SNAPSHOT DIARY: 28/3

 photo Recently Updated195.jpg


 photo Desktop2392.jpg

Goedemorgen, wakker worden met Casey na een kort nachtje. Ik blijk hier ’s nachts nog erger te hoesten dan in Oostenrijk. Not enjoying it.

Maar hé, warme douche, schone kleding en hup aan het werk. Eindelijk weer rustig achter mijn MacBook aan mijn keukentafel. Dit ga je zoveel meer waarderen op het moment dat je veel weg bent geweest.

 photo Desktop2392.jpg

Oeps… ik weet niet wat ik deed, maar er is een cactus down en dat zorgt voor nogal wat troep. Ik blijf redelijk zen. Scheld niet, word niet boos, maar loop meteen naar mijn kast waar de stofzuiger in staat en ruim de zooi op. Ik sta versteld van mijn eigen relaxedheid.

Ik heb ontbeten met twee gekookte eitjes en een banaan, maar daarna is mijn voorraadkastje echt wel leeg. Tijd om naar de supermarkt te gaan, maar ik wil eerst nog iets editten aan de video waar ik mee bezig ben. Gelukkig vind ik ergens nog een paar nootjes, die doen dienst als noodoplossing.

 photo Desktop2392.jpg

Overal bloemetjes, ik hou van lente. Die wind mag van mij wel wat zachter gezet worden.

SUSHI! Dit mis ik het allermeeste als ik in Oostenrijk of Italië ben.

 photo Desktop2392.jpg

Maar ik heb meer gescoord bij de Albert Heijn. Ik heb verse jus geperst en worteltjes en gember gehaald. Ik maak een sapje in de blender. Smaak was heel goed, maar worteltjes in de blender doen is geen aanrader. Teveel ondrinkbare pulp. Heb het uiteindelijk met een lepel opgegeten, zodat ik toch alle vitamientjes binnen zou krijgen.

 photo Desktop2392.jpg

Beetje gedoe met mijn vlog, ik heb drone-beelden van Drone Flights die ik er in moet verwerken, maar deze zijn eigenlijk veel te zwaar voor mijn MacBook Air waar ik op edit. Je vraagt je misschien af waarom ik niet op mijn Pro edit. Goede vraag, het antwoord is heel simpel, mijn MacBook Pro zit zo vol dat er niets meer op past. Er zit onder andere een back-up van mijn iPhone op, van 55GB. Nou dan ben je snel klaar als je maar 128GB ruimte hebt. Maar nu hangt mijn MacBook Air dus vast.

Als dat probleem is opgelost, vertelt hij me doodleuk dat het 6 uur en 4 minuten gaat duren om de video te exporteren. OK. 17.00u live ga ik niet halen.

 photo Desktop2392.jpg

Terwijl mijn video wordt ge-exporteerd rij ik naar mijn ouders (ik loop letterlijk met mijn MacBook opengeklapt naar mijn auto en zet mijn MacBook naast me in de auto zodat hij verder kan met exporteren). Als ik twintig minuten later bij mijn ouders aankom word ik erg gelukkig van de bloesem die in hun voortuin staat. Het is lente!

En er is een lemon merengue taartje voor mij dat mijn schoonzusje die gisteren bij mijn ouders was, voor me heeft meegenomen.

 photo Desktop2392.jpg

Ik ga samen met mijn oma ragout maken. Ik hou van mijn oma’s ragout, maar ik denk dat ik dit al ruim tien jaar niet meer gegeten heb, ik heb ook geen recept en mijn oma ‘doet altijd maar wat’ zegt ze. Nou nu heb ik dus lekker op haar vingers gekeken en alles gefilmd terwijl ze er mee bezig was. Of ik de video ook daadwerkelijk ga editten en publiceren weet ik nog niet, maar ik ben blij dat ik dit nu heb. En kijk eens hoe goed mijn oma en ik matchen qua kleding!

 photo Desktop2392.jpg

Selfie met de liefste papa op de wereld!

OK, ik was dus al aan mijn pasteitje begonnen voordat ik er een foto van gemaakt heb. Maar dit is dus zoo lekker!

 photo Desktop2392.jpg

Hoofdgerecht: rib eye, salade en gebakken aardappeltjes. En een heel klein slokje rode wijn voor mij, alleen voor de smaak bij het vlees.

