VIDEO: Dutchweekend Saalbach Vlog

Iets later dan gepland – mijn welgemeende excuses, maar ik wachtte dus nog op drone-beelden van Drone-Flight.com. En die beelden waren zo zwaar, dat het vrij lang duurde om ze 1. te versturen 2. te downloaden en 3. te verwerken (mijn MacBook Air liep compleet vast). Maar het is gelukt, we zijn er, mijn vlog van Dutchweekend Saalbach is DONE!

Hoop dat jullie de video net zo leuk vinden als ik, ik ben er de hele paasmaandag (vandaag dus) mee bezig geweest en besef nu pas hoe leuk afgelopen week was. Dat heb ik altijd, dat ik pas besef hoe leuk iets was op het moment dat het voorbij is. Het was echt een hele leuke week en ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken. Nogmaals dank aan iedereen dit mogelijk heeft gemaakt. Saalbach, Summit Travel, Dutchweek, Marloes (en Frank en Mike voor het figureren in deze video).

En jullie voor het volgen van dit ‘avontuur’ natuurlijk, want zonder jullie geen Annemerel.com !

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Ilse
  maart 28, 2016 / 22:26

  Wat een leuke afsluiting van je wintersport! Ik vond het erg leuk om allemaal mee te krijgen en dat je ons meenam in je sneeuw-avontuur.

 2. Evi
  maart 28, 2016 / 22:48

  Hij is leeuuheeuk! Ik heb zelfs een paar keer hardop moeten lachen :D Je komt ook veel relaxter over dan bij je eerste vlogs. Keep it up, ze zijn super om naar te kijken :)

 3. Rozemarijn
  maart 28, 2016 / 23:01

  Ontzettend leuke vlog! Ik ben zelf een aantal jaar geleden naar Saalbach Hinterglemm geweest, zo leuk daar!

 4. Anne
  maart 28, 2016 / 23:16

  Erg leuke vlog!

 5. maart 29, 2016 / 00:55

  Ik word helemaal blij van dit filmpje! :)

 6. maart 29, 2016 / 08:55

  Ik heb dat ook wel dat ik vaak achteraf pas echt goed besef hoe speciaal en leuk iets was! Altijd leuk om er dan foto -of videomateriaal van te hebben,

 7. N
  maart 29, 2016 / 10:37

  1 van je leukste vlogs tot nu toe!

 8. maart 29, 2016 / 22:20

  Heel leuk Annemerel! Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar krijg er door jouw avonturen steeds meer zin in. En helemaal niet eentonig hoor, je hebt ons juist behoorlijk wat verschillende activiteiten laten zien. En nu afkicken ;-)