SNAPSHOT DIARY: 3/6

 photo Recently Updated35.jpg


 photo Recently Updated35.jpg

Morning, zie je dubbel? Nee! Op de foto links heb ik niks op mijn gezicht, op de foto er naast draag ik mijn BB Cream. Het is geen wereld van verschil, maar zo voelt het voor mij wel. Mijn huid lijkt veel frisser en rustiger.

 photo Recently Updated35.jpg

Dit heb ik nodig! Een super kleine USB stik met USB 3.0 en 128GB aan ruimte. Mijn MacBook heeft ook 128GB, maar die zit helemaal vol. Ik sleep nu wel overal mijn externe hardeschijf mee naartoe, maar het is wachten totdat dat ding kapot gaat (dit is al mijn derde, omdat ik ze overal mee naar toe sleep vallen ze wel eens…). Dit zou ideaal zijn, want dit kun je er gewoon in laten zitten en… helaas hebben ze op Bol.com en bij Coolblue alleen de 64GB variant en ik wil echt de 128GB. Even wachten dus.

Wisten jullie dat mijn zusje afgelopen weekend een YouTube kanaal begonnen is? Ze heeft net het lookbook dat we zaterdag gefilmd hebben online gezet.

 photo Recently Updated35.jpg

Afgelopen weekend bereidde ik vijf maaltijden voor deze week voor, ik doe namelijk een challenge, de Kook5Daagse. Ik ben uitgenodigd door Lock & Lock, de fabrikant van de bakjes waar ik mijn maaltijden in bewaar. Gisteravond had ik pasta carbonara, maar het was zoveel dat ik nu voor de lunch nog een klein bakje heb.

Ok… drie dagen DutchCowboys done.. Ik werkte deze week twee dagen, maar maakte er een hele dag (maandag) en twee halve dagen (dinsdag en woensdag) van omdat ik anders niet uitkwam met artikelen. Ik heb redelijk wat geschreven.

 photo Recently Updated35.jpg

Yes, daar is ‘ie dan, een microfoon voor mijn camera. Ik word gek van alle auto’s die hier voorbij rijden, want ze verpesten al mijn video’s. Maar eens kijken of dit helpt…

Ughhhh apparaten die zonder benodigde batterij worden geleverd (ik heb natuurlijk niet zo’n vierkant blok liggen en ik heb nu geen tijd om het te halen).

 photo Recently Updated35.jpg

Even mijn koelkast opruimen.. damn, deze smoothie staat er al bijna twee weken en is zo ranzig…

En terwijl ik blogjes schrijf, eet ik mijn Nutella pot leeg. Want ik had echt zin in zoet.

 photo Recently Updated35.jpg

Ok, half zes, klaar om een paar boodschappen te doen…

Het is ineens zulk mooi weer! YES!

 photo Recently Updated35.jpg

Ik moest een brief op de post doen en dat deed ik bij Paagman, de mooiste boekenwinkel van Den Haag. Natuurlijk kon ik niet alleen die brief posten.. Ik moest ook nog even boeken kijken. Gek idee dat volgend jaar mijn boek daar ook ligt. Als ik een beetje doorschrijf dan.

 photo Recently Updated35.jpg

Ok, laten we dit eens testen….

Ik heb een…. make-up video opgenomen. Je denkt nu misschien Annemerel, make-up, is dat wel jouw ding?  Nou, niet echt, maar ik wilde graag mijn routine laten zien die ik het afgelopen half jaar iedere dag (wanneer ik make-up draag dan) gebruik. Helaas… hoor je nog steeds auto’s op de achtergrond. Shit.

 photo Recently Updated35.jpg

Weer een lekkere makkelijke maaltijd door de Kook5Daagse challenge.

En omdat het zonde was om niet naar buiten te gaan met mijn make-up stuurde ik Carlissa een Snapchat met de vraag of ze zin had om een drankje te drinken op het strand, want het is zulk mooi weer! En daar moet je van genieten…

 photo Recently Updated35.jpg

Hier heb ik een klein kwartiertje voor moeten fietsen (en dat hadden ook tien minuten kunnen zijn als ik naar een strandtent dichter bij mijn huis was gegaan). Ik woon hier prima.

 photo Recently Updated35.jpg

En Carlissa is het daar mee eens….

Als ik thuis kom bewerk ik nog even mijn video en om elf uur duik ik mijn bed in om nog even mijn boek te lezen. Maar niet lang, want ik val al snel in slaap.

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. juni 4, 2015 / 12:05

  Ah ik ben benieuwd naar je dagelijkse routine wat betreft make-up, heel gaaf! <3

 2. juni 4, 2015 / 12:14

  Oh ik ben ook stiekem best benieuwd naar al je nieuwe filmpjes :)

  Leuk dat je zusje ook een kanaal heeft, ik ga kijken!

 3. juni 4, 2015 / 12:47

  Heerlijk om zo lekker dicht bij het strand te wonen. Geniet er maar van de komende dagen!

