LOVE & SHARE: 103

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Dit ga ik nodig hebben als ik in Oostenrijk moet hardlopen de komende weken, hoe train je door als het sneeuwt.. Ik heb daar natuurlijk ook in mijn boek over geschreven, maar kan nooit genoeg tips hebben.

? Dit is cool! Normaal vind ik al die korte verjaardagswensen op Facebook zoo saai (doe ik ook meestal niet), maar nu kun je dus speciale birthday video’s opnemen. Of nou ja, het is de bedoeling dat dat binnenkort beschikbaar is. Ben heel benieuwd!

? Marathon-training zorgt er niet direct voor dat je afvalt… heb ik zelf in de levende lijve ondervonden voor New York 2014.

? Sorry NOG een artikel van Runner’s World, hardlopen maakt je slimmer. Wist ik natuurlijk al lang ;-).

? 25 oude reisfoto’s uit het archief van National Geographic.

? Harper Lee, de auteur van How To Kill a Mockingbird overleed vorige week, dit is haar essay over liefde voor Vogue dat ze schreef in 1961. Mooi! Long-read!

? De verschillende types in een WhatsApp-groep. Ik ben in iedere WhatsApp groep anders. Soms ben ik een Ghost (reageer ik dus vrijwel nooit), soms ben ik een emoji-only-girl en soms ben ik een planner. Het ligt echt af van de groep waar ik in zit en het hangt ook wel een beetje van mij bui af.

? De 20 mooiste Britse vrouwen (aller tijden) volgens Vogue.

? Haha, mijn moeder schrijft over haar paskamer-drama in Italië. Ik kan me dit nog wel herinneren, ik was een jaar of elf volgens mij. Ze schrijft dat drie kinderen geduldig voor de paskamer stonden te wachten, maar je mag best weten dat wij alles behalve geduldig waren ;-).

? Test: De moeilijkste pop-quiz die je ooit gaat maken… Ik had maar 6 van de 15 vragen goed en dat zegt iets, want ik ben best wel goed op de hoogte van popmuziek. Ben heel benieuwd naar jullie score (niet vals spelen he!!!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. februari 27, 2016 / 19:19

  Dit is inderdaad de moeilijkst pop-quiz ever. Ik had er 3 goed en ben hiermee officieel oud. Oh en ik ben blij dat ik geen Whatsapp (groep) heb!

 2. Ilse
  februari 27, 2016 / 20:19

  7 vragen goed van de quiz, ik verbaas me zelf nog eens!

 3. februari 28, 2016 / 07:09

  Leuke artikels!
  En je moeders blog is echt leuk. Doet ze echt goed! :-)

 4. februari 28, 2016 / 11:24

  Ik kijk altijd uit naar deze artikelen, ze zijn altijd ze leuk! :)
  Fijne zondag!
  Liefs XXX