SNAPSHOT DIARY: 29/1

Recently Updated152

Desktop2056

Goedemorgen mijn acné is een drama de afgelopen weken. Zelfs met een dikke laag make-up lijkt het alsof ik een krentenbaard heb. Je wil me niet zien zonder. Stress? Spanning? Iets anders? Ik weet het niet meer.

Tijd voor New Music Friday! Het nieuwe album van Sia is heel fijn. En het nummer van Charlie Puth en Selena ook! Inmiddels staat ook het nummer van ZAYN in de lijst en dat kan ik ook best wel waarderen. Goede muziekweek. Jammer dat Rihanna haar album niet op Spotify geplaatst heeft, maar dat was te verwachten met haar aandeel in Tidal.

Desktop2056

Onderweg naar Amsterdam voor een ontbijt met Nike en een interview met Glamour. In mijn tas zit mijn (niet gebonden) boek. Ik wil hem eigenlijk nog aan niemand laten zien, maar we zijn onafscheidelijk dus hij moet mee. En ja oeps, ik laat hem ook aan meer mensen zien dan ik aanvankelijk wil. Maar ik ben gewoon zo enthousiast.

In de trein naar Amsterdam, normaal ga ik liever met de auto, maar nu zou ik midden door de spits moeten en de locatie waar ik moet zijn – Kalverstraat – is niet heel handig bereikbaar met de auto. In de trein schrijf ik mijn snapshot diary van de dag ervoor. Het internet werkt natuurlijk weer niet naar behoren, dus gebruik ik mijn iPhone als hotspot. Helaas zit ik voor deze maand al over mijn databundel heen (6GB) duur grapje dus.

Desktop2056

Amsterdam!!!

Een lege Kalverstraat en een lege Dam? Hoe vaak komt dat voor? Om kwart voor negen ’s ochtends op vrijdagochtend kan het zomaar gebeuren.

Desktop2056

Nike zou Nike niet zijn als het ontbijt niet perfect georganiseerd zou zijn. Van de tafelschikking alleen al word ik heel gelukkig.

De hele week worden hier trainingen gegeven voor Nike Women’s week, ik ben er zelf niet bij geweest omdat ik van deze trainingen altijd last van mijn schouders/hoofd krijg (dat krijg ik van alles dat niet hardlopen is, dus dat ligt niet aan Nike), maar als er een evenement is dat alleen eten en naar een serie kijken is, ben ik natuurlijk van de partij. We zijn hier namelijk om de screening van de nieuwe Nike YouTube series Better For It. Vanaf maandag staat de eerste aflevering online, tegen die tijd deel ik nog wat een linkje want ik vond het zeer vermakelijk om te zien.

Desktop2056

Breakfast deel 1. Kokosyoghurt met homemade granola en vruchtjes.

Tijd voor het interview met Glamour. Glamour’s Babette had bedacht dat een hardlopend interview heel cool zou zijn. Ze heeft twee collega’s opgetrommeld om ons hierbij te helpen. Een chauffeur, een videograaf. Er zijn allemaal spullen gehuurd om dit zo mooi mogelijk te maken. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als het roet in het eten zou gooien. Het is klote weer en de wind is zo hard dat we onverstaanbaar zijn. Daarnaast vliegen de vliegtuigen door de dichte bewolking ontzettend laag over Amsterdam, waardoor we steeds moeten stoppen omdat het geluid van de vliegtuigen alles verpesten. Beetje jammer.

Desktop2056

We doen de shoot zo goed en kwaad als het gaat. Ik geef Babette onder andere een lesje selfies maken. Want daar schijn ik de queen in te zijn ;-).

Desktop2056

In een steeg filmen we alles waar wel echt geluid bij nodig is. Zelfs hier worden we weggeblazen. Oh Amsterdam… Oh Nederland…

De rest van het interview doen we bij Juice & Salad, maar ook dit is een uitdaging, want… andere klanten (logisch) en de geluiden van het maken van de sapjes gaat ook niet geheel geluidloos. Ik ben heel benieuwd wat de videograaf van de video gaat maken.

Desktop2056

 

 

Nu we toch bij Juice & Salad zijn nemen we maar gelijk een lekkere lunch. Babette en ik gaan allebei voor de North American Salad (met kip, pecanoten en zoete aardappel) en een Australian juice (met bietensap). Ondertussen krijg ik een berichtje van Debbie, ze heeft ons rennend langs de grachten gespot. Spot jij ons ook?

