FRIDAY FAVOURITES: 204

Favourite Feeling – Seeing my book being printed

 photo IMG_0251.jpg

Het is ZO gaaf en ZO bijzonder om je eigen boek door de printer in de drukkerij te zien gaan. Ik kan het amper nog bevatten dat er volgende week gewoon een boek van mij in de winkel ligt. Met mijn kop erop. Bizar.

Favourite Person – My Sister

 photo IMG_0230.jpg

Gewoon, omdat ik zonder haar nu waarschijnlijk huilend onder de dekens had gelegen omdat mijn agenda me te veel zou zijn geworden. She’s the best, echt waar.

Favourite Video – Casey snowboarding with the NYPD

Ik denk dat je de video inmiddels wel gezien hebt, of er in ieder geval van gehoord hebt. Mijn favoriete YouTuber ging tijdens de sneeuwstorm in New York snowboarden over Times Square, achter een rijdende auto. Heeft ‘ie al eens eerder gedaan, maar dit keer zat de video nog beter in elkaar en het verhaal met de politie, dat was gewoon briljant. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en ik heb daar ook zeker een groot aandeel in gehad. Die video maakt gewoon echt gelukkig.

Favourite Bag – Coach Bag

 photo IMG_0231.jpg

Wat ook gelukkig maakt, mijn nieuwe tas van Coach, die ik inmiddels alweer twee weken heb maar waar ik nog iedere dag gelukkiger van word. Arme Céline, hangt daar maar, werkloos. Mijn nieuwe mini MacBook Air is overigens een belangrijke reden waarom ik zo blij ben met mijn tas. Hij weegt haast niets en past perfect in de tas. Heel fijn.

Favourite Song – Sia – Unstoppable

Toen vorige week dit nummer uitkwam voorspelde mensen al dat deze in mijn Friday Favourites zou komen en dat klopt! Zo’n lekker powernummer, zoals we van Sia inmiddels gewend zijn. Vandaag is trouwens haar album This Is Acting uitgekomen (maar ik schrijf dit een dagje eerder omdat ik vandaag geen tijd heb om deze blog te maken, ik kan hier dus nog niks over zeggen!).

HAPPY FRIDAY

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. januari 29, 2016 / 17:08

  Leuke friday favourites weer! Kan niet wachten tot je boek bij mij op de deurmat ligt, ben zo benieuwd! En die tas… ik twijfel er al twee weken over. Ik woon zo’n beetje bij het outlet om de hoek, dus extra tempting!

 2. Ilse
  januari 29, 2016 / 21:42

  Lijkt me inderdaad zoo gaaf om dat te zien, die tas is zoo mooi!

 3. Tessa
  januari 29, 2016 / 22:31

  Kan niet wachten totdat je boek er is! Welke dag komt hij, dan houdt ik de avond vast vrij om te lezen ;)

 4. januari 30, 2016 / 02:15

  Zo gaaf om met je snowboard tijdens een sneeuwstorm door de straten van New York heen te gaan! Ik deze YouTuber trouwens niet (insert covering eyes monkey emoji).

  Ah het schiet al op met je boek, zo spannend! Ik ben heel benieuwd wanneer ie hier op de deurmat ploft.

 5. januari 30, 2016 / 10:42

  This is Acting is heeel fijn kan ik je zeggen, maar ik denk dat je ‘m ondertussen al een paar keer hebt geluisterd :) Tof dat je bij de drukkerij bent geweest! Die snowboarding video ga ik in mijn volgende leerpauze even kijken haha.

 6. Elvira
  januari 30, 2016 / 18:03

  Ik wil wel de nieuwe werkgever van je Celine worden?!

  En trouwens ik las vandaag het AD weekend en daar stonden Roos en jij heel groot in! Gaaf!