FRIDAY FAVOURITES: 227

Favourite Shoes – Adidas Stan Smith 

 photo IMG_0640.jpg

Traditiegetrouw (sinds 2014) koop ik iedere zomer een nieuw paar Stan Smith’s. In Italië kocht ik mijn derde paar en ik ben er zo blij mee. De detailkleur vind ik heel mooi en de kleine gouden lettertjes maakt dit paar ook anders dan mijn eerdere twee paren (die ik overigens ook nog steeds veelvuldig draag). Het zijn deze trouwens.

Favourite Food – Sushi

 photo IMG_0379.jpg

Na een kleine drie weken zonder sushi kon ik niet anders dan deze week héél veel sushi eten. Drie keer in totaal en ik ben het nog steeds niet zat. Sterker nog, op het moment dat ik dit schrijf probeer ik voor mezelf een geldige reden te vinden om sushi te halen… heb je daar eigenlijk een geldige reden voor nodig?

Favourite Accessory – Cap

 photo Desktop2853.jpg

Zo loop je drie weken in Italië te zoeken naar een leuke pet (geen hardlooppet), zo vind je er twee op een dag. Inmiddels schijnt de zon niet meer en is een pet misschien een beetje overbodig, maar afgelopen weekend kwam ‘ie erg goed van pas. En stiekem vind ik het ook best wel leuk staan.

Favourite Day – Saturday

 photo IMG_0455.jpg

Mijn zaterdag spendeerde ik vorige week voor een groot gedeelte op het strand, met Marloes. Lunchen en gezonde sapjes bij Hartbeach, zwemmen in zee, beach tennis, Aperol Spritz op een terras en daarna sushi in de stad. Perfect day. Zo zouden alle zaterdagen moeten zijn.

Favourite Song – Major Lazor, Justin Bieber & MØ – Cold Water

Een onverwacht cadeautje van JB, een samenwerking met Major Lazor en MØ! ZO’N lekker nummer. Heeft dit nog meer uitleg nodig? Volgens mij was ik afgelopen week niet de enige die dit nummer veelvuldig luisterde, het was het meest gestreamde nummer van de week (als ik het goed gezien heb).

Wat waren jouw favorieten van afgelopen week? Luisterde je ook de hele week naar JB? En heb je zaterdag van het lekkere weer kunnen genieten?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Berdiene
  juli 29, 2016 / 19:53

  Shit, nu wil ik die schoenen ook. Is de zool niet te gelig? Op jouw foto lijkt het van niet maar op internet ziet het er een beetje viezig uit. En welke maat draag jij? Ik denk dat ik ze ook ga kopen..

  • Annemerel
   Auteur
   juli 29, 2016 / 21:24

   Vind het gelige niet echt opvallen in het echt. Ik draag 40,5 herenmaat. Draag van Nike hardloopschoenen meestal 42.

   • Berdiene
    juli 30, 2016 / 00:11

    Hop, in het mandje. Thanks voor je reactie!

 2. juli 29, 2016 / 19:59

  Jaaaa mijn favourite song is ook zeker Cold water! Wat een hitje.

 3. juli 29, 2016 / 20:03

  Die schoenen zijn leuk! Ik heb ze met een roze achterkant besteld. Je pet staat je ook leuk :) Vind het enorm leuk bij anderen maar zodra ik het zelf opzet is het niets anders dan lachwekkend, haha. Fijn weekend!

 4. juli 29, 2016 / 20:18

  IK ben nou wel steeds benieuwd WAAAR jij die sushi haalt. Bij mijn appie(middenin centrum, klein) hebben ze van die mini kit’s maar die zien er niet uit;-). Favoriete muziek was ook JB!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 29, 2016 / 21:23

   AH XL ;-)

 5. Frances
  juli 29, 2016 / 21:26

  Ik luisterde ook de hele tijd naar JB! Echt een lekker nummer ja, deze week moest ik 40 minuten fietsen naar m’n werk, maar er was maar een liedje gestreamd op m’n telefoon… Het was dus Cold Water, of geen muziek. Geen moeilijke keuze. ? Ik vind je schoenen erg mooi trouwens, love Stan Smiths. En petten zijn ideaal, hoef je je haar niet te doen. ? Fijn weekend!

 6. Ilse
  juli 30, 2016 / 00:41

  Zo balen dat die Adidas schoenen mij niet staan (vanwege mijn 42). En nu heb ik zin in sushi!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 30, 2016 / 09:08

   Ik heb van Nike ook maat 42… Adidas 40,5.. zit wel wat strak, maar vindt een maat groter inderdaad ook al minder mooi…

 7. juli 30, 2016 / 11:24

  Die JB samenwerking kende ik nog niet, I like it!

 8. juli 30, 2016 / 20:03

  Liefde voor Stan Smith’s! En de pet staat je goed. Ik heb begin juli een nieuwe pet gekocht op een festival.