Selfie met het leukste zusje ter wereld, die alleen op de foto wilde op het moment dat ik het ‘knap-maak-filter’ van Snapchat over haar heen gooide. Bij deze.

 photo Desktop2392.jpg

Vanmiddag heb ik maar de helft van mijn taartje op, omdat ik blijkbaar ook halve taartjes kan eten. Nu eet ik de andere helft en drink ik een heerlijke cappuccino. Het is best fijn om thuis te zijn.

Ik sluit mijn dag af met mijn eigen vlog vanuit Saalbach. Ik kan deze video gerust nog zo’n twintig keer bekijken deze week. Hij maakt me gewoon erg gelukkig.

Ondertussen ben ik ontzettend aan het twijfelen. Toen ik begon aan dit ‘iedere dag snapshot diaries maken’ ding, was dit voor twee maanden, februari en maart. Nu vraag ik me af, moet ik hier mee doorgaan, of moet ik ermee stoppen en weer meer over andere dingen gaan bloggen. Ik weet het niet, vind het erg lastig. Het maken van de snapshot diaries vind ik erg leuk, maar ik ben wel iedere dag, de hele dag met mijn blog bezig en wil ik dat? Daarnaast zullen er vast voorstanders voor zijn, maar tegelijkertijd weet ik ook dat een aantal van jullie er niets aan vinden. Lastig lastig… keuzes maken.

Liefs,
Annemerel

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

79 Reacties

 1. Judith
  maart 29, 2016 / 12:07

  Normaal reageer ik nooit, maar ik moet toch even zeggen dat ik snapshotdiaries heeel erg leuk vind, en iedere dag om 12.00 naar je blog surf om een nieuwe snapshotdiary te lezen. Van mij mag je nog wel even doorgaan! Maar ik snap ook dat je niet iedere dag met je blog bezig wil ‘moeten’… kies vooral waar jij je fijn bij voelt, je kunt ook 1 dag of een paar dagen in de week een snapshotdiary online zetten?

  • Josephine
   april 1, 2016 / 14:41

   Mee eens!

 2. maart 29, 2016 / 12:08

  Klinkt als een fijne en geslaagde tweede paasdag! Het Lemon Meringue taartje ziet er goeeed uit. Ik snap wel dat je twijfelt over je Snapsnot diaries… Misschien kun je gewoon eens kijken hoe een weekje zonder je bevalt, of je doet het een soort van om de week? Ik vind het persoonlijk erg leuk om te lezen, maar ik kan me ook wel weer voorstellen dat sommigen het te veel van hetzelfde vinden. (dus: je hebt eigenlijk niks aan mijn mening…).

 3. maart 29, 2016 / 12:11

  Oh wat lekker, ouderwetse pasteitjes! Ik eet die vaak als ik in Belgie ben, kan het best een keer zelf maken. Als de video niets is, zou het recept in een blog ook super zijn.
  Persoonlijk vind ik iedere dag snapshot diaries wat veel, vooral omdat op maandag ook je diary’s geplaatst worden. Misschien alleen als je een leuke/ drukke dag voor de boeg hebt? Maar jouw blog, jouw keuzes!

 4. Britt
  maart 29, 2016 / 12:11

  Niet stoppen met de snapshotdiaries! Het is echt mijn favo 12u-momentjes :-). Tegelijkertijd kan ik me ook voorstellen dat het voor je zelf wat minder leuk is. Wellicht kun je het vijf dagen in de week doen oid? Stop er in ieder geval niet mee omdat je denkt dat wij als lezers het niet meer leuk vinden. Ik vind het namelijk wél echt leuk.

 5. maart 29, 2016 / 12:11

  Niet stoppen met je snaps please!

 6. Diana
  maart 29, 2016 / 12:17

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het intensief is om elke dag bij alles te bedenken dat je er een foto van moet maken voor je snapshot diary. Ik vind ze zelf erg leuk om te lezen maar kan het me heel goed voorstellen als je het beperkt tot een aantal ‘spannende’ dagen per week. Ik mis nu namelijk ook je andere hersenspinsel artikeltjes wel :)

 7. Gerda
  maart 29, 2016 / 12:18

  Stop!

