LOVE & SHARE: 99

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Afgelopen zondag werd ik heel gelukkig wakker, met een snowboardende Casey Neistat over Times Square. Ik was niet de enige die blij werd van de video, de video ging viral! En dit is de reden… Dus je weet wat je te doen staat als jij ook droomt over een viral video!

? Je kunt nu de Mont Blanc beklimmen met Google Street View. Hoe cool!!!

? Hebben jullie eigenlijk mijn Thank God It’s Friday op Amazyine al gelezen? Die kwam vorige week vrijdag online. Weet niet of ik hem hier al gedeeld had.

? De echte reden waarom je ziek wordt op het moment dat een stressvolle periode ten einde is. Super interessant en ik geloof wel dat dit waar is, ik heb veel minder last van migraine in periodes dat ik continu met een klein beetje stress leef. Hoe goed dit op de lange termijn is weet ik niet, maar het is wel de waarheid.

? My girl Athena doet de hele maand januari een vegan challenge. Ze inspireert zelfs mij met al haar vegan gerechten. Dit ontbijtje zou ik best lusten… en deze spicy avocado salade ook!

? Miley & Liam zijn weer samen, yeahhhhhhh! Althans, daar lijkt het heel sterk op. Ik was serieus een beetje verdrietig toen ze ruim twee jaar geleden uit elkaar gingen. Dit is wat er de afgelopen 6,5 jaar allemaal gebeurd is tussen Miley & Liam.

? 27 handige apps die iedere hardloper zou moeten weten.

? Unilever gaat ijsjes kleiner maken. Dat betekent kleinere Magnums, cornetto’s en Ben & Jerry-bakjes. Ik vind dit stiekem best goed nieuws, want dit betekent dat er geen enkel ijsje meer dan 250 calorieën gaat bevatten. Ja, je krijgt minder… maar een ijsje is net als een chocoladereep, die moet gewoon op, maakt niet uit hoeveel het is. Lijkt mij wel een mooie manier van portie-controle.

? Quiz: Hoe geobsedeerd ben jij door Nutella? Ik scoorde ‘maar’ 11 van de 36 punten. Hou van Nutella, maar weet dat het niet met ieder ander voedingsmiddel te combineren is. Wat is jouw score?

? Quiz: Welke rom-com moet jij nu zien? Ik kreeg Notting Hill… Hmm misschien is het daar inderdaad wel weer eens tijd voor…

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. januari 30, 2016 / 18:10

  Thank God voor kleinere Magnums. Ik voel me altijd zo’n plumpudding als ik zo’n ding heb weggewerkt. En wat tof, dat van de Mont Blanc!

 2. januari 30, 2016 / 18:33

  Ohh wat goed van die ijsjes! Ik eet ze niet zo heel vaak maar hoef ik mij gelijk minder schuldig te voelen als ik er één eet. :-)

 3. januari 30, 2016 / 18:36

  Hmm het nieuws van Unilever is nog zo slecht niet want 1 zo een mini Magnum of klein bakje B&J’s is ook nooit genoeg.

 4. Ilse
  januari 30, 2016 / 23:48

  Ben ik nu de enige die baalt van het nieuws van de ijsjes? En wat een onsmakelijke combinatie’s met Nutella stonden tussen die quiz!

 5. januari 31, 2016 / 09:31

  Haha, ik had 15 bij die Nutella quiz en ik ben niet eens zo’n grote Nutellafan! Heeft me wel op een paar ideetjes gebracht. :-) Om die “Nutella off a nipple” moest ik wel even lachen. :-)

 6. januari 31, 2016 / 12:06

  Ik word ook heel vaak ziek net als ik denk dat ik even rust heb, haha! Denk inderdaad dat het een soort ‘recover’ strategie is van je lichaam.

 7. januari 31, 2016 / 17:16

  Mijn god, al die combinaties met Nutella, ik had maar 9 punten terwijl ik er echt gek op ben…