SNAPSHOT DIARY: 2/8

 photo Recently Updated237.jpg


 photo Desktop2854.jpg

Goedemorgen! Tijd voor mijn açaí bowl. Ook wel: de enige reden waarom ik nog uit bed kom (grapje). Ik moet écht mijn favoriete granola weer gaan maken (met kokos en pecan), want alles dat ik tot nu toe van de supermarkt geprobeerd heb vond ik teleurstellend. Nu dus maar zonder granola, alleen heb ik dan om tien uur dus alweer honger.

Voordat ik aan mijn to-do-lijst van vandaag kan beginnen, moet ik eerst mijn lijstje van de dag er voor – maandag – afmaken. Oeps.

 photo Desktop2854.jpg

Vlog editten, komt donderdag online. Ik vind het editten van een vlog zo leuk om te doen, vaak ben ik ineens een paar uur verder zonder dat ik daar zelf erg in heb. Ik kan me volledig in dat proces verliezen. Nadeel als ik dit op een doordeweekse dag overdag doe… ik kan zomaar ineens telefoontjes gemist hebben en als ik mijn mailbox na een paar uur weer bekijk denk ik SHIT, had ik nu maar vaker tussendoor gekeken.

 photo Desktop2854.jpg

Mijn avocado was iets minder rijp dan ik gehoopt had. Vier rijstwafels met een avocado als lunch. Normaal is de avocado alleen iets beter en mooier over mijn rijstwafels te verspreiden. De reden dat ik slechts vier rijstwafels als lunch eet met een avocado? Ik heb net een halve zak Doritos op. IK WIST DAT IK DIE NIET HAD MOETEN KOPEN. ZE STONDEN OOK NIET OP MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJE. HOE KWAMEN DIE DORITOS DAN BIJ MIJ THUIS? Als zo’n zak eenmaal in mijn keukenkastje ligt moet hij op. Ik was gisteren al begonnen, en nog voor de lunch heb ik de hele zak soldaat gemaakt. Wauw. Trots op mezelf. Kijk met chips eten is – op zijn tijd – niets mis, maar chips eten om half elf ’s ochtends is wellicht een beetje overdreven.

 photo Desktop2854.jpg

Best wel blij met mijn huid vandaag (ook al hangt de helft van mijn haar over mijn gezicht, waarvoor mijn excuses, ik weet ook niet meer waarom ik dat een goed idee vond). Op deze foto draag ik zelfs geen BB cream.

Gisteravond heb ik een masker gebruikt (de foto rechts is een foto van maandagavond) van Estée Lauder. Het is het Advanced Night Repair Mask. Ik gebruik het ANR serum iedere avond (en vaak ook ochtend), maar het masker durfde ik niet te proberen. Ik had er eentje liggen, maar de winkelwaarde van zo’n masker is 26 euro en ja… dat doe je niet zomaar even tussen neus en lippen door. Maar écht, mijn huid is nu zo gehydrateerd en voelt heel stevig en gezond aan. Nadeel van dit masker is dat je dit iedere zeven dagen zou moeten gebruiken en voor vier van die maskers betaal je 103 euro. Wauw. Maar zelfs mijn moeder en zusje zagen duidelijk verschil… Hmm, ik kijk het nog even aan, hoe lang het effect ook zichtbaar blijft..

 photo Desktop2854.jpg

Op naar mijn moeder en zusje, ik ga samen met mijn zusje een cake bakken voor een blog-recept (ja, dat is inderdaad lang geleden).

En toen maakte ik even een hele tijd geen foto en zat de cake al in de oven. Ik moet heel eerlijk toegeven dat Roos het grootste aandeel in het bereiden van de cake gehad heeft. Maar, maar… ik heb het recept gevonden (en een beetje naar mijn eigen wensen aangepast).

 photo Desktop2854.jpg

Ziet er goed uit toch? Het is een blueberry lemon cake en hij smaakt nog beter dan dat hij er uit ziet!

 photo Desktop2854.jpg

Dit was mijn avondeten. Noodles met HEEL veel broccoli en gewokte rundertartaar. Het was erg lekker en het proefde ook best wel gezond. Zoveel broccoli heb ik volgens mij nog nooit in een keer gegeten en ik vond het nog lekker ook. Dankjewel mama!