 8. maart 29, 2016 / 12:19

  Ik zou vooralsnog gewoon doorgaan met je snap shots, zeker nu je weer thuis bent en je dagen wat meer afwisseling gaan vertonen. Die snapshots uit Oostenrijk waren op een gegeven moment best eentonig, met die sneeuw, dat gefrituurde eten, etc. En voor de niet-wintersporters onder ons ook niet aansprekend, denk ik. Ik denk dat je dagdagelijkse leven hier meer mensen aanspreekt (herkenbaarder is). En afwisseling met andere onderwerpen, of een dagje geen snap shot, is natuurlijk altijd goed.

  • Marissa
   maart 29, 2016 / 23:31

   Hier ben ik het helemaal mee eens!

  • Bella
   maart 30, 2016 / 21:22

   Ook mee eens!

 9. maart 29, 2016 / 12:23

  Van mij mag je nog wel even doorgaan met de snapshot diaries! Ik vind ze altijd erg leuk om te lezen en ga rond lunchtijd toch altijd even langs op je blog om ze te bekijken. Ik kan me vanuit jouw perspectief goed voorstellen dat het veel werk en dat je constant bezig bent met je blog. Misschien kan je beginnen met het niet meer elke dag te doen, maar om de dag?

  • Anouchka
   maart 29, 2016 / 17:21

   Helemaal mee eens! Om de dag is super volgens mij :-)

   • maart 29, 2016 / 21:00

    Jaaa dit lijkt me een goede oplossing! Ik vind ze erg leuk maar het kost jou vooral veel tijd inderdaad en je bent altijd met je blog bezig. Dit klinkt als een middenweg :) Maar je moet natuurlijk doen waar jij je uiteindelijk het beste bij voelt!

 10. Olga
  maart 29, 2016 / 12:27

  Ik vind de snapshot diaries leuk!

 11. Denise
  maart 29, 2016 / 12:32

  Grappig, ik maakte gisteren precies hetzelfde sapje :-) Wel nog met een banaan er door, erg lekker!
  (had de wortels van te voren even in de keukenmachine gestopt, dat helpt)

 12. Lisa
  maart 29, 2016 / 12:36

  Anders doe je toch een paar dagen per week een snapshotdiary? Ik had ’t er laatst met een vriendin over dat we best jouw gezellige blogposts over lijstjes, hardlopen, aankopen, dat soort dingen missen! Dus afwisseling zou mijn voorkeur zijn! Want vind de snapshotdiary’s wel leuk om af en toe te lezen!

 13. BIANCA
  maart 29, 2016 / 12:43

  IK vind de diary’s super leuk om te lezen. Niet stoppen!

 14. kirsten
  maart 29, 2016 / 12:52

  Je moet vooral doen wat je zelf leuk vindt.
  Er zullen altijd voor en tegenstanders zijn, wat je ook doet.

  Ik vind je snapshot diaries erg leuk en lees / kijk er vaak een aantal achter elkaar, net zoals ik ook vaak met vlogs doe!

 15. maart 29, 2016 / 13:07

  Oh ik zou het heerlijk vinden als je elke dag snapshor diaries zou maken! Ik geniet er altijd onwijs van en het zijn echt mijn favoriete stukjes van je blog. Zelfs van alle andere blogs bij elkaar. Haha!

 16. maart 29, 2016 / 13:08

  Ik vind de snapshot diaries erg leuk om te lezen, ga ermee door!!!

 17. Marije
  maart 29, 2016 / 13:12

  Ik zou het wel relaxt vinden als je wat meer balans gaat zoeken tussen je snaps en normale blogartikelen. Ik merk aan me zelf dat dit nogal verveeld! En dat is jammer. Juist de hoeveelheid hardloop en ski avonturen spreken mij ook steeds minder aan. Juist de lifestyle vind ik ontzettend leuk! Je moet zelf doen wat je leuk vind en een goed gevoel geeft!

