hairdo! De zonnebril staat je top.

  Is dat een Braun föhnborstel die hebt gekocht? Die kocht ik ook na een bezoek bij Rob Peetoom ;-) heel fijn apparaat.

 9. december 5, 2015 / 14:57

  Oke slecht dit, het is een aanname van mij dat je naar Rob Peetoom bent geweest ;-)

 10. december 5, 2015 / 15:24

  Ziet er gezellig uit :) Ben benieuwd naar je experiment!

 11. Ilse
  december 5, 2015 / 15:35

  Wat staat je haar leuk zo Annemerel! Ik ga vanavond sinterklaas vieren met cadeautjes en een gedicht! :)

 12. Neel
  december 5, 2015 / 18:24

  Een tip voor koffie in Den Haag is Boon, aan de Prinsestraat. Vooral hun Blend 13 vind ik heel lekker in de French Press

 13. Nadia
  december 5, 2015 / 18:51

  Leuke foto’s weer!

 14. december 5, 2015 / 21:15

  Wat is je haar prachtig!! Nu twijfel ik ook om het weer kort te knippen … Ik switch altijd tussen kort en lang en had mezelf beloofd het weer even te laten groeien. Hmmm…. mijn afspraak staat pas 20 dec dus ik kan nog even nadenken!

 15. Linda
  december 6, 2015 / 11:55

  Wist je dat je in Spotify ook lokale bestanden kan importeren? Ik heb het album van Coldplay ook gewoon geïmporteerd en zelfs gesynchroniseerd met m’n iPhone (dit kan alleen als je beide apparaten op dezelfde wifi hebt aangesloten).
  Succes ;) haha

 16. december 6, 2015 / 20:13

  Wauw, je haar is heel mooi geknipt!! Love it!

 17. december 8, 2015 / 16:38

  Wat heb je je haar leuk! Ben benieuwd of het zelf ook lukt met je nieuwe fohn!

 18. december 9, 2015 / 20:50

  Ik vond zowel je ‘before’ als je ‘after’ kapsel je mooi staan haha, maar iets anders is wel weer tof! Fijn dat Sinterklaas zo gezellig was, bij ons ook. Kan het echt heel erg waarderen als mensen oprecht zoveel moeite in een gedicht stoppen trouwens haha. En je broer(tje) lijkt op je vader joh!