 4. juni 4, 2015 / 12:54

  Wat een leuke foto’s weer allemaal!
  Die microfoon voor je camera is denk ik echt ideaal!
  Liefs Lonneke

 5. juni 4, 2015 / 13:07

  Heerlijk zeg zo’n spontane date aan het strand!

 6. juni 4, 2015 / 13:18

  Oh heerlijk om je dag te kunnen eindigen op het strand! Ben erg benieuwd hoe je die kook5daagse ervaren hebt, komt daar nog een artikel over?

 7. juni 4, 2015 / 13:33

  Wow, je pakt het gelijk goed aan met een Rode-microfoon haha! En dan wordt je Nikon ook weer goed gebruikt, toch fijn :) Het lijkt me zo ideaal als je ’s avonds gewoon nog even naar het strand kan! Ik zat gisteravond nog bíjna op het Maroon 5-concert omdat iemand z’n kaartjes weg wilde doen maar er wilde niemand mee, helaas :( Het BB-cream verschil vind ik trouwens ook heel minimaal maar ik snap wel wat je bedoelt, het voelt gewoon net iets fijner als er ‘iets’ op zit en als je ook het idee hebt dat je er wat aan gedaan hebt en niet gewoon net uit bed bent gestapt. Bedoel je met 128GB trouwens 128GB opslagruimte? Ik heb een laptop met 1TB en dat vind ik echt heerlijk haha, geen idee hoe ik het met minder zou moeten doen (dat is één van de dingen waar ik me dus echt geen zorgen over wil maken, ‘hoe vol mijn laptop zit’. Op mijn laptop staat namelijk echt álles).

 8. juni 4, 2015 / 13:35

  Jammer van de mic en de auto’s. Ben wel benieuwd naar jouw routine en de bb cream.

 9. juni 4, 2015 / 15:25

  Wat ziet je huid er de laatste tijd goed uit!! (Natuurlijk mag je dit niet hardop zeggen want dan word je morgen wakker met een shitload aan puisten haha) Ik ben zo jaloers op je dat je gewoon ‘even’ naar het strand fietst, dat zou ik ook zo graag willen!

 10. juni 4, 2015 / 15:53

  Wat heerlijk dat je zo even naar het strand kunt gaan zeg! X

 11. juni 4, 2015 / 16:01

  Ik ben toch wel heel benieuwd naar het geluid nu met de microfoon! Hij ziet er in elk geval tof uit. :-)
  Het lijkt me super fijn om zo eventjes naar het strand te kunnen gaan. Heerlijk!
  Liefs

 12. Irene
  juni 4, 2015 / 16:01

  Whaha ik dacht: lekker, een groene smoothie, totdat ik je reactie eronder las :P

  Wel echt een luxe dat je zo dicht bij het strand woont hoor!

 13. juni 4, 2015 / 18:48

  Wat een leuke foto’s en ik zie die BB-cream zeker wel.. Wil je natuurlijk echt meer dekking dan zou je dat van foundation mogen verwachten maar voor een BB-cream vind ik deze dekking echt prima!

 14. juni 4, 2015 / 20:11

  Leuk een make up vlog. Doe je ook nog eens en rondleiding door je huis? Dat ziet er zo leuk uit.

 15. juni 4, 2015 / 20:32

  Lijkt me heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen!

 16. juni 4, 2015 / 20:44

  Jammer dat je microfoon het uiteindelijk toch niet zo goed doet… Maar wel fijn dat je zo dicht bij het strand woont, dat maakt een hoop goed ;)!

 17. Femke
  juni 4, 2015 / 20:57

  Ook ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe video’s ;-) Heerlijk trouwens he, zo dicht bij het strand wonen…love the beach <3

 18. juni 4, 2015 / 21:49

  Leuk om te zien :) benieuwd naar je video inderdaad!

 19. Ilse
  juni 4, 2015 / 23:52

  Leuk dagje zo! :)

 20. juni 5, 2015 / 00:31

  Wat een fijn dagje zo! Ik ben benieuwd naar je video en naar het geluid via de microfoon. Zit eraan te denken om er zelf ook eentje aan te schaffen!

 21. Roekiye
  juni 5, 2015 / 09:32

  Hoi lieve schat!! Wat leuk dat je zusje ook een youtube kanaal is begonnen. Ik volg haar nu ook. Ik heb vakantie en ik ga me lekker bezighouden met o.a. hardlopen, Annemerel.com lezen, lekker in beweging te blijven. Jouw blog heeft me afgelopen zomer ook geholpen om lekker in beweging te blijven, waar ik je voor wil bedanken :)
  Trouwens in je blog entries kom je over als een hele stoere chick, maar als ik je vlogs bekijk, zie ik ook dat je ook heel lief, schattig, kwetsbaar en lekker luchtig bent :) *hugs* Roekiye

 22. juni 5, 2015 / 11:51

  Wow, wat fijn dat je zo dicht bij het strand woont. Het dichtste hier in de buurt is op ameland haha. Al zijn hier gelukkig ook wel mooie plekken om even te genieten.