SNAPSHOT DIARY: 4/8

 photo Desktop1232.jpg

 photo Desktop1232.jpg

Ik zit nog steeds bij mijn ouders. Lach niet. Ik ben nu met mijn huisbaas en de bestrijdingsdienst in gesprek om te kijken hoe we het probleem kunnen oplossen. Ondertussen is mijn to-do-list zo lang dat iedere minuut die ik kan werken telt en bij mijn ouders werk ik op dit moment gewoon het allerbeste (en naast Roos slaap ik als een roosje, ha ha pun totally intended!!!).

Tijdens mijn ontbijt kijk ik het liefst plaatjes op de DailyMail (of een vlog van Casey, maar ik heb er in Italië zoveel gemist en ik heb nu geen tijd om alles in te halen, dus ik laat het aantal vlogs dat ik moet zien gewoon nog even oplopen).

 photo Desktop1232.jpg

Dit zijn mijn mislukte spiegeleieren, om het nog iets erger te maken heb ik in plaats van zwarte peper, rode chili vlokken op mijn eieren gedaan. Ik HAAT chili!

Wonder boven wonder zonder file in Amsterdam terecht gekomen in de spits! Maar nu regent het en ik wil niet naar buiten in de regen.

 photo Desktop1232.jpg

Afspraak bij Metro met sales!

Terug in Den Haag, ik heb een fotoshoot voor een magazine, de foto komt bij een interview over mijn (lease)auto. Ik heb niet echt het beste weer uitgezocht en Den Haag is zo’n ramp met werkzaamheden dat we al snel naar een andere locatie vluchten.

 photo Desktop1232.jpg

De altijd zonnige badplaats Scheveningen om precies te zijn!

Hopen dat de flitser niet wegwaait, het waait namelijk behoorlijk hard.

 photo Desktop1232.jpg

Volleerd automodel, niet waar?

Kijk dit zijn de mooie kleine dingen in het leven, het middenconsole van je auto openmaken omdat je op zoek bent naar iets voor je lippen en er dan een halfvol doosje met autodrop tegenkomen. Ze zijn in mijn vakantie een klein beetje samengesmolten, maar hé, SNOEP!

 photo Desktop1232.jpg

Nog een reden waarom het best vertoeven is bij mijn ouders, een speltbroodje met zalm en rucola voor de lunch, met liefde door mijn moeder gemaakt.

Om half twee heb ik nog geen onderwerp voor Metro en ik raak een klein beetje in paniek (degene die ik zou interviewen belt ziek af en het interview moet echt vandaag plaatsvinden, in verband met mijn andere werkzaamheden deze week). Dan bedenk ik me dat één van mijn Facebook en Instagramvrienden dit weekend een triatlon gedaan heeft en dat dat eigenlijk best wel een cool interview is. Binnen tien minuten heb ik hem aan de lijn en een uur later heb ik al mijn vragen gesteld (en heel veel informatie gekregen), weer een uur later heb ik het interview uitgewerkt. Als ik eenmaal een goed onderwerp heb, dan is schrijven geen probleem meer.

 photo Desktop1232.jpg

Ik krijg een eerste opzet van het binnenwerk voor mijn boek opgestuurd en het is ZO MOOI. Ik kan het nog niet laten zien, dan maar een selfie van mijn blije hoofd.

Half zes, time flies, maar ik heb gelukkig ook wel redelijk wat kunnen doen. Still going strong though…

 photo Recently Updated67.jpg

Nog een reden waarom het niet vervelend vertoeven is bij mijn ouders, iedere avond lekker eten!

En eten met een heerlijk zonnetje in de tuin… Zelf heb ik geen mogelijkheid om buiten te zitten bij mijn studio.

 photo Desktop1232.jpg

Wat nog wel een klein beetje wennen is, is mijn nieuwe hardloopomgeving door de weilanden en langs het spoort… maar hé, ik doe maar net alsof het vakantie is, dan vind ik op nieuwe plekken hardlopen ook altijd heel erg leuk! En het is zeker geen verkeerde route, alleen… anders.

 photo Desktop1232.jpg

Ik heb na het hardlopen dus altijd een rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Hoogst irritant. Ooit blijft ‘ie erin staan, dat weet ik nu al…

Na mijn zes kilometer herstelloopje zet ik deze snapshot diary in elkaar, spring ik onder de douche en… ga ik heerlijk slapen, want morgen gaat de wekker weer om zes uur. Yes.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. augustus 5, 2015 / 12:36

  Hopelijk is het muizen probleem snel opgelost. Maar bij je ouders is het altijd goed vertoeven :) Dat ervaar ik ook zo.