 18. DS
  maart 29, 2016 / 13:13

  Ook ik ga elke dag om 12.00 naar je blog om de snapshotdiary’s te lezen dus keep going on! :-)

 19. Denise
  maart 29, 2016 / 13:13

  Hier ook een voorstander van doorgaan! Maar de keus is natuurlijk aan jou. ;)

 20. Marjan
  maart 29, 2016 / 13:25

  Ik ben ooit naar je blog gekomen (en zo waarschijnlijk meerdere lezers) toen je eens in de zoveel tijd een snapshot deed. Ik zou het absoluut niet erg vinden dat je mindert in je snapshots, ik kom namelijk niet daarvoor naar jouw blog. Wél voor de stukjes over hardlopen, lifestyle en andere dingen.
  (Richt je overigens niet alleen op deze reacties, er zullen namelijk mensen zijn die niet al je snapshots openen – omdat het wéér een snapshot is, en dus ook jouw overpeinzingen hierover niet zullen lezen.)

 21. Rianne
  maart 29, 2016 / 13:30

  Persoonlijk zijn je snapshot diaries mijn favoriete artikelen, maar uiteindelijk is het jouw blog en moet jij doen waar je je het beste bij voelt :)

 22. maart 29, 2016 / 13:32

  Keuzes maken is altijd heel erg moeilijk. Ik vind je snapshot diaries altijd heel erg leuk om te lezen. Echt iets om naar uit te kijken op een drukke dag. Voor mijn eigen blog vind ik het op een gegeven moment altijd heel eentonig worden om iedere dag te delen dat ik achter mijn computer zit te werken aan vanalles en nog wat. Daarom maak ik eigenlijk alleen nog maar diaries als ik op vakantie ga of gewoon zo nu en dan tussendoor als ik er zin in heb. Doen waar jij blij van wordt is het belangrijkste!

 23. Lisanne
  maart 29, 2016 / 13:37

  Doorgaan! ga juist altijd om 12 uur naar je blog voor je diaries!

 24. Laura
  maart 29, 2016 / 13:40

  Ik vind je snapshot diaries altijd heel leuk om te lezen en zou het jammer vinden als je ermee zou stoppen, maar snap je punt. Je zou ook om de dag of één keer in de week snapshot diaries kunnen maken?

 25. esther
  maart 29, 2016 / 13:41

  Ik vind je snapshot diaries het allerleukst . Niet mee stoppen dus :-)

 26. Annelies
  maart 29, 2016 / 13:42

  Ha Annemerel,

  Een blog kan niet draaien op snapshots. Nu vinden mensen het misschien nog leuk, maar op een gegeven moment staat je blog bekend als die blog met die dagelijkse stroom aan ‘vakantiekiekjes’ en dat wil je niet. Ik vind dat je echt wat meer over lifestyle zou kunnen schrijven.Wat meer persoonlijke artikelen ook. En wat meer over dingen die je hebt gezien of gelezen.
  Dat is wat de schrijver toch kenmerkt? Schrijven? En niet alleen onderschriften bij foto’s? Ik ben echt bang voor het vervelingseffect, een beetje zoals die ‘irritante’ collega op je werk die altijd wil dat je al zn wintersportfoto’s bekijkt. Wees dat voor! Maak er weer iets van en oefen je in je teksten.

  Succes!
  Annelies

  • nettelie
   maart 29, 2016 / 15:27

   Hier ben ik het mee eens!

   • Marieke
    maart 29, 2016 / 15:51

    Ja, ik ook!

  • Elki
   maart 30, 2016 / 18:34

   Helemaal mee eens!!!

 27. Lotte
  maart 29, 2016 / 13:45

  Van mij mag het wel wat minder, vind het dagelijkse inkijkje in je leven minder boeiend (niet persoonlijk hoor). Maar ik kan ze ook gewoon wat meer overslaan, zoals de afgelopen tijd. Ik zou zeggen: doen waar je je goed bij voelt, daarbij de statistieken wel een beetje in het oog houdend ;-)

 28. Jolien
  maart 29, 2016 / 13:54

  Ik vind je snapshots leuk, maar vooral op dagen die wat anders zijn dan een ‘normale’ werkdag. Dus ik zou zeggen, af en toe een snapshot diary, afgewisseld met andere artikeltjes (over b.v. hardlopen!).

 29. M.
  maart 29, 2016 / 13:58

  Alhoewel ik fan ben van de snapshot diaries, merk ik toch dat ik er minder mijn aandacht bij houd dan vroeger, net omdat ze wellicht een ‘gewoonte’ geworden zijn (i.t.t. tot vroeger waar ik heel blij was als er nog eens een snapshot diary was, net omdat het niet elke dag was).

