VIDEO: Weekly Diary Vlog 4

Ik ben normaal niet zo van de smoesjes, dat blogs later online komen dan gepland, ik ben daar normaal gesproken best wel strikt mee. Maar soms kan het niet anders en dan kun je de situatie maar beter accepteren. In Maria Alm had ik afgelopen dagen geen WiFi. Gewoon niets. Alle blogs heb ik ge-upload door van mijn iPhone een hotspot te maken. Was een duur grapje, kan ik je wel vertellen. Maar een video, die zou ik daar gewoon niet mee kunnen uploaden. Dus krijgen jullie hem vandaag mij, want inmiddels ben ik dus weer op Nederlandse bodem.

Deze vlog begint en eindigt in Maria Alm, maar bevat ook ‘scènes’ uit Nederland, want ja… ik ben tussendoor ook nog vier dagen in Nederland geweest. Als ik de vlog terugkijk besef ik pas hoe bizar dit eigenlijk is en hoe raar dit misschien voor buitenstaanders moet lijken. Maar hé, het is mijn leven en ik geniet ervan. En tussendoor probeer ik hard te werken om dit leven te kunnen blijven leiden.

Hoop dat jullie de video weer leuk vinden, de volgende komt weer gewoon op maandag hoor!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. maart 3, 2016 / 19:55

  Wat leuk dat Roos skiles geeft! :)

 2. Merin
  maart 3, 2016 / 21:24

  Leuke vlog! Ben je gestopt met werken bij Dutchcowboys? X

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2016 / 11:59

   Niet permanent gestopt, maar voor nu wel even omdat ik het te druk heb met andere dingen!

 3. Ilse
  maart 3, 2016 / 22:20

  Wat een leuke weekly vlog weer!

 4. maart 4, 2016 / 09:00

  Eh, it happens, beter laat dan nooit eh! Superleuke vlog, ik mis de sneeuw al.

 5. maart 4, 2016 / 12:58

  Hahah nu ben ik stiekem toch wel heel erg benieuwd naar de echte afsluiter ;)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2016 / 16:07

   Hahaha zal volgende week maandag een stukje laten zien!