Desktop2056

Op naar huis. Het is inmiddels alweer vijf uur, dat interview heeft meer tijd in beslag genomen dan gepland. Maar het was waarschijnlijk wel voor een heel goed doe.

Ik ben kapot als ik thuis kom, door de spanning voel ik me fysiek veel vermoeider dan ik me daadwerkelijk zou moeten voelen. Niet leuk. Ik kan niet anders dan in bed liggen. Ondertussen kijk ik de videoclip van ZAYN met mooie Gigi.

Desktop2056

Ik bestel eten, slecht eten, maar het is vrijdag en ik heb hier al de hele week trek in en het is de eerste keer dat ik er aan toegeef. Raspatat met kroketten en zowel mayonaise als pindasaus. Zo fout, zo lekker.

Ik wil eigenlijk mijn snapshot diary maken maar de website waar ik mijn foto’s upload is down. Shit. In plaats daarvan kijk ik Runaway Bride met Richard Gere en Julia Roberts. Na het kijken van de film doet de website het nog steeds niet. Shit shit dubbelshit. OK, dan maar slapen en mijn wekker om half zeven, aangezien ik vandaag – zaterdag dus – alweer om kwart voor acht in de auto moet zitten richting Amsterdam voor een interview voor Metro. Helaas gaat dat slapen niet zoals gepland, ik slaap niet voor twaalf uur en wordt ieder half uur wakker. Laten we het boek-jitters noemen, voor het gemak. Ook stom, vanmorgen deed de website het nog steeds niet en ik heb mijn foto’s nu op mijn eigen server op moeten slaan en dat is best heftig voor mijn server, want dit kan er voor zorgen dat straks deze overbelast raakt. Maar ja, mijn andere optie was GEEN BLOG OM 12.00u…. uitgesloten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. januari 30, 2016 / 12:02

  Ik heb het nieuwe nummer van Zayn Malik nog niet gehoord, maar ben wel benieuwd aangezien het overal al op een staat! Hmmm, Kokosyoghurt met homemade granola en vruchtjes lijkt me zo lekkerrrrrr!

 2. januari 30, 2016 / 12:05

  Balen dat het weer zo slecht was gister. Ik ben benieuwd naar de beelden. Vanochtend was je actief met Kevin Hart! Leuk! Runaway Bride kijken tijdens technische stress lijkt mij wel wat.

 3. Cynthia
  januari 30, 2016 / 12:42

  Ahhh annemerel wat heb je toch een tof leven! Jij bent echt inspiratie en zorgt ervoor dat ik iedere keer weer mn hardloopschoenen aantrek!

 4. Rieke
  januari 30, 2016 / 13:17

  Oeh maar wel heel fijn dat wij nu een blog hebben om te lezen! Jay!
  Dat ontbijt zag ik al bij heel veel bloggers op IG, lijkt me awesome!

 5. januari 30, 2016 / 13:42

  Patat mag dus ook wel eens.. en zéker met pindasaus en twee kroketten :)

 6. januari 30, 2016 / 14:00

  Gelukkig nemen deze foto’s echt maar heel weinig ruimte in beslag, dan haalt je server het waarschijnlijk wel – in elk geval so far :) Het lijkt me echt heel rommelig en vervelend werken als een plan door de wind niet door kan gaan en je dan van die half gelukte beelden krijgt terwijl het plan zo goed was, maar ze verzinnen er vast wel iets op! Dat is in elk geval niet jouw zorg, scheelt altijd weer.

 7. januari 30, 2016 / 14:38

  Welke website gebruik je dan om je foto’s op te zetten? & Runaway Bride kijken is altijd een goed tijdverdrijf, maar extra als je moet wachten tot een website weer werkt! Ik denk dat ik hem vanavond eens ga kijken :)

 8. januari 30, 2016 / 15:57

  Balen van je acné. Ik heb zelf ook acné, is altijd zo stom om zo’n uitbarsting te krijgen en niet eens te weten aan wat het ligt. Maar misschien heeft het inderdaad wel met stress en spanning (rondom je boek) te maken.

 9. januari 30, 2016 / 18:45

  Echt zo balen dat Photobucket het niet deed. De foto’s op mijn blog waren gewoon helemaal verdwenen gisteren. Gelukkig is het opgelost! Je had wel een toffe dag zeg!

 10. Ilse
  januari 30, 2016 / 22:33

  Wat tof en orgineel om het interview hardlopend te doen en soms is heerlijk om zo te snacken.

 11. januari 31, 2016 / 20:52

  Als je de foto’s eerst verkleint met Picmonkey bijv. nemen ze veel minder ruimte in op je server!