VIDEO: Mijn boek wordt gedrukt!

Afgelopen maandag ging mijn wekker al om 5.45u. Niet zonder reden, er stond namelijk een bezoekje aan de drukkerij in Amersfoort gepland. Maandagochtend om negen uur zou namelijk het startsein worden gegeven voor het drukken van mijn boek. En daar moest ik natuurlijk bij zijn.

En omdat ik de rotste niet ben, neem ik jullie natuurlijk ook mee naar de drukkerij. En probeer ik jullie te overtuigen om dat boek te kopen, als je dat natuurlijk nog niet gedaan hebt. De releasedatum is dichterbij dan je denkt!!

Volgende week ga ik trouwens terug naar Amersfoort, dan mag ik het boek van de lopende band halen. Zo zo ZO! Spannend. Maandag heb ik andere boeken van de lopende band zien komen (mijn boek werd nog gedrukt, obviously) en dat zag er zo gaaf uit. Dat ritje naar Amersfoort heb ik er wel voor over, om echt de aller aller allereerste te zijn om mijn boek in handen te hebben. Het worden nog een paar lange dagen ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Celine
  januari 28, 2016 / 17:27

  Niceeee! Echt spannnend! Ik heb m net besteld op bol.com, ik dacht dat doe ik wel als ie uit is, maar je video overtuigde me haha!

 2. januari 28, 2016 / 18:01

  Ha wat leuk, daar werkt een vriendin! Ik ben heel benieuwd naar je boek :)

 3. januari 28, 2016 / 18:45

  Zoooo vet deze video!

 4. Mandy
  januari 28, 2016 / 19:14

  Super gaaf!! Ik ben onwijs benieuwd!!

 5. Ilse
  januari 28, 2016 / 19:18

  Wat gaaf en lijkt me onwijs tof om je eigen boek van een lopende band te halen!

 6. januari 28, 2016 / 19:28

  Wow, echt leuk om te zien. Lijkt me erg bijzonder om er bij te zijn.

 7. Tessa
  januari 28, 2016 / 19:48

  Serieus. Hoe tof is dit?! Is het asjeblieft al 9 februari?

 8. januari 28, 2016 / 20:26

  Ik had echt geen idee dat het drukken van een boek in zo veel stappen zou gaan. Maar echt heel tof om te zien, en het ziet er nu al ZO mooi uit. Natuurlijk heb ik je boek al besteld en ik kan niet wachten het te lezen.

 9. Amber
  januari 28, 2016 / 21:07

  Wat gaaf om te zien! Ik krijg ook direct weer zo’n nostalgisch gevoel van toen het jaarboek waaraan ik had meegewerkt gedrukt werd :) En de stress toen het de boeken pas een uur na de gaplande launch geleverd werden.. Ik hoop dat jouw boek wel overal op tijd in de winkels ligt :)

  Ik heb mezelf het boek beloofd als cadeautje na de tentamens, dus ik ga het morgenmiddag bestellen en misschien als ik tijd heb wel naar zo’n Run2Day event! Want een signeerd boek is natuurlijk het allergaafste om te hebben!

 10. Eveline
  januari 28, 2016 / 21:28

  wauw wat gaaf om daar bij te zijn!!!
  Leuke video.
  Uiteraard je boek al besteld

 11. Lotte
  januari 28, 2016 / 22:38

  Jammer dat een groot deel van de vlog in de auto is opgenomen, ik vind dat altijd heel naar kijken vanwege de ‘ruis’ erdoorheen.
  Verder super leuk dat je naar de drukkerij bent geweest!!

 12. Anouk
  januari 29, 2016 / 01:23

  Je blog altijd met veel plezier gevolgd maar sinds je video’s toch al minder leuk en dat eeuwige gepraat over je boek inclusief non stop verkoop linkjes brengen me toch erg dicht in de buurt van de unfollow knop, heel jammer..

  • januari 29, 2016 / 08:42

   Het is toch logisch dat ze dit graag wil delen? Als ik een boek zou hebben geschreven zou ik ook iedereen die ik ken + zijn cavia doodspammen met dat boek. Zo is Annemerel toch gewoon? Als ze enthousiast is over een marathon schrijft ze weken daar over, is ze gek op een tas dan komen er minimaal 4 stukjes met de tas er in… ik vind dat juist leuk en zo herkenbaar!

   • januari 29, 2016 / 10:41

    Sowieso eens met Danielle.
    Maar realiseer je ook even: van alleen haar blog kan Annemerel niet leven. Sure, een deel van haar inkomsten komt uit advertenties en gesponsorde posts, maar het grootste deel van de 14(!) blogs per week schrijft ze ‘gratis’. In ieder geval kost het jou helemaal niets. Dit boek is, naast gewoon ontzettend tof, een manier om te zorgen dat Annemerel.com kan blijven bestaan, en jij dus gratis van haar schrijfsels kunt genieten.

    Daarnaast, Annemerel: Ik vind het ontzettend leuk om te zien wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een boek! :)

 13. A
  januari 29, 2016 / 08:52

  Ondanks dat ik je boek niet heb besteld, weet ik zeker dat ik hem toch wel ga kopen op het moment dat hij in de winkel verschijnt, haha!
  Ik start niet voor niet elke ochtend mijn dag op annemerel.com ;)

 14. januari 29, 2016 / 09:43

  Spannend! Leuk om erbij te zijn terwijl het gedrukt wordt!

 15. januari 29, 2016 / 11:01

  Zo leuk om te zien! Wat een proces zeg. Nooit bij stilgestaan! Ik was je boek sowieso van plan om te kopen, maar ik ga hem nu bestellen. Ik wil hem ook gewoon op 9 februari in de bus hebben haha

 16. januari 30, 2016 / 13:30

  Wow, super leuk!! Had geen flauw benul hoe zo’n boekdruk proces eruit zou zien. Zo gaaf, straks je eigen boek in handen. Geniet ervan :-)