VIDEO: Detox-vlog

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, afgelopen week deed ik een driedaagse detox en dat was op sommige momenten best wel hels. En omdat ik tegenwoordig Annemerel-de-YouTuber ben heb ik alle mooie, zware, pijnlijke en euforische momenten voor je vast gelegd op video in een heuse Detox Vlog.

De detox die ik dit heb ik gedaan via Sapje. Dat is hartstikke handig, want het pakket dat je krijgt is helemaal compleet. Hoef je tenminste niet zelf nog de keuken in om sapjes te maken, daar had ik tijdens de detox ook echt geen energie voor gehad. Eerst had ik een persoonlijk intake gesprek en haalde ik de sapjes op (als je niet in Amsterdam of Amstelveen woont moet je de sapjes zelf ophalen, anders worden ze bezorgd met de bakfiets), de volgende dag begon het avontuur. Tijdens de detox blijf je in contact met Sapje door middel van iMessage/WhatsApp en als je wil kun je ook altijd naar Joël en Rosalynn van Sapje bellen. Hartstikke fijn, want toen ik me op dag 1 ontzettend rot voelde, wilde ik wel even weten of dit wel oké was, fijn als je dan gerustgesteld kan worden.

Ik vond de detox een hele bijzondere ervaring. Ik heb me onwijs rot gevoeld, maar ook heel goed. Of ik het nog een keer zou doen? Kijk de video meer!

Heb jij wel eens een detox met sapjes gedaan?

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. Desiree
  juni 4, 2015 / 17:22

  toch wil ik het nog een keer proberen! maar of ik het volhoud.. haha

 2. juni 4, 2015 / 17:29

  Leuke video, je lijkt hier echt super op je gemak enzo, leuk! En knap dat je het volgehouden heb natuurlijk!

 3. Esther
  juni 4, 2015 / 17:32

  Heb je het zelf betaald of is dit een soort advertorial? Vind het namelijk nogal aan de prijs, daar eet je normaal gesproken minstens een maand van!

 4. Maaike
  juni 4, 2015 / 17:38

  Wow je ziet het echt al aan je huid, je straalt echt!

 5. juni 4, 2015 / 18:16

  Ik heb nog nooit zoiets gedaan, maar het lijkt me ook erg heftig! Ik zou sowieso na dag één al hoofdpijn hebben + een gigantische craving naar alles waar op te kauwen is …

 6. juni 4, 2015 / 18:45

  Wauw, je ziet er inderdaad wel echt goed uit na je detox! Ik denk zelf dat ik het enorm onderschat eigenlijk haha. De sapjes lijken me namelijk nog best ‘vullend’, maar ze bevatten natuurlijk ook zodanig andere producten dat je lichaam er echt wel even gewend aan moet raken. Ja, interessant!

 7. juni 4, 2015 / 18:46

  Hahaha, ik ben een tijdje terug geopereerd aan mijn keel en koen toen ook niet (amper) eten.. Ik zag toen ook OVERAL eten, man man man.. wat had ik toch een voornemens om van alles en nog wat te gaan koken en eten als ik weer kon.. Niet gedaan overigens, maar ik snapte je opmerking helemaal :-)! Detoxen lijkt me erg moeilijk, knap dat je het toch hebt volgehouden ondanks dat je zo misselijk was. Ik zou ook wel eens een detox willen doen..maar wanneer, dat is de vraag!

 8. Marijke
  juni 4, 2015 / 19:15

  Ik vind je video’s écht super leuk! En ik vind het echt super knap dat je hebt doorgezet, want ik denk dat ik allang zou hebben afgehaakt! Bikkel!

 9. juni 4, 2015 / 20:01

  Ik zou het echt een keer willen proberen, maar ik ben bang dat ik daarna zo’n afkeer krijg tegen sapjes, terwijl ik die nu juist zo lekker vind haha. Knap dat je het vol hebt gehouden!

 10. juni 4, 2015 / 21:08

  Er is inderdaad wel een verbetering te zien aan je huid! Het lijkt me pittig hoor, zo’n detox, maar het is ook wel fijn dat je nu 1000x meer van eten kan genieten.

 11. juni 4, 2015 / 21:38

  Leuke video! Ik wil het ook dolgraag eens proberen!

 12. juni 4, 2015 / 21:51

  Wat een goede, complete vlog! Ik wilde net zeggen, je stráált echt helemaal op het eind. Heftig zeg, het heeft wel een beetje weg van mijn Vipassana meditatie :’) “waarom wilde ik dit nou ervaren” haha, heel herkenbaar. Maar goed dat je merkt dat eten helemaal niet altijd onze grootste energiebron hoeft te zijn!

 13. juni 4, 2015 / 21:59

  Wat een leuke vlog! Erg interessant. Misschien ga ik het toch ook maar eens proberen, als ik het aan durf, haha!

 14. juni 4, 2015 / 22:42

  Lijkt me super intertessant zo’n kuur! Leuk dat je ons meenam :)

 15. juni 4, 2015 / 22:46

  Oohhhhh, ik had het echt met je te doen.Ik vind het wel interessant om te zien wat het met je lijf doet. Het lijkt mij persoonlijk echt niks, maar ik zou wel graag willen weten welke lichamelijke klachten ik zou krijgen. Ik denk dat het best wel een keer goed is om te doen, maar ik durf dat niet aan (zeker niet met mijn fulltime baan, haha).

 16. juni 4, 2015 / 22:46

  Woh wat heftig die migraine! Ik wil graag in juli na mijn stage 3 dagen sapvasten gaan proberen, met 2 dagen ervoor en erna gezond eten. Nu echt te druk! Ben heel benieuwd hoe ik het ga ervaren. Je vlogs worden steeds beter, je staalt in laatste shot!

 17. juni 4, 2015 / 22:58

  Ik was zo benieuwd naar deze vlog, je hebt het zo goed volgehouden! Knap! <3

 18. juni 5, 2015 / 10:02

  Nou, ik vind het heel knap van je, maar ik ben echt niet overtuigd van de benefits haha. Het lijkt me echt verschrikkelijk!!!

 19. Maaike
  juni 5, 2015 / 10:32

  Je ziet het aan het einde inderdaad écht aan je huid en ogen!
  Heel leuk gedaan & een beetje een idee gekregen wat jij thuis doet!

 20. juni 5, 2015 / 10:57

  Ik wil dit echt een keer proberen, omdat het zo fijn lijkt om me helemaal ‘schoon’ vanbinnen te voelen. Hele interessante vlog!

 21. Ilse
  juni 5, 2015 / 13:17

  Ik heb wel over detox nagedacht maar nooit mee begonnen.

 22. juni 5, 2015 / 14:02

  Knap werk Annemerel. Ik wil het doen, een geweldige uitdaging maar in combinatie met een gezin moet ik echt gaan plannen. Want dit lijkt mij echt heftig.

  Fijn dat je dit met een vlog laat zien! Je straalt echt op het eind.

 23. Anneroos
  juni 6, 2015 / 10:12

  Knap van je dat je het hebt volgehouden, ondanks dat je je niet lekker voelde.
  En je straalt echt helemaal op het einde, inderdaad je huid en ogen. Leuke vlog

 24. juni 14, 2015 / 10:12

  Leuk om te zien. Helemaal omdat ik net een detox achter de rug heb. Ook 3 dagen en deed het voor de 2de keer. Bizar om te zien hoe verschillend iedereen erop reageert. Bij mij viel het namelijk echt reuze mee. Ik was een beetje slapjes, had het koud en op dag 2 een zeurende hoofdpijn. That’s all.