SNAPSHOT DIARY: 30/3

 photo Recently Updated197.jpg


 photo Desktop2410_1.jpg

Dit wordt de kortste snapshot diary uit mijn snapshot diary geschiedenis. Want ja, wat moet je in vredesnaam fotograferen als je de hele dag in bed ligt en zo veel mogelijk probeert te slapen, omdat dat het enige moment is waarop je niet hoeft te hoesten?! Goed, ik werd dus wakker met een hartslag over de 100. Normaal is mijn hartslag in rust rond de 40/50. Dit betekent dus waarschijnlijk; koorts. En eerlijk gezegd voel ik me ook wel een beetje zo. Tot gisteren had ik alleen last van dat stomme gehoest, nu voel ik me ook grieperig. Alles doet pijn van mijn kleine teen tot mijn vingertoppen.

Gelukkig kun je mijn werk ook prima vanuit bed doen, althans, een groot gedeelte; het schrijven van blogs in ieder geval. Dus ik blijf lekker in bed liggen, met mijn MacBook.

 photo Desktop2410_1.jpg

Een Carpool Karaoke met Jennifer Lopez om mijn dag een stuk beter te maken. Ik las laatst ergens dat dit wellicht een nieuw programma wordt. Super leuk natuurlijk, maar wat ook las, is dat James Cordon niet de presentator zal worden. Dat vind ik net iets minder leuk, want hij MAAKT echt dat item. Hoop dan ook dat het nog lang op deze manier doorgaat. Dan maar wat minder regelmatig een nieuwe aflevering, op deze manier is het gewoon het beste.

Zo lig ik er dus de hele dag bij. Mijn hele hoofd komt vandaag niet op de foto, ik heb me namelijk in geen tijden zo lelijk gevoeld. En ik heb ook weinig zin om daar iets aan te veranderen, ik bedoel, wie gaat er nu met make-up op in bed liggen?

 photo Desktop2410_1.jpg

Lunch! Had nog wat ragout over (dit is echt het laatste) en nam het weer met wat parelgort. Prima lunch.

Hoorde zoveel over die documentaire over de marathon van Michel Butter. Hij haalde in 2015 bij de Amsterdam Marathon op 8 seconde net niet de limiet om naar Rio te mogen. Drama! Deze documentaire van de NPO gaat over de weg hier naartoe en hoe hij die 2 uur, elf minuten en 8 seconden beleefd heeft.

 photo Desktop2410_1.jpg

Eindelijk opheldering over wat al die tekentjes bij Snapchat nu eigenlijk betekenen.

Kom deze foto tegen op Facebook, is van afgelopen vrijdag, toen ik me nog een stuk fitter voelde en speciaal voor de foto een selfie maakte.

 photo Desktop2410_1.jpg

Enige voordeel van de hele dag hoesten en daardoor ontzettende spierpijn in mijn buik hebben? Ik train dus onbewust de hele dag mijn buikspieren. Serieus, zo plat is mijn buik in jaren niet geweest. Wat dat betreft… waarom slik ik eigenlijk nog medicijnen om mezelf te genezen, laat mij maar ziek zijn, perfect dieet (jullie begrijpen dat dit een grapje is neem ik aan…).

Half zes, ik neem een paar rijstwafels met avocado als pre-diner. Maar uiteindelijk blijkt dit niet alleen mijn pre-diner, maar ook mijn uiteindelijke diner te zijn. Ik val niet veel later in slaap en word – op een paar hoestbuien na – de volgende dag pas om acht uur wakker. Ik heb hierdoor helaas een super leuke fotoshoot met Run2Day gemist. Had me er heel erg op verheugd, mede omdat die shoot in Den Haag (of all places!) plaats zou vinden. Maar helaas, voelde me absoluut niet goed genoeg om hard te lopen of om leuk op de foto te staan. En dan kan ik er wel naartoe gaan en mijn beste beentje voor zetten, maar ik weet nu al dat ik de rest van mijn leven die foto’s zal haten, omdat ik me gewoon echt niet goed voel (en er ook zo uitzie). Volgende keer beter!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. maart 31, 2016 / 12:04

  Ahw Annemerel beterschap! Heel erg balen dat je zo ziek bent.. even goed uitzieken dan maar.. er zit echt niets anders op :(

 2. tessa
  maart 31, 2016 / 12:05

  Hopelijk voel je je alweer wat beter. Als ik ziek ben grap ik ook altijd dat dat een goed dieet is ;).

