SNAPSHOT DIARY: 3/3

 photo Recently Updated181.jpg


 photo Desktop2286.jpg

Goedemorgen, na een paar dagen in Oostenrijk zit ik weer op mijn eigen plek, achter mijn keukentafel, achter mijn (twee) MacBooks. Schrijfdag! Of beter gezegd: schrijfdagen! De dagen dat ik in Nederland ben moet ik natuurlijk net iets harder werken dan normaal om wel gewoon dezelfde hoeveelheid werk gedaan te krijgen. Als de druk hoog is, werk ik het beste, dus no worries.

Lees jullie lieve reacties op mijn blog over de Rotterdam Marathon en mijn ‘angst’ over het feit dat ik geen goede tijd loop, terwijl ik het gevoel heb dat iedereen dat nu van mij verwacht. Thanks all!!! Ik weet dat ik geen goede tijd voor jullie hoef te lopen, maar ik heb gewoon een ontzettende bewijsdrang en ik weet dat ik niets meer hoef te bewijzen, maar dat neemt het gevoel niet in een keer weg.

 photo Desktop2286.jpg

Vlog van vorige week editten. Ik was al begonnen voordat ik naar Oostenrijk ging, maar er moesten nog een paar dagen bij. Kon hem in Oostenrijk niet publiceren omdat ik daar geen WiFi had. Aan de ene kant was dat heel rustig aan de andere kant was dat best balen, want ik heb dus 75 euro aan internet op mijn telefoon besteed om wel gewoon Snapshot Diaries online te krijgen.

Snack-time, nog steeds mijn favoriete snack rond een uurtje of half elf. En het schijnt ook best gezond te zijn.

 photo Desktop2286.jpg

What I’m Wearing Today, oude jeans van ZARA (eigenlijk een beetje ’te’ Boyfriend geworden, zakt van mijn kont), een paar oude UGGS (sloffen) en een nieuw streepshirt van ZARA (20 euro op de Basic-afdeling).

Work-work-work-work-work (denk Rihanna stem hierbij). Twee MacBooks, thee, koffie, to-do-list, there we go again.

 photo Desktop2286.jpg

Sinds kort zit bezorgingsdienst Foodora ook in Den Haag, ik heb twee codes gekregen om eten te bestellen zodat ik het kan proberen. Had ik stiekem al gedaan voordat ik die codes had, maar goed nu kan ik het NOG een keer proberen. Komt goed uit want heb weinig tijd om boodschappen te doen en heb weinig eten in huis. Ik bestel zowel mijn lunch als avondeten bij De Bieb. Het is nu pas elf uur, maar het wordt als het goed is rond half een bezorgd. TREK!

 photo Desktop2286.jpg

Pakketje van Run2Day met spullen om me voor te bereiden op de Rotterdam Marathon. Not bad, NOT bad! Ik ben normaal niet echt van de supplementen en gels, maar ik zal het eens gaan proberen, daarnaast ook de officiële Rotterdam Marathon schoen en een set kleding van New Balance. Ik word verwend.

 photo Desktop2286.jpg

Foodora is here! Dit tasje alleen al is fantastisch! Mijn lunch is een broodje gerookte zalm met wasabi mayonaise, gember en wakame. Te lekker!!! Zeker een aanrader als je in Den Haag woont.

 photo Desktop2286.jpg

Nog een pakketje, dit keer van Biodermal met nieuwe zonproducten en P-CL-E serum. Ik ben benieuwd. Mijn moeder gaat de P-CL-E crème testen (omdat ik niet van mijn eigen producten van Jetske Ultée durf af te wijken).

Kijk nou wat ik in mijn koelkast vind, nog een klein stukje Tony’s met karamel en zeezout!

 photo Desktop2286.jpg

Trek trek trek, hoe kan dat nou na zo’n lekker broodje?! Ik maak rijstwafels met avocado. Daarna maak ik precies hetzelfde bordje nog een keer.

MAAR IK HEB NOG STEEDS SUPER VEEL TREK!

 photo Desktop2286.jpg

Tijd voor mijn avondeten, dit was echt ontzettend veel. Zo veel dat ik de rest van de avond geen trek meer heb (en ik eet dit al om half zes), het is een vegetarische curry met rijst (heel veel rijst), van De Bieb.

OK. Tijd om mijn huis op te ruimen, ik ben er klaar mee om in een zwijnenstal te leven. Ook al is het maar voor drie dagen, dit is niet OK. Als ik zo door blijf gaan moet ik de dozen bij mij in bed nemen.

 photo Desktop2286.jpg

Tussen de dozen vind k ook een envelop vol met kaarten en briefjes die ik tijdens mijn boekpresentatie vorige maand gekregen heb van vrienden en relaties, nooit gelezen, nooit gezien. Wow!!! Thanks all! Blij dat ik niet gewoon lukraak dingen ben gaan weggooien en eerst nog even gekeken heb wat er eigenlijk allemaal ligt.

Huisje is soort van opgeruimd, meer opgeruimd krijg ik het niet. Ik ben moe, ook al is het pas negen uur, en duik mijn bed in met de nieuwste Shopaholic. Nog voor tien uur zijn mijn ogen dicht gevallen. Morgen weer een dag. En dan overmorgen nog eentje. En dan zondag… Serfaus met mijn familie!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. maart 4, 2016 / 15:22

  Lekker tony chocoloney’s! Vooral die met karamel zeezout :D Ik wist niet dat de marathon van Rotterdam een officieel schoen had. Spannend!

 2. maart 4, 2016 / 17:07

  Ik geniet van je vakantie diaries, maar ik vind het ook altijd heel motiverend en inspirerend om te lezen over hard werken en een goede planning. Daar word ik zelf ook heel productief van. Ik had trouwens een gouden wikkel om mijn Tony’s vanmorgen. Heb ik nu iets gewonnen?

 3. maart 4, 2016 / 17:38

  Hahaha die eetdagen, herkenbaar, zeker als je de hele dag thuis zit en op de achtergrond altijd aan eten denkt (dat heb ik op school bijna niet). Broodje ziet er wel heel goed uit trouwens. Ik hoop dat je alles gedaan krijgt!

 4. Ilse
  maart 4, 2016 / 19:56

  Lekker productief dagje en leuke pakketjes!