LOVE & SHARE: 91

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Vanaf deze week kun je mijn column voor Metro ook online lezen, op metromode.nl! Tijd vliegt trouwens, ik schrijf alweer een jaar iedere week voor Metro!

? Hardloopblog aanrader? De blog van Andrew, de vriend (pardon, verloofde) van atlete Susan Kuijken. Andrew komt uit Australië en woont nu tijdelijk samen met Susan in Nederland, in de buurt van Nijmegen trainen ze samen voor Susan’s Olympisch debuut. Andrew’s verhalen over de trainingen en alle nieuwe Nederlandse dingen die hij leert zijn HILARISCH. Love it.

? Mooi verhaal van Nienke, wat te doen als je even niet zo healthy en happy kunt zijn als je graag zou willen. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje.

? Slecht geslapen? Zo overleef je de volgende dag.

? Waarschijnlijk heb je deze reclame van een Duitse supermarktketen al lang gezien, zo niet, ga NU kijken. Mooie video. Geef je naaste liefde wanneer ze er nog zijn.

? Als ik zo zou kunnen skiën… WOW! Kippenvel van deze video waarin Angel Collinson perfecte lijnen maakt.

? Je maakt hardlopen onbewust zwaarder dan het daadwerkelijk is.

? Quiz: Waren deze 14 celeb-nieuwsberichten van 2015 of is het al ouder nieuws? Ik had 11 van de 14 vragen goed. Of dat een goed teken is weet ik niet. Ben heel benieuwd hoe goed jullie op de hoogte zijn ;-).

? Quiz: wie is jouw favoriete popster? Ik kreeg Adele. Ben fan van Adele, maar ze is niet mijn favoriete artiest EVER.

? Quiz: Wat zou jouw verhaal zijn in Love Actually? Ik zou een flirt hebben met een co-worker.. hmm, jammer dat ik GEEN CO-WORKERS HEB!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. december 5, 2015 / 21:08

  Leuk dat je column nu ook online te lezen is! Veel makkelijker als je niet in de buurt van een treinstation komt :)

 2. Ilse
  december 5, 2015 / 21:11

  Die laatste quiz is zoo leuk, Love Actually is zo’n leuke film. En ik weet nog aardig veel nieuws van 2015.

 3. december 5, 2015 / 21:40

  6 out of 14 haha, wauw.

 4. december 6, 2015 / 09:27

  Ojaaa Adele is mijn popter,.Woehoeee!! Must Love Dogs is mijn storyline,..dusssss!

 5. Aukje
  december 6, 2015 / 09:45

  Ik keek Paradise Waits in Tuschinski en op groot doek zijn die lijnen nog lekkerder. Maar de hele film is zeker de moeite waard. Lekker genieten van de fun en sneeuw en ohhh gaan we al?!

 6. december 6, 2015 / 13:27

  Haha ik kreeg Taylor Swift. My goodness, dat is precies álles waar ik niét van hou :’)

 7. december 7, 2015 / 14:42

  Oh yes, super leuk dat je column voor Metro nu ook online te lezen is! Zijn je columns van het afgelopen jaar nog ergens (online) terug te vinden eigenlijk?