  Persoonlijk zou ik 4 dagen op 7 vb ideaal vinden, en dan kies je zelf de dagen die het interessantste zijn?

  Ik mis ook andere artikelen, zoals vb. artikelen over je studio, alleen wonen, mannen, vrijgezel zijn etc. Dus deze zou ik heeeeeel graag terug lezen :)

  • maart 29, 2016 / 14:41

   Ik wilde een uitgebreide reactie typen, maar hier heeft iemand al exact gezegd wat ik wilde zeggen ;)

   Ik vind je snapshot diaries heerlijk, maar zo samen met de andere vaste rubrieken blijft er weinig ruimte voor andere onderwerpen. Dat is wel een beetje jammer.

   Plus, het lijkt me voor jezelf toch wel vervelend om iedere dag je dag te moeten vastleggen, ik denk dat het leuker blijft als je af en toe eens een dagje ‘vrij’ hebt.

  • Karlijn
   maart 29, 2016 / 16:33

   Eens met M. !!

 30. M.
  maart 29, 2016 / 13:58

  Alhoewel ik fan ben van de snapshot diaries, merk ik toch dat ik er minder mijn aandacht bij houd dan vroeger, net omdat ze wellicht een ‘gewoonte’ geworden zijn (i.t.t. tot vroeger waar ik heel blij was als er nog eens een snapshot diary was, net omdat het niet elke dag was).

  Persoonlijk zou ik 4 dagen op 7 vb ideaal vinden, en dan kies je zelf de dagen die het interessantste zijn?

  Ik mis ook andere artikelen, zoals vb. artikelen over je studio, alleen wonen, mannen, vrijgezel zijn etc. Dus deze zou ik heeeeeel graag terug lezen :)

  • Lisette
   maart 29, 2016 / 16:35

   Jaaaa precies dit!

 31. Sheila
  maart 29, 2016 / 14:05

  Snapshot diaries zijn mijn favoriet! En elke dag als het 12 uur is geweest neem ik even een momentje om ‘m te bekijken. Ik ben met mijn scriptie bezig en ik vind het erg motiverend om te zien wat jij allemaal op een dag doet. Motiveert mij in ieder geval om thuis ook meer gedaan te krijgen voor mijn scriptie :)

 32. Aukje
  maart 29, 2016 / 14:07

  Ik vind je snapshot diaries heel leuk (vooral met zoveel sneeuwfoto’s…), maar ik mis je schrijfsels over hardlopen, mannen of struggles ook! Wat dat betreft vond ik je Diary op maandag als ‘snapshot samenvatting’ eigenlijk ’t leukst, maar ik snap wel dat dat weer dubbelop wordt met je vlog en die zou ik ook niet willen missen. Misschien je vlog op maandag met een diary-verhaaltje?

 33. maart 29, 2016 / 14:15

  Ik vind de snapshot diary heel erg leuk, maar het moet geen overload worden, dus dan niet ook nog een een weekly diary en een vlog, dat wordt wat veel van hetzelfde. Wat hierboven gezegd wordt is ook een goeie: alleen op ‘bijzondere’ dagen, dus wanneer je events hebt oid. Dan kun je daarnaast voor de ‘overige’ dagen ook een weekly diary OF een vlog doen (vlog vind ik leuker als een diary). En dan is er ook weer wat meer afwisseling in de artikelen!

 34. Charlotte
  maart 29, 2016 / 14:16

  Hoewel de snapshots diaries leuk zijn mis ik toch wel je andere blogposts en zou ik het leuker vinden om bijvoorbeeld een week per maand ofzo snapshots te zien en verder weer andere artikelen.

 35. maart 29, 2016 / 14:19

  Wat een fijne lentefoto’s, gelukkig zie je daar de wind niet op ;) Ik kan me voorstellen dat het veel is om iedere dag een overzicht te maken. Met een weekoverzicht en regelmatig een vlog ben ik ook blij hoor!

 36. Ingrid
  maart 29, 2016 / 14:21

  Ik vind jouw snapshot diaries geweldig. Misschien kan je het afwisslen, een maand wel en een maandje niet.

