SNAPSHOT DIARY: 28/1

 photo Collages2.jpg


 photo Collages2.jpg

Goedemorgen er staat een lange duurloop op het programma, maar ik word voor dag drie op rij wakker met hoofdpijn. Not good. Stress? Niet echt, maar gewoon heel veel aan mijn hoofd (veelal leuke dingen). Ik slaap verkrampt. Wat doe je daar aan? Goed, eerst maar een bananenpannenkoek en koffie.

In de koelkast vind ik het bakje sushi dat ik een dag eerder gekocht heb voor na mijn duurloop. Ik voel me ineens een stuk beter.

 photo Collages2.jpg

En kijk nou wat ik in de wasmachine vind, mijn pinpas. Ik was hem voor de tweede keer in een maand tijd kwijt. Dit was dus ook al mijn tweede pas. Was hem al een week kwijt maar geloofde niet dat ik hem echt verloren had, dus had hem gelukkig nog niet laten blokkeren. YES.

Nou die duurloop ging niet echt lekker, voelde me slappe had, spierpijn (waarvan? al vier dagen niet gelopen?) en hoofdpijn. In plaats van 25 kilometer loop ik 20 kilometer. Op de terugweg ga ik langs de boekenwinkel om de Runner’s World marathonranglijst te bekijken. Ik sta op een gedeelde 148ste plek, samen met Anouke Jansen, Anouke zit ook in de Girls Love 2 Run Crew, heel toevallig dat we dezelfde tijd gelopen hebben (zij in Rotterdam volgens mij).

 photo Collages2.jpg

Kaputttttttt moe.

Maar sushi doet heel veel goed. Heel veel.

 photo Collages2.jpg

Hier ben ik mijn haar aan het föhnen, maar dat zie je niet.

Postbode voor de deur! Nieuwe haarproducten van Aussie! Dat kwam heel mooi uit, want mijn eigen shampoo was net op. Ik heb weinig tijd dus heb nog niet zo goed bekeken wat voor shampoo het is, maar volgens mij is het voor de vochtbalans van je haar. Kom ik op terug.

 photo Collages2.jpg

Op naar mijn moeder en zusje voor een middagje werken op locatie. De zon schijnt, wat lekker.

Roos heeft nieuwe Stan Smith’s en we gaan toevallig vanavond samen naar een evenement van Adidas, natuurlijk draag ik voor de gelegenheid ook mijn Stan Smith’s.

 photo Collages2.jpg

Koppijn deluxe, even een half uurtje met een pil op bed.

En dan toch echt in de auto richting Amsterdam. We hebben geluk dat we van Den Haag richting Amsterdam rijden in plaats van andersom, we hebben nergens file, terwijl de andere kant op in totaal 25 kilometer file staat. OMG.

 photo Desktop41_1.jpg

On our way!!!

Roos is super happy want ze heeft net heel goed nieuws gekregen via de mail. En ik ben stiekem een beetje jaloers. Nee hoor, ik gun haar alles, maar het is zo leuk, zou ik zelf ook heel leuk gevonden hebben.!

 photo Collages2.jpg

Talk to hand, no photo’s please. Begrepen Roos. We zijn op het Adidas event ter ere van een nieuwe hardloopschoen, ontworpen door vrouwen en speciaal voor vrouwen. De Adidas Pure Boost X. De schoen zit als een sok om je voet heen en de zool – de bekende boost zool – zit niet op iedere plek aan de sok vast. Goed ik weet niet zo goed hoe ik dit goed kan uitleggen, ik ga me nog even goed in de materie storten en kom binnenkort met meer info. Want… binnenkort mag ik een paar van jullie uitnodigen om samen met mij deze schoen te testen. Hoe cool is dat?

We doen een work-out met Stadswild in het park. Alle oefeningen voor mijn armen skip ik, maar het zitten tegen de muur kan ik wel. Lopen ook trouwens. En deze schoenen zitten best wel bijzonder, je hebt heel veel contact met de ondergrond en vooral op grindpaden vind ik dat heel fijn lopen.

 photo Collages2.jpg

We staan in een ‘selfie’ ruimte, maar als we onszelf bekijken besluiten we dat het hem niet gaat worden vanavond.