  • nettelie
   maart 31, 2016 / 12:19

   Ik ook :’)
   Buuuuhhh balen van die koorts, zeg. Kan je mama niet een pan kippensoep komen brengen?

   • Annemerel
    Auteur
    maart 31, 2016 / 12:30

    She’s on her way ;-)

 3. maart 31, 2016 / 12:07

  Oh noooo, niet ook nog griep er boven op!

  Aan de andere kant, dan heb je maar alles gehad en kan je weer echt beter worden!

  Jammer van de fotoshoot…. Beterschap!

 4. Rebekka
  maart 31, 2016 / 12:26

  Wat vervelend :/ ik zit ook al zo lang met een hoest en ik leef ook nog eens een stuk ongezonder dan jij. Veel beterschap! En leuk van je buikspieren ;)

 5. maart 31, 2016 / 12:35

  Elk nadeel heb z’n voordeel ;-) yay voor de platte buik.
  Beterschap! Ouch 8 seconden te laat over de finish, pijnlijk.

 6. maart 31, 2016 / 12:43

  DIE BUIK echt houd op met me <333

 7. Desiré
  maart 31, 2016 / 13:02

  Beterschap! hoesten is zo vervelend en al helemaal als je lijf er echt pijn van gaat doen, hopelijk is het snel over. Take care!

 8. maart 31, 2016 / 13:32

  Haha, stiekem denk ik dat ook altijd als ik ziek ben. Ieder nadeel heeft zo ook weer zijn voordelen, godzijdank. Heel veel beterschap!

 9. maart 31, 2016 / 21:51

  Annemerel, je moet ook wel héel veel van je werk houden om het zelfs te doen als je je zo ziek voelt… Ik bedoel ik snap dat het aan de ene kant moet gebeuren maar dat je het uit bed kan doen is natuurlijk geen reden om het ook te moeten blijven doen, werk blijft werk. Maar goed, áls je dan blogjes online plaatst is het wel leuk (en misschien gelijk wat afleiding voor jou) :)

 10. Ilse
  maart 31, 2016 / 22:20

  Balen dat er ook nog koorts bij kwam, hopelijk herstel je snel!

 11. Maria
  april 1, 2016 / 11:20

  Sorry, maar ik vind je soms echt wat dommig over komen. Ongezond eten en dan ziek worden en daar vervolgens verbaasd over zijn. Maar volgens mij heb je ook niet helemaal begrepen dat die documentaire over Butters nou juist zo spannend is omdat je als kijker niet weet of hij het gaat halen of niet. Doordat je het eind verklapt hoeven je lezers hem in ieder geval alvast niet meer te bekijken of is de lol van het bekijken er in ieder geval af. Ik ben nu wel heel blij dat ik niet eerst je blog heb gelezen voordat ik de docu zag.

  • Koen
   april 1, 2016 / 13:20

   Sorry, maar het eind is al een tijdje verklapt. De marathon was namelijk in 2015 al. En het is toen ook uitgebreid in het nieuws geweest. Dus is het niet bepaald gek dat de meeste mensen dat al weten.

  • Eva
   april 1, 2016 / 14:28

   Jij hebt zeker nooit de beste grappen op 1 april? Wat ben jij vermoeiend met al je reacties over “je eet heel de tijd slecht en dan word je ziek”.

 12. april 1, 2016 / 19:36

  Beterschap! En toch nog een leuke blog!