 37. Rozemarijn
  maart 29, 2016 / 14:31

  Ik HOU van je diaries! Mijn standaard nummer 1 blog die ik elke dag gelezen móet hebben! ;-)

 38. Mies
  maart 29, 2016 / 15:16

  Ik stem voor een paar keer per week een snapshotdiary. De ‘spannendste’ dagen.
  Ik mis je geschreven blogs! En het lijkt me voor jezelf ook leuker en afwisselender :)

 39. Stephanie
  maart 29, 2016 / 15:33

  Ik wou eerst heel enthousiast gaan vertellen dat je van mij wel elke dag snapshots mag maken maar toen ik de reacties ging doorlezen en er zelf ook iets langer over na dacht ben ik iets van mening veranderd :) Zoals velen vind ik de snapshots heel leuk maar het wordt een gewoonte (zoals een aantal hier ook zeggen) en ik merk zelf ook dat ik soms halverwege afhaak omdat het te vaak en te veel is -Sorry!-, een mooie middenweg is 3/4 dagen snapshots, om de dag ofzo, zodat het leuk blijft en ik mis ook de leuke blogs! Inderdaad over het alleen wonen en alle andere herkenbare dingetjes haha

 40. Eva
  maart 29, 2016 / 15:37

  Hoi Annemerel,

  Ik reageer niet zo heel vaak maar hier wilde ik wel even mijn mening op geven. Mij lijkt het, net als een aantal anderen, erg leuk als je een paar dagen in de week uitkiest waarin je iets bijzonders hebt en daarvan dan een snapshot maakt. Iets van 3 à 4 dagen in de week lijkt mij heel fijn. Verder ben ik inderdaad ook voorstander van iets meer lifestyle gerelateerde blogs.

  Zoals over een keer een nieuwe sport uitproberen, hotspots in bepaalde steden (liefst niet alleen Den Haag maar een beetje afgewisseld), tips voor hardlopen/intervallen/heuveltraining/lopen van je eerste marathons, een lijst met blogs die je zelf inspireren, recepten, kleding lookbooks (per seizoen, en misschien ook hardloopkleding lookbook per seizoen). Tips over reizen/wintersport.

  Ik kijk uit naar nieuwe, verfrissende artikelen en hoop je bij deze een aantal goede tips gegeven te hebben :)

 41. maart 29, 2016 / 15:51

  Oeh dat taartje ziet er zooo lekker uit. Gister heb ik ook fijne ragout gegeten, dat vind ik fantastisch. Ik ben trouwens sinds een maand aan het hardlopen en ik vind deze snapshots wel heel motiverend. Ik snap wel dat het heavy is en dat twee keer per week misschien beter is

 42. Laura
  maart 29, 2016 / 16:07

  De diaries vind ik persoonlijk super leuk! Maar altijd blijven doen wat goed voelt voor jezelf!

 43. maart 29, 2016 / 16:07

  Persoonlijk vind ik elke dag een snapshot diary iets teveel van het goede. Zoals meerdere mensen hierboven al hebben gezegd, het wordt gewoon en daardoor – helaas – minder interessant. Ik ben dus ook een voorstander van af en toe een snapshot diary als je een interessante dag hebt, afgewisseld met “normale” artikelen. Begrijp me niet verkeerd, want ik ben dol op je snapshot diaries, maar wel met mate :)

  Oh en btw, het is en blijft natuurlijk jouw blog hè! Uiteindelijk bepaal jij en niemand anders wat er wel en niet online komt.

 44. Ilse
  maart 29, 2016 / 16:17

  Ik vond de afwisseling zoals je hem eerst had juist zo leuk. Twee/drie dagen snapshots en daarnaast nog muziek, hardlopen, lookbooks en leuke lijstjes enzo!

 45. sanne
  maart 29, 2016 / 16:24

  Het is hierboven al vaker gezegd maar ook ik mis de afwisseling in je artikelen. Elke dag een diary vind ik persoonlijk iets te veel van het goede.
  Het leuke/speciale is er een beetje af.

 46. Lune
  maart 29, 2016 / 16:37

  Super leuk je snapshot diaries! Lees ze elke dag met plezier, dus ik zou zeggen ga zo door ;)

  X

 47. Margriet
  maart 29, 2016 / 16:48

  Zoals hierboven gezegd, een paar keer per week een snapshot diary of een keer als je een ‘bijzondere’ dag hebt die je graag met ons wilt delen o.i.d. Ik vind ze wel erg leuk en kijk er ook graag naar, maar ik ben wel een voorstander van wat meer afwisseling. Zo blijft het leuk voor iedereen denk ik!

