SNAPSHOT DIARY: 27/2

 photo Recently Updated177.jpg


 photo Desktop2252.jpg

Goedemorgen. Haha grapje, het is half tien, maar ik heb net dus een paar uur geprobeerd te slapen (onsuccesvol) en ik ben me nu aan het klaar maken voor de reis naar Oostenrijk! ZIN IN! Dit keer ga ik een paar dagen skiën met Noortje, in Maria Alm, waar Roos op dit moment skiles geeft.

Op de carpool plek ergens langs de A12 waar ik om elf uur met Noortje heb afgesproken. Ben natuurlijk te vroeg. Zoals gewoonlijk.

 photo Desktop2252.jpg

Zo leuk om Noortje weer te zien. Eigenlijk willen we 10 uur lang kletsen, maar er moet ook geslapen worden, of in ieder geval dat willen we proberen. Lastig lastig! Hier staan we in de file, ergens rond een uurtje of drie. Dat verzin je toch niet.

COFFEE & GO!!!!

 photo Desktop2252.jpg

De zon komt langzaam op, ik vind dat altijd zo’n mooi gezicht in de bergen. Ik kan daar ontzettend van genieten. Muziekje op, prachtig uitzicht en een beetje autorijden, zo maak je me echt gelukkig.

Ondertussen is de achterbank + achterbak van mijn auto een grote teringzooi. Mijn MacBook licht ook open bovenop een paar tassen, daar laadt mijn iPhone aan op. Sinds mijn muziek er vorige week ineens mee stopte tijdens het autorijden, durf ik dus niet meer mijn telefoon via de USB op te laden van de auto, dat moet nu dus via mijn MacBook gebeuren. Ik vind het wel een hilarisch tafereel daar op mijn achterbank.

 photo Desktop2252.jpg

THERE WE ARE! Noortje op links en mijn kleine ski-lerares op rechts. En daar zijn we weer, dit keer in de lift. Zo blij met mijn nieuwe POC skibril en helm trouwens, zit onwijs lekker en vind de bril ook echt heel mooi.

 photo Desktop2252.jpg

We doen een kleine tour – wat niet een heel goed idee was want Noortje heeft pas een paar dagen in haar leven geskied en de tour was vol met ijsplaten en lastige pistes – om bij de Steinbockalm te komen, daar is de warme chocolademelk namelijk heel erg lekker en je zit daar heerlijk met een dekentje op een bankje. Dat Noortje hier bijna drie benen voor heeft moeten breken nemen we maar even voor lief. Sorry Noortje!

 photo Desktop2252.jpg

En van warme chocolademelk met slagroom, door naar frietjes met worstjes en Almdudler. Oh en zon. Ondertussen heeft mijn ‘brother from another mother’ Jof zich ook bij onze squad gevoegd. Zo leuk!

 photo Desktop2252.jpg

Hier is Roos net keihard gevallen omdat ze een klein (groot) sprongetje wilde maken. Eerst dacht ik heel even dat we naar het ziekenhuis moesten, maar het viel gelukkig uiteindelijk wel mee. Alhoewel, ze heeft een mooie wond op haar rug. Oeps.

Om vier uur draaien we onze laatste bochtjes, inmiddels ben ik al ruim 30 uur wakker, maar op dit soort momenten kan ik echt hyperactief worden, ik voel me dan ook absoluut niet moe. We rijden van de liften naar Maria Alm, naar het appartement waar we nu verblijven. Dat ligt op een prachtige plek trouwens, met een nog mooier uitzicht. Nu nog een beetje extra sneeuw, dan kan ik echt mooie foto’s maken van ons balkon. Het appartement heet ‘Haus Heidi’ voor de geïnteresseerden (en ik word niet gesponsord).

 photo Desktop2252.jpg

Beetje jammer is dat het internet het dus niet doet en volgens de eigenares kan het heel goed zo zijn dat het dat de komende dagen ook gewoon niet gaat doen. Dit is best wel zuur, want ja.. ik heb internet toch echt heel erg hard nodig. Ik gebruik mijn telefoon als hotspot, maar ben binnen 10 minuten door al mijn data (1GB voor 25 euro) heen. Shit. Nog maar een abonnementje genomen (want met 64KBS gaan we de oorlog ook niet winnen), maar de vlog voor komende maandag, die gaat net iets later online komen, want die kan ik echt niet met het internet van mijn iPhone online zetten. Mijn welgemeende excuses, maar ik maak het goed met jullie (en waarschuw nu alvast).

Zo ziet mijn hoofd er trouwens uit als ik al meer dan 30 uur wakker ben en al bijna 24 uur met dezelfde make-up loop. Ik moet zeggen dat ik er rotter uit heb gezien, maar echt florisant is het ook niet.

Wat we de rest van de avond gedaan hebben? Boodschappen. Aperol Spritz gedronken. Zak popcorn leeg gegeten, wraps gemaakt, wraps gegeten en toen was het tien uur (nu dus) en lig ik in bed met mijn MacBook en probeert Noortje te slapen. De foto’s die ik vanavond gemaakt heb zijn zo lelijk dat ik ze niet eens met jullie durf te delen. Dus jullie mogen er zelf een beeld bij vormen.

Tot morgen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 28, 2016 / 12:07

  Je knalt gewoon lekker door! 30 uur actief je zult vast als eene roos geslapen hebben. Over roosjes gesproken hoop dat het goed gaat met Roos en haar rug.

 2. februari 28, 2016 / 13:14

  Alweer in Oostenrijk. Jij gaat ook maar gewoon door!
  Het worden lange weekenden zo :).

 3. februari 28, 2016 / 14:24

  Balen van het internet dat het niet doet! Maar je hebt het daar reuze naar je zin, maak je niet druk over een post die eens wat later online komt! :-)

 4. februari 28, 2016 / 14:41

  Haha heerlijk om te lezen! Hopelijk overleeft Noortje deze reis haha. En ik denk ook dat je hierna vast heerlijk hebt geslapen!

 5. Ilse
  februari 28, 2016 / 14:54

  Zoo, lange dag zeg en dan ook nog zo actief! Ik snap wel dat die laatste foto’s niet zo mooi meer waren.

 6. februari 28, 2016 / 15:00

  Wow, hoe houd je het vol! Knap hoor. Veel plezier nog daar en sterkte aan je zusje :)

 7. februari 28, 2016 / 15:04

  Wejoow, om 3 uur ’s nachts in de file. Bizar. Maar hopelijk gaat het internet nog normaal functioneren, zodat je je daar niet druk om hoeft te maken en kan genieten van het prachtige landschap en het skiën.

 8. N
  februari 28, 2016 / 17:07

  Wie is Noortje? Vind dat altijd wel leuk om te weten als haar naam vaak voorbijkomt

 9. februari 29, 2016 / 13:59

  Love hoe energiek je bent en hoe je van alles inclusief chaos geniet. Alleen dat internet sucks haha!