Ook bedankt voor het schoonmaken van de watermeloen, het smaakte heerlijk!

 photo Desktop2854.jpg

Home sweet home. Wat vinden jullie van mijn parade-paardjes op mijn wastafel.. ja, ik heb inderdaad drie elektrische tandenborstels van Oral-B. De blauwe had ik al, de zwarte kreeg ik deze winter van Oral-B en de witte is nieuw, die werkt samen met een App die ziet of jij je tanden goed gepoetst hebt. Echt waar. Binnenkort een video en blog hierover in samenwerking met Oral-B. Maar goed, over tot de orde van de dag, welke tandenborstel zal ik vandaag eens gebruiken? Ik ga voor de witte. Want die geeft roze licht (heb ik ingesteld).

Slaap lekker y’all! Ik heb weer veel te veel YouTube video’s gekeken en het is alweer na twaalven. Not good. Volgende keer niet meer met mijn MacBook naar bed. Wanneer leer ik het nou?

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Stefanie
  augustus 3, 2016 / 12:33

  Ik vind je slaapmasker echt zo tof! Zelf heb ik er eentje van de Claires, roze en ook fluffy maar deze vind ik ook heel erg leuk! Waar komt deze vandaan?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 3, 2016 / 16:21

   Thanks deze is van Oysho!

   • Stefanie
    augustus 3, 2016 / 19:23

    Dankjewel! Ik heb hem gevonden :) Maar wat is de levertijd, weet je dat nog? Dat kan ik namelijk niet vinden op de site..

    • Annemerel
     Auteur
     augustus 4, 2016 / 08:28

     Nee sorry ik heb hem gewoon in de winkel gekocht!

 2. Sigs
  augustus 3, 2016 / 13:13

  Ga je de Disney marathon lopen in september? ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 3, 2016 / 16:21

   JAAAA!!!! Jij ook?

   • Sigs
    augustus 3, 2016 / 17:04

    haha, nee, helaas nog niet verder dan 6km geraakt maar de halve staat op mijn bucket list! :D

    • Annemerel
     Auteur
     augustus 3, 2016 / 17:24

     Je kunt er ook een vijf kilometer lopen!

   • Astrid
    augustus 3, 2016 / 17:25

    IK BEN HEEL ERG JALOERS!!! :P Nee, echt, ik baal dat ik nu nog niet aan de halve marathon zit, maar hopelijk komt ‘ie volgend jaar gewoon weer in Parijs en kan ik die ook doen. Bucket list goals haha! :p

   • augustus 3, 2016 / 21:23

    Yaaay! Ik loop ook mee met zowel de 5 als de halve marathon ??

    • Annemerel
     Auteur
     augustus 4, 2016 / 08:27

     Super leuk zie je daar!

 3. augustus 3, 2016 / 15:16

  Dat masker is inderdaad aardig aan de prijs.. Ik denk niet dat ik dat gauw zou investeren, voor maar 4 maskers. Maar als het zo goed werkt..

 4. Ilse
  augustus 3, 2016 / 20:09

  Duur masker en ben benieuwd of je nog steeds resultaat ziet! En die cake ziet er lekker uit!

 5. augustus 3, 2016 / 20:18

  Een tandenborstel met app, ze bedenken wat tegenwoordig, haha! Ben benieuwd naar de video :)

 6. Anne
  augustus 3, 2016 / 22:27

  Leuke foto’s!:) mag ik vragen van welk merk die gestreepte trui is?:)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 4, 2016 / 08:25

   Die is van ZARA!

 7. augustus 4, 2016 / 01:13

  Haha die tandenborstel met roze licht, nice!

  En stuck in YouTube.. Herkenbaar. Vanochtend nog. Gaf jij niet laatst die tip van de vlogs van Jon Olssen? Met zijn vriendin Janni? Ik ben verslaafd. Thanks! Haha

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 4, 2016 / 08:24

   ahaha sorry!