We kunnen het beter bij Selfies in deze Photo Booth houden, waar alles lekker geretoucheerd wordt door de belichting. Is meer ons ding vanavond.

 photo Collages2.jpg

Home sweet home. Is er een bom ontploft? Nee hoor.. ik heb alleen mijn tassen neergesmeten en heb nog niks met het pakket van Aussie gedaan.

Half elf, snel naar bed, morgen gaat de wekker weer om zes uur. Dit vest dat in het kledingpakket van Adidas zat is NU al favoriet. Ik ben er eh… per ongeluk mee in slaap gevallen en werd er vanmorgen om zes uur in wakker. Kan er niets aan doen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. januari 29, 2016 / 12:10

  Vervelend dat je duurloop niet zo lekker ging, maar die horen er ook bij! Je bent wel weer lekker geweest. Benieuwd naar die schoenen van Adidas! Ik heb toen met GirlsLove2Run een keer op de boosts gelopen, echt heerlijk! Alleen jammer van de prijs…

 2. januari 29, 2016 / 12:21

  Wat leuk dat Adidas event en gezellig dat je er met Roos heen ging :) Balen dat je duurloop minder goed ging dan gehoopt, maar beter nu dan tijdens de marathon, right?

 3. januari 29, 2016 / 12:39

  Krijg gelijk zin in sushi door deze post :) Jammer dat je duurloop niet helemaal ging zoals gehoopt, maar je traint jezelf altijd het beste als het minder gaat!

 4. januari 29, 2016 / 12:39

  Cool die Stan Smith’s zo naast elkaar. 20km aftikken terwijl het allemaal niet zo fijn ging vind ik knap.

  Wat leuk dat je de schoen mag testen met lezeressen van je blog. Het lijkt mij heel raar om op zo een sok schoen te lopen en dit heeft vooral te maken omdat mijn poten tot nu toe alleen in stevige Asics hebben gelopen ;-)

 5. Rieke
  januari 29, 2016 / 12:58

  Wat een heeeeerlijk vest! Geweldig! Jammer van al die hoofdpijn, misschien gewoon spanning en niet stress? Een boek uitbrengen is niet niks ;-)

 6. januari 29, 2016 / 13:05

  Die schoenen <33

 7. Marieke
  januari 29, 2016 / 13:41

  “Ik slaap verkrampt. Wat doe je daar aan? ”

  IEMAND TIPS? Ik heb hier ook last van…au au :-(

  • ilse
   januari 29, 2016 / 14:49

   Ik gebruik al een hele tijd een nekkussen je ligt platter en ik trek mijn schouders minder op tijdens mijn slaap. Misschien de moeite waard?

   • januari 29, 2016 / 16:39

    Jaa ik ben ook net over! Had supererge last van mijn nek en daardoor ook van mijn rug, sind ik op een nekkussen lig (gewoon van de ikea) is het zo goed als over :)

  • Suuz
   januari 29, 2016 / 21:51

   Magnesiumpoeder met water drinken of magnesium spray!

 8. Krista
  januari 29, 2016 / 13:52

  Ik ben heel benieuwd wie er met je mee deze schoenen mag testen.. lijkt me een fijne schoen, al heb ik nooit eerder op Adidas gelopen!

 9. Jessica
  januari 29, 2016 / 14:04

  hahaha ben ik de enige die bloednieuwsgierig is gemaakt naar de inhoud van de mail van Roos? (;

  • januari 29, 2016 / 16:40

   Nee ik ook ;)

 10. januari 29, 2016 / 16:21

  Jaaaa dat vest, ook nu al mijn favoriet!!! Mijn voorgaande lievelings sweater ben ik wonderbaarlijk ineens kwijtgeraakt, dus dit vest kwam als geroepen!

 11. Miny
  januari 29, 2016 / 17:41

  Jammer dat je duurloop niet lekker ging… Ik had dat vorige week :( Mijn buik leek wel een centrifuge. Helaas horen dat soort runs erbij. De Adidas schoenen zien er echt super tof uit. En dat zeg ik niet snel over een schoen waar geen swoosh op staat!

 12. Ilse
  januari 29, 2016 / 18:29

  Vervelend van die duurloop en nu ben ik nieuwsgierig naar de mail van Roos. Leuk evenement en ik wil wel die schoenen testen met jou!