SNAPSHOT DIARY: 3/12

 photo Collages68.jpg

 photo Collages68.jpg

Good morning, ik heb het gevoel da tik over reden ben door 26 vrachtwagens. Het is kwart over acht, ik sliep pas rond twee uur, half drie, omdat ik … ik weet eigenlijk niet waarom.

Maar ik moet en zal gaan hardlopen in Parijs. En met zo’n outfit als deze is dat ook niet heel erg lastig. Het is eigenlijk veel te warm hiervoor en het is ook niet donker meer, maar ja, ik wilde het gewoon aan.

 photo Collages68.jpg

Oh yeah, Eiffel Tower! Er is een prachtige zonsopgang aan de gang.

 photo Collages68.jpg

Prachtig zei ik je toch!

Lopen langs de Seine, heerlijk! Ook al is deze ondergrond (kinderkopjes) niet mijn favoriet.

 photo Collages68.jpg

Pont Alexandre III, blijft een indrukwekkende brug.

We gaan verder door Rue Saint Honoré, heel Parijs hangt vol met kerstverlichting.

 photo Collages68.jpg

Ik heb trek en dorst en besluit een korte pitstop bij Starbucks te maken voor Carrot Cake en limonade (en koffie die niet op deze foto staat). Hoe gaaf zijn de kerstbekers trouwens? Ik baal nu dat ik er geen heb meegenomen, maar ik vond 20 euro best veel voor een mok en ik had geen zin om er mee te sjouwen.

 photo Collages68.jpg

Gedoucht, koffer ingepakt en klaar om uit te checken.

Maar dat betekent niet dat ik naar huis ga, ik heb nog tot een uurtje of vier in de stad. On y va! EN DE ZON SCHIJN!

 photo Collages68.jpg

Hoe cool is dit! Voor de kerstverlichting op de Champs-Elysées wordt gebruik gemaakt van schone energie, mensen kunnen fietsen, hardlopen en aan een rad draaien om energie op te wekken. Super gaaf initiatief van IKEA. Aanleiding is natuurlijk de klimaattop die deze week in Parijs is.

Bij Céline, bijna ga ik met de tas die ik onder mijn arm heb naar huis, maar ik besluit toch alleen voor de zonnebril te gaan (want de zon schijnt!). De tas mag ik als mijn boek uit is en dan gaat mijn moeder mee en dan maken we er samen een feestje van met champagne en taart bij Ladurée.

 photo Collages68.jpg

Don’t I look cool met mijn nieuwe zonnebril!

Oooh dit was zo’n goede lunch! Eggs Norwegian bij La Favorite. Omdat ik onwijs veel honger had, heb ik er ook maar een portie Franse frietjes bij besteld.

 photo Collages68.jpg

Dit was een minder goed idee… of nou ja, het was het waard. Nog geen uur nadat ik de laatste frietjes heb weggewerkt eet ik dit monster van een Lemon Merengue taart(je). bij Le Loir dans le Théière in Le Marais. Ik was zo misselijk hierna.

Het is kwart voor vier, om half vijf wil ik vanuit mijn hotel met de taxi richting station. Ik heb geen tijd meer om terug te lopen, dus neem een taxi. Niet dat dat erg snel gaat, het verkeer in Parijs is … nou ja wat je van het verkeer in Parijs kunt verwachten. Druk.

 photo Collages68.jpg

Place de la Concorde! Ooit stond ik midden op Place de la Concorde tijdens een rondje hardlopen, maar er is daar helemaal geen zebrapad ofzo dus ik had geen flauw benul hoe ik er vanaf moest komen. Hoe dat afliep? Het staat in mijn boek ;-).

Terug in het hotel, Het InterContinentel, terwijl ik wacht op mijn taxi die me richting station zal brengen, krijg ik een glaasje bruisend water en wat zoete en zoute hapjes. Ik had namelijk vandaag nog niet genoeg gegeten.

 photo Collages68.jpg

Zoo cool! Ik krijg mijn boek voor een deel opgemaakt terug van de vormgever, nu moet ik alles gaan checken. Sneak peek!

