FRIDAY FAVOURITES: 226

Favourite Gadget – Motorola Verve Ones+

 photo Desktop2819.jpg

Afgelopen weekend vond ik een heel fijn pakketje bij mijn ouders. De nieuwe Waterproof Smart Earbuds van Motorola, de Verve Ones+. Deze oordopjes werken met bluetooth en zijn compleet snoerloos, dus ook geen draadje meer in de nek die de dopjes aan elkaar verbindt. WOW! Ik heb ze meteen uitgetest tijdens een danssessie voor mijn spiegel. Normaal draag ik altijd een iPod Shuffle met oortjes als ik voor de spiegel sta te dansen (lees: bewegen op muziek), omdat ik mijn muzieksmaak niet met de rest van Den Haag hoef te delen. Maar dit is veel beter, ik luister nu gewoon muziek via mijn iPhone en ik kan mijn iPhone op tafel laten liggen. Ik heb serieus amper door dat ik die oortjes in mijn oren heb. En als ik mijn haar niet achter mijn oren doe maar gewoon los laat hangen zie je het niet eens. Bi-zar.

Favourite Feeling – Driving a Ferrari

 photo felixferrari.jpg

Aussie vroeg me een paar maanden geleden om de droom van een dierbare en mezelf uit te laten komen. Ik heb een tijdje na gedacht hierover en kwam uiteindelijk op het idee om samen met mijn broertje – Ferrari-lover en autogeek – in een Ferrari te gaan rijden op Zandvoort. Afgelopen woensdag was het zover. De video en de vlog die ik gemaakt heb tijdens die dag komen waarschijnlijk snel online. JA MIJN BROERTJE IN EEN VIDEO!!! Maar voor nu laat ik jullie achter met deze foto van mij en mijn (2o maanden jongere) broertje.

Favourite Beauty Product – Jetske Ultee Uncover Make-up

 photo Desktop2820.jpg

AH! Zo lang heb ik hier op gewacht, de make-up van Jetske Ultee. Ik gebruik al jaren de verzorgingsproducten van Jetske en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb nog nooit een slechte reactie op haar producten gehad, wat ik bij veel andere producten dus wel op. Haar producten zijn allemaal zonder parfum en andere toevoegingen waar je huid eigenlijk niets aan heeft. Vind ik fijn. Mijn huid dus ook. In haar make-up lijn zit op dit moment een foundation (heel goed uit te smeren en heel natuurlijk), een poeder en een bronzer (eindelijk een goed poeder zonder glans!). Ik gebruik de foundation in 30 (in Italië straks waarschijnlijk 40), de poeder in 30 en de bronzer. De bijbehorende kwast vind ik ook fantastisch, zo zacht. Van veel andere kwasten krijg ik al jeuk als ze in de buurt van mijn huid komen (synthetisch en echt haar), maar met deze kwast heb ik dat probleem niet. Het resultaat van de foundation, poeder + bronzer zie je op de linkerfoto.

Favourite Movie – The Fundamentals of Caring

Yeaahhh! The Fundamentals of Caring staat sinds deze week op Netflix. Met onder andere Paul Rudd (Mike in Friends) en Selena Gomez. Ik was even vergeten dat deze online zou komen, dus dat was een leuke verrassing. Ik heb hem eh… ’s nachts gekeken. En daardoor heb ik helaas mijn morning run van 10K om zes uur geskipt. Maar ja he… hardlopen kan ik in Italië ook. Netflix kijken is niet mogelijk met de WiFi die ik in Italië heb. Aanrader! Het is toch kak-weer! Wat heb je anders te doen dan Netflix kijken (nog een Netflix tip, vanaf vandaag staan alle seizoen van Gilmore Girls op Netflix!!!!!)

Favourite Song –  A Head Full of Dreams

Sinds de concerten van Coldplay in Amsterdam vorige week ben ik groot fan van de opener van het nieuwste album ‘A Head Full of Dreams’. Kippenvel. Iedere keer.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Claire
  juli 1, 2016 / 17:44

  Haha moest wel lachen, van alle coole dingen die Paul Rudd sindsdien gedaan heeft, noem je zijn rol in Friends :D

 2. Sofie
  juli 1, 2016 / 18:17

  Even een vraagje, heb je enig idee wanneer die oortjes van Motorola in Nederland te verkrijgen zijn? Of komt daar nog een artikel over? Heb er onwijze interesse in, zou geweldig zijn in combinatie met m’n TomTom-horloge.

 3. Vera
  juli 2, 2016 / 00:23

  Aaah ja, a head full of dreams hè, wat een geweldig lied. Mijn favoriet van het nieuwste album, je kunt al raden hoe blij ik was toen ik erachter kwam dat dat het openingsliedje van de show was!

 4. Ilse
  juli 2, 2016 / 01:05

  Dan zijn echt handige oordopjes zeg! En dat nummer van Coldplay is zoo nice!

 5. juli 2, 2016 / 09:56

  Wow, die oortjes. Ik wil ze hebben!! Echt super handig.

 6. juli 2, 2016 / 15:31

  Die oordopjes zien er inderdaad wel heel erg goed uit, erg handig!

 7. Silvia
  juli 3, 2016 / 09:08

  Hard-loop je ook met deze oordopjes??