 48. Stefanie
  maart 29, 2016 / 17:18

  Ik denk dat je je gevoel moet volgen… en even zien wat het doet met je bezoekersaantal.
  Ik vind je snapshots leuk, maar vraag me net als anderen wel af of het niet gaat vervelen op de duur. Ik vond vroeger je outfitposts ook heel leuk trouwens, die mis ik eigenlijk wel.

 49. Frances
  maart 29, 2016 / 17:24

  Ik vond om de dag een snapshot diary fijn, maar af en toe en op speciale dagen lijkt me ook erg leuk! Ik vond je ‘roddelrubriek’ (heette het Sunday Talk?) altijd super leuk, kun je die weer een keer schrijven? :) En wat mij ook leuk lijkt is weer een nieuwe summer challenge (of een hardloop challenge)! Maar doe vooral waar jij je het beste bij voelt, Annemerel! Ik blijf je blog heel leuk vinden! :)

 50. maart 29, 2016 / 17:33

  Ook hier draait het om balans. Ik volg jou nu dik een jaar met heel veel plezier en geniet dagelijks van jouw posts.

  Ik lees de reacties en het is onmogelijk om iedereen “happy” te houden. Volg je gevoel en kijk misschien ook zakelijk gezien, omdat het je werk is, naar de cijfers.

  Good luck!

 51. Mereltje
  maart 29, 2016 / 17:48

  Naar mijn idee is sinds de lancering van je boek, de klad er wel aardig ingekomen.

  Je snapshot diaries hebben elke dag andere foto’s, maar het is erg eentonig..

  Ik zie graag weer wat meer artikelen over hardlopen en lifestyle en wat minder snapshot diaries. De weekly vlog hoeft van mij niet.

  • Marieke
   maart 30, 2016 / 08:32

   Eens.

 52. Priscilla
  maart 29, 2016 / 18:08

  Ik vind de snapshot diary’s eerlijk gezegd eigenlijk best saai. Het is veel van hetzelfde en ik merk dat ik je blog veel minder vaak bezoek. Erg jammer, omdat ik dat vroeger dagelijks deed. Ik zou het leuk vinden als er wat meer afwisseling kwam, (bv. wat meer recepten) maar het is en het blijft jouw blog, dus het is aan jou.

 53. maart 29, 2016 / 18:09

  Ik vind de snapshotsdiaries altijd erg leuk om te lezen maar ik snap wel dat je op die manier de hele dag met je blog bezig bent. Misschien net als ‘vroeger’ gewoon een paar keer per week?

 54. Lila
  maart 29, 2016 / 18:43

  Ik vind je snapshots leuk, maar zeker niet elke dag. Ik scroll er tegenwoordig doorheen omdat er heel vaak dezelfde foto’s in staan. Sinds je boek uit is vind ik je blog gewoon echt een stuk minder leuk, mis de blogs met inhoud en de onderwerpen.

 55. Lotte
  maart 29, 2016 / 19:12

  Ik vind je snapshots leuk, maar iets te vaak waardoor t eentonig wordt. Ik merk dat ik er meer doorheen begin te scrollen.
  Misschien om de dag of om de week?

  Het blijft wel leuk om te lezen, dus zou er niet helemaal mee stoppen!!

 56. Amber
  maart 29, 2016 / 19:19

  Ik vind de snapshot diary’s leuk, maar soms een beetje too much. Bij interessante dagen roep ik zeker doorgaan, maar mischien kun je het beperken tot 1 week per maand? Ik mis namelijk je andere artikelen best wel, nu hebben we er maar eentje per dag die echt het lezen waard is en sommige onderwerpen zijn nu eenmaal minder leuk, waardoor je blog toch minder interessant wordt. Helemaal met de weekly vlogs, denk ik niet dat je en iedere dag je snapshots moet delen en ook nog een vlog.

  Ik stem voor minder snapshots en meer diepgang in je artikels!

  Komt er trouwens ooit weer een fit for summer? Die wekelijkse opdrachten en gezamelijk focussen op een fitte lifestyle lijkt me erg gaaf om weer terug te zien op je blog, ipv de “grote annemerel-show”.