Net op tijd in de Thalys. Ik gebruik mijn tijd om blogs te schrijven en een begin te maken aan het nakijken van mijn (voor een deel) opgemaakte boek. We hebben wat vertraging dus ik heb tijd zat.

 photo Collages68.jpg

Op Rotterdam Centraal, ik heb weer honger. Ik ga voor een pastaatje bij Julia’s (mijn favoriet Ravioli Pesto Pollo).

Opgepropt in de bus van Den Haag Centraal naar huis, ik kwam een lezeres tegen in de bus, super leuk!

 photo Collages68.jpg

Thuiskomen met een pakketje voor je deur is altijd leuk! Nu heb ik ook een adventskalender (ik had er nog geen!) Dankjewel L’Oréal! Ik mag iedere dag een vakje open maken, iedere dag een nieuwe nagellak! Zo cool!

Zo dat was mijn filmbezoek aan Parijs! Ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld en het feit dat ik overal gecontroleerd werd zorgde juist voor dat veilige gevoel. Als je nog twijfelt om naar Parijs te gaan, ik zou zeggen, ga gewoon. Ja er kan natuurlijk wat gebeuren, maar er kan altijd en overal iets gebeuren. Thanks dat jullie me maandag hebben overgehaald om te gaan! Het was een goede keuze.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. december 4, 2015 / 12:08

  Ah zo leuk die L’oreal adventkalender!

 2. december 4, 2015 / 12:31

  Wow die Celine zonnebril is heel GAAF en staat je super. Oh man dat Lemon Merengue monster taartje. Nu wil ik ook naar Parijs. Gewoon NU.

 3. december 4, 2015 / 12:39

  Wat een onwijs mooie zonnebril!

 4. Mandy
  december 4, 2015 / 13:00

  Gaaf die zonsopgang!!
  En hey bekende vraag bij de FARQ :D

 5. december 4, 2015 / 13:44

  Waauw, die zonsopgang aan de Eiffeltoren is echt prachtig <3

 6. Danielle
  december 4, 2015 / 14:11

  Super goed dat je gegaan bent en weer een leuke snapshotdiary! Ps. ik dacht dat ik vol zat na de lunch, maar toen zag ik dat taartje en die cake.. Mmmm…

 7. december 4, 2015 / 15:17

  Die zonsopgang is echt prachtig! En fijn dat je toch blij bent dat je uiteindelijk bent gegaan! :)

 8. december 4, 2015 / 15:45

  Wat ontzettend gaaf dat je zulke dingen gewoon alleen doet. Echt een inspiratie! Gaat op mijn To-Do list voor 2016 :)

 9. december 4, 2015 / 16:01

  Oeh zo’n adventskalender is toch wel heel tof, maar ze zijn ZO duur haha! De Eiffeltoren bij zonsopkomst is echt een plaatje!

 10. december 4, 2015 / 16:25

  Wauw!! Mooie adventskalender!

 11. Brenda
  december 4, 2015 / 16:58

  Superleuk zo’n Parijs-tripje! Mag ik vragen welke maat je in dat Nike running vest hebt? Ik wil het ook bestellen maar ik las bij de reviews dat de maten helemaal niet overeen komen met de gebruikelijke maten… En ik denk dat wij hetzelfde figuur hebben -;)

 12. Ilse
  december 4, 2015 / 20:35

  Wat mooi dat je zo’n fijne tijd hebt gehad in Parijs. En wat een toffe adventskalender!

 13. december 5, 2015 / 00:10

  Goed dat je een veilig gevoel had in Parijs, lijkt me heel erg belangrijk inderdaad. Zo te zien heb je genoten! Niet gek dat je misselijk werd na die grote brok taart nee….

 14. december 5, 2015 / 00:34

  Goed dat je bent gegaan. Leuke zonnebril heb je gekocht! En super leuk die adventskalender van L’Oréal!