SNAPSHOT DIARY: 29/12

 photo Collages39.jpg


 photo Desktop698.jpg

Goooood morning! Veel te vroeg, kwart voor zeven en aan de havermout (met amandelmelk, appel, kaneel en rozijnen).

En omdat we toch lekker verantwoord bezig zijn, dan ook nog maar een glas met water + een halve citroen. Normaal zou ik een grote kop thee drinken, maar van thee moet ik altijd binnen een half uur naar het toilet en ik moet naar Roosendaal rijden voor DutchCowboys en heb geen zin om voor de zoveelste keer te moeten stoppen omdat ik écht moet plassen.

 photo Desktop698.jpg

Ready to go-ooooo! Ik sleep altijd een hele verhuisauto met me mee als ik naar Roosendaal ga.

 photo Desktop698.jpg

En toen was het ineens al half elf. Laat ik de tussenliggende uren even met woorden samenvatten in plaats van foto’s (die ben ik een klein beetje vergeten). Ik stapte een half uur later in de auto dan normaal (kwart voor acht) en was er een kwartier eerder (kwart voor negen!), van mij mag het vaker kerstvakantie zijn en op deze manier is werken in de kerstvakantie echt geen straf.  Als ik om kwart voor negen op kantoor kom klets ik in vijf minuten bij met Marloes en ga dan aan de slag voor DutchCowboys.

Om half elf hebben we koffie-break, Henk heeft glutenvrije appeltaart gemaakt en dat lust iedereen natuurlijk wel! Kom, laten we even een groepsfoto maken jongens!

 photo Desktop698.jpg

Dan weer aan de slag, ik ben op zoek naar nieuws maar dat is wel een beetje jammer van deze periode, er wordt weinig nieuws gelanceerd en er is dus weinig om over te schrijven.

Kerstcadeautje, een evasolo voor koude dranken. Ik heb al een evasolo voor thee en nu dus ook eentje voor mijn citroenwater. De wetsuit die om de fles heen zit houdt het water op temperatuur onder alle omstandigheden.

 photo Desktop698.jpg

Half één, tijd voor lunch, dat doen we altijd gezamenlijk aan de grote tafel. Ik zit nog een beetje vol dus maak alleen een tonijnsalade voor mezelf met rucola, tomaat en avocado. Ik weet dat ik ’s middags honger ga krijgen, maar heb verder nergens trek in op dat moment.

 photo Desktop698.jpg

Zoals ik al zei, trek… Gelukkig heb ik van thuis mandarijntjes en tomaatjes meegenomen.

 photo Desktop698.jpg

Maar om half vijf is dat ook niet genoeg meer en ren ik met collega Claire naar Bakker Bart en scoor een (twee) kaasstengels. Niet echt gezond, maar goed het is ook nog geen 1 januari.

 photo Desktop698.jpg

Zes uur, naar huis.. helaas moet ik tanken. Er ligt nog behoorlijk wat sneeuw in Roosendaal en bij het benzinestation is dus geen sneeuw geruimd. Wel tank ik voor 1.48 per liter. Mag dit altijd zo blijven, alsjeblieft?

Home sweet home, ik stort mezelf op de bank en kijk nog eens goed naar mijn kerstboom. Wanneer moet ik dat ding eigenlijk de deur uit doen?

 photo Desktop698.jpg

Ik heb geen boodschappen in huis en heb al helemaal geen zin om ze te halen, ik dineer dus met een kom erwtensoep. En daarna nog één, want eentje is wel een beetje weinig.

Ondertussen verlekker ik mezelf aan het Coca-Cola huisje dat voor me op tafel staat. Er is een nieuwe smaak, Life, die gezoet is met Stevia. Maar ik probeer af te kicken van Coca-Cola en mag van mezelf geen druppel drinken.

 photo Desktop698.jpg

Nadat ik nog een artikel voor DutchCowboys heb geschreven (niet aan toegekomen op kantoor) beantwoord ik de vragen die Tommie van Manify me stuurde, aanstaande vrijdag ben ik namelijk Fitgirl van de week. Wat een eer!

En dan is het 22.00u en zou ik nog HEEL veel dingen van mijn To Do List af kunnen strepen, als ik er de energie voor had gehad. Tijd om te gaan slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. december 30, 2014 / 12:22

  Leuk mens! :)

  Had ik trouwens al verteld dat ik door ’t volgen van jou blog ben begonnen met hardlopen? Ik had altijd een verschrikkelijke hekel aan hardlopen… En toen ik jou blog ging volgen wilde ik ook kunnen hardlopen!
  Ondertussen loop ik al bijna 5km! Thanks!

 2. december 30, 2014 / 13:08

  Lekker drukke dag weer dus! Bizar om overal sneeuw te zien bij mensen.. hier in noord-holland is geen vlokje blijven liggen

 3. december 30, 2014 / 13:17

  Oh ik heb vanochtend ook genoten van het feit dat half Nederland neit werkt. Ik kon gewoon zitten in de trein! (In plaats van hopen dat ik er nog net in pas ;)).

 4. december 30, 2014 / 14:24

  Bij ons gaat de kerstboom er op 1 januari uit. Mijn moeder begint altijd met aftuigen als ze wakker is haha. Zo jammer, vind het altijd zo gezellig. Balen dat je zo weinig energie had.

  Tanken doen we hier voor € 1,44 per liter!

 5. december 30, 2014 / 14:26

  Heerlijk he dat het zo rustig is op de weg! Ik vind het een genot!

 6. december 30, 2014 / 15:54

  Volgens mij mag een kerstboom officieel blijven staan tot 6 januari (driekoningen), maar wie maakt zich druk om de de regels ;-) Mijn kerstboom is de deur alweer uit in ieder geval.

 7. december 30, 2014 / 16:11

  Vind het zo leuk dat je voor DutchCowboys werkt. Ik heb meegewerkt aan het maken van de website vorig jaar tijdens mijn stage bij een internetbureau!

 8. december 30, 2014 / 16:41

  Oh kaasstengels van de bakker bart zijn de besteeee :D
  En die sneeuw mag van mij snel weer weg zijn als ik terug kom in NL .. ;)

 9. december 30, 2014 / 16:50

  Leuke recap weer! Ik krijg van jouw food pics altijd zo’n honger eh.

 10. Michelle
  december 30, 2014 / 20:28

  Wat grappig! Ik tank ook vaak bij dat tankstation.
  Tip: Als je eens wat tijd over hebt moet je eens naar Essen rijden (vlakbij Roosendaal) daar heb ik vandaag voor 1,29 getankt.

 11. Loes
  december 30, 2014 / 23:27

  Kijk uit naar de Evasolo kortingsactie binnenkort. Geweldig spul!

 12. december 31, 2014 / 09:52

  Wat gezellig dat jullie met z’n allen aan tafel lunchen! Teambuilding, haha :) En afkicken van cola? Succes!

 13. december 31, 2014 / 11:22

  Het ziet er gezellig uit bij Dutch Cowboys. Coca Cola life? Ben benieuwd. Wat goed dat je gaat afkicken van cola.