 2. augustus 5, 2015 / 12:40

  Lijkt me een heerlijk vakantiegevoel: even bij je ouders vertoeven. En ik ben zo benieuwd naar je boek!!

 3. augustus 5, 2015 / 12:43

  Oh wat stom dat je nog steeds niet thuis kunt slapen! Wel fijn om even verwend te worden door je ouders. Moet er zelf niet echt aan denken, maar aan het eten te zien is het bij jouw ouders wel goed toeven ;).

 4. Ilse
  augustus 5, 2015 / 12:45

  Fijn dat je zo goed kan werken bij je ouders en hopelijk is het probleem snel opgelost.

 5. augustus 5, 2015 / 12:45

  Heel veel respect voor het feit dat je altijd toch nog een onderwerp voor Metro weet te verzinnen, ik doe het je niet na! Hopen dat je muizenprobleem snel wordt opgelost (al gaat het waarschijnlijk maar om één of twee muizen… Het zal geen hele plaag zijn toch?) maar bij je ouders is het volgens mij ook best prima haha. Ik vraag me alleen af waar je je kleding vandaan haalt, als je niet thuis komt.

 6. augustus 5, 2015 / 12:57

  Leuke diary! Ik hoop dat het probleem in je huis snel opgelost kan worden! Ondanks dat het wel lekker is bij je ouders:)

 7. augustus 5, 2015 / 13:20

  Ahh is je kettinkje weer gemaakt? :)

 8. augustus 5, 2015 / 13:27

  Leuk dat je nog steeds bij je ouder bent, en daar ook nog eens goed kan werken! Ik kan me voorstellen dat je dan vooral erg afgeleid bent, zeker omdat je gewend bent alleen te wonen. Veel plezier daar!

 9. augustus 5, 2015 / 14:00

  Heerlijk zo een verassing om snoep tegen te komen, dan is het nog lekkerder.

  Hopelijk ben je snel van de muizen af. Not cool. Wel cool is de Apple watch!

 10. augustus 5, 2015 / 14:23

  Gelukkig heb je toch nog wat kunnen regelen voor dat interview! En ik ben zo benieuwd naar je boek !!

 11. augustus 5, 2015 / 14:47

  Haha, die rimpel ken ik, maar die heb ik steeds als ik net wakker ben. Blijkbaar frons ik veel in mijn dromen, haha.

 12. Mams kim
  augustus 5, 2015 / 14:56

  Vervelend van je nieuwe gezinsleden, Bah. Hopelijk zijn ze snel verdwenen en kan je weer in eigen huisje bivakkeren. En die rimpel….als het je echt gaat irriteren dan meld je je maar bij mij…ik weet daar oplossing voor zonder rotzooi!!,

 13. augustus 5, 2015 / 15:18

  Ik ben ook een paar dagen bij mijn ouders, gewoon voor de leuk. Geeft toch een beetje het vakantiegevoel! Ik hoop dat je snel van je muisprobleem af bent.

 14. augustus 5, 2015 / 15:50

  Toch wel erg fijn dat je zo bij je ouders thuis kan vertoeven. :-)

 15. augustus 5, 2015 / 19:09

  Ahhh hopelijk is je muizenprobleem snel opgelost zeg..wat irritant!! Maar niet helemaal als je moeder je steeds voorziet van lekker eten ;-)!

 16. augustus 5, 2015 / 20:46

  Wat weer heerlijk om deze artikelen van jou te lezen!

 17. augustus 6, 2015 / 08:57

  Leuke diary weer. Ik vind dit altijd zo leuk om op je blog te bekijken.