 57. Tamara
  maart 29, 2016 / 20:14

  Ik reageer echt nooit, maar maak een uitzondering ;)… Je snapshots zijn heel leuk, zelfs op ‘onboeiende’ dagen lees ik ze graag. Ik lees weinig andere artikelen, dit leest snel en is vermakelijk :)! Maar misschien om de week doen? Ik zou er zeker niet mee stoppen!

 58. Myrte
  maart 29, 2016 / 20:16

  Ik vind je snapshot diaries erg leuk, maar zoals anderen hier ook al hebben gezegd kunnen ze eentonig worden. Bovendien vind ik het veel leuker om creatieve, meer persoonlijke content te zien! Daarnaast denk ik dat als je minder snapshot diaries maakt, je vlogs wat interessanter worden voor je volgers. Nu weet ik door je snapshot diaries namelijk al precies wat je gaat doen in je weekvlog ;)

  Ik zou dus alleen snapshot diaries maken op dagen die iets anders zijn dan anders. Of bijvoorbeeld snaps maken tijdens het hardlopen, lijkt me ook wel eens leuk!

  • vera
   maart 29, 2016 / 22:41

   Hier ben ik het mee eens! Plus dat je erg leuk kan schrijven en dit een beetje verloren gaat als je alleen onderschriften bij foto’s plaatst.
   Snapshot diaries zijn voor mij toch een soort guilty pleasure; een inkijkje in iemands leven, maar zoals het nu is wordt het wat voorspelbaar en niet zo spannend meer.
   Daarnaast denk ik dat het misschien ook wel prettig is voor jezelf, om niet letterlijk 24/7 met je blog/werk bezig te hoeven zijn, maar nog iets van een privé-leven overhoudt. Wat misschien ook kan leiden tot meer inspiratie voor het schrijven van artikelen? Geen idee hoor;)

 59. tessa
  maart 29, 2016 / 20:33

  Ik vind het heel leuk om te lezen. Moet wel eerlijk zeggen dat dit minder is geworden, maar ik kijk toch wel bijna elke dag op je blog. Ik mis persoonlijk wel persoonlijke stukjes vanuit jou. Dat vond ik heerlijk om te te lezen. Van mij hoeven de snapshots echt niet weg, maar wellicht een wat betere verdeling? Hierdoor ben je zelf ook niet de volledige dag me je blog bezig :).

  Wellicht 3 tot 4 keer per week een Snapshot en voor de rest artikelen over hardlopen, lifestyle en persoonlijke stukjes?

  xxx

 60. Carlijn
  maart 29, 2016 / 21:21

  Ik stem ook voor meer afwisseling, ik zelf ben de laatste tijd steeds minder op je blog te vinden omdat ik de snapshots te veel op elkaar vind lijken (en om eerlijk te zijn niet zo interessant). Maar doe vooral wat je zelf het leukste vindt!

 61. Janneke
  maart 29, 2016 / 21:39

  Oooh de snapshot diary’s zijn mijn favoriet. Hierdoor ben ik je blog weer gaan volgen en ook door je boek. (Was stiekem even paar maandjes niet meer op je blog geweest) dus van mij mag je nog heeeeel lang ermee door gaan. Maar snap jou ook wel. Maar zal ze wel missen hihi. Vind het persoonlijke leuk aan je Blog namelijk. Enne die bril bij je vader staat hem echt goed!

 62. Nadia
  maart 30, 2016 / 09:28

  Af en toe een snapshot diary (eens of tweemaal per week?) vind ik geweldig, maar ik merk dat elke dag een snapshot diary me nu een beetje begint te vervelen…

 63. Yvonne
  maart 30, 2016 / 14:25

  Als je door te stoppen met de snapshots meer tijd hebt voor blogs over andere dingen (hardlopen etc, toch waar we voor gekomen zijn) ben ik voor!

 64. Jor
  maart 30, 2016 / 17:59

  Doorgaan! :)

 65. Elvira
  maart 30, 2016 / 18:41

  Ik vind je snapshot diaries erg leuk, maar je zou het als middenweg ook kunnen minderen? Dat je het 1 of 2 keer per week doet?

 66. Suuz
  maart 30, 2016 / 20:36

  Yeaaahhh LOVE YOUR SNAPS!!!!!!! please niet stoppen!