SNAPSHOT DIARY: 27/11

 photo Recently Updated122.jpg


 photo Recently Updated122.jpg

Morning! Vandaag op het programma: Een afspraak bij de Velthuiskliniek in Hilversum, bloggen, Metro en blogles aan mama geven.

Maar eerst… luisteren naar het nieuwe nummer van Coldplay – Everglow. Ik word hier gelukkiger van dan van ‘Adventures of a Lifetime’ ben heel benieuwd naar het album volgende week. Heb helaas geen kaartjes kunnen bemachtigen voor het concert. Zat in de auto toen de kaartverkoop startte en het is Roos niet gelukt om er doorheen te komen. Jammer!

 photo Recently Updated122.jpg

Weer de perfecte bananenpannenkoek met male syrup.

Ready to go-o, heb weer een longsleeve van Norgaad Paa Stroget aan. Lievelingsshirts!

 photo Recently Updated122.jpg

Anderhalf uur later ben ik in Hilversum en kom ik erachter dat ik compleet opgemaakt ben, of nou ja met BB cream, maar dat is compleet opgemaakt voor mij. Maar ik krijg dus een peeling, dus die make-up was voor niets.

Koffiezetapparaat doet het thuis nog steeds niet, dus zeg ik nog steeds op ieder kopje koffie dat me wordt aangeboden volmondig JA. Ook al was deze eigenlijk niet heel erg lekker.

 photo Recently Updated122.jpg

Peeling achter de rug, make-uploos. Het gaat een stuk beter met mijn huid dan anderhalf jaar geleden, toen ik voor het eerst een peeling kreeg bij de Velthuiskliniek en voordat ik begonnen was met de producten van Jetske Ultée, maar ik blijf altijd wel één of twee onzuiverheden houden op mijn kaaklijn. Ik zal binnenkort weer eens een Acne Update schrijven!

Mijn favoriete gezonde repen van Beond, stiekem toch nog wel lekkerder dan Nakd (maar ook bijna twee keer zo duur. Deze is met ananas, zo lekker! Ik koop ze bij Albert Heijn trouwens.

 photo Recently Updated122.jpg

Ik rij meteen door naar het huis van mijn ouders. Mijn moeder gaat net naar de versmarkt en vraagt of ik zin heb om mee te gaan. Ik ben wel benieuwd.. Het is er ontzettend druk, maar ze hebben er wel hele mooie producten en helemaal niet zo duur.

We kochten onder andere verse broodjes, zalm en avocado, waar ik een lekker broodje voor de lunch mee bouwde.

 photo Recently Updated122.jpg

Blog-blog-blog

Zondag op Annemerel.com, een interview met vriendinnetje Rinke. Zij schreef een super bijzonder boek over mensen in een vluchtelingenkamp in Jordanië. Zo stoer.

 photo Recently Updated122.jpg

En ondertussen geef ik mijn moeder blogles. Jajajajajaaaaa, mijn moeder is bezig met een blog (ik weet eigenlijk helemaal niet of ik dat al mag zeggen). Maar die bloglessen zijn dus heel grappig, want mijn moeder heeft zelfs al moeite met kopiëren en plakken. Maar ik ben geduldig, of dat probeer ik in ieder geval te zijn.

En ondertussen drinken we deze wijn van Francis Coppola (ja, de beroemde regisseur!). Hij is SUPER lekker. Met veel fruit, maar ook eikenhout. Niet zoals een typische chardonnay uit Californië hoor, het is meer Franse stijl. Ik ben fan (gekocht bij de versmarkt in Voorschoten).

 photo Recently Updated122.jpg

En terwijl ik op de bank zit met mijn glas wijn, bekommeren mijn ouders zich om het avondeten.

We eten heerlijk mals vlees met een aardappel-prei schotel.

 photo Recently Updated122.jpg

Ik kijk het achtuurjournaal onder het genot van een cappuccino en koekjes van Jules de Strooper.

Daarna val ik half in slaap en besluit ik maar naar huis te gaan, voordat ik echt geen zin meer heb om in mijn auto te stappen. Ik voer verder niet heel veel meer uit. Ik moet echt leren om van te voren plannen te maken voor het weekend. Ik vergeet dat iedere keer een beetje, omdat ik niet gewend ben dat ik niet het hele weekend de hele dag moet(wil) werken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Sheila
  november 28, 2015 / 12:30

  Yeey! Ik vind het zo ontzettend leuk om jouw snapshot diary’s te lezen. Op de een of andere manier is het heel rustgevend ofzo om te zien wat iemand anders op een dag doet :)

 2. november 28, 2015 / 12:51

  Zo leuk dat je moeder gaat bloggen!

 3. november 28, 2015 / 13:37

  Aaaaaah, weer een pannekoek shot, haha :-) Morgen ga ik je receptje proberen.

 4. november 28, 2015 / 14:52

  Wat leuk dat je moeder ook gaat bloggen! Ik denk dat het wel goed komt met jou bloglessen,

 5. november 28, 2015 / 16:16

  Oh jaa! De wijnen van Coppola! Afgelopen maart ben ik op zijn winery geweest in Californie. Heerlijk gegeten en nog veel lekkerder gedronken! Leuk dat je die wijnen ook in Nederland kan kopen!

 6. Ilse
  november 28, 2015 / 16:56

  Fijne snapshot-diary! Wat leuk dat je moeder gaat bloggen!

 7. november 28, 2015 / 17:36

  Haha wat leuk dat je je moeder blogles geeft. Mijn moeder snapt ook niet zo veel van computers, maar kopiëren en plakken kent ze wel.

 8. Manon
  november 28, 2015 / 17:51

  Leuk dat je moeder gaat bloggen! Waarover gaat ze bloggen? Had het nieuwe nummer van Coldplay nog niet geluisterd maar vind hem erg mooi. Ik kwam er ook niet doorheen om kaartjes te kopen maar gelukkig een vriendin van me wel dus we zijn er bij de 23e in de ArenA!

 9. november 28, 2015 / 18:41

  Leuke foto’s! Fijn dat de peeling ook zo goed werkt. Bananenpancakes blijven altijd lekker!

 10. november 28, 2015 / 19:04

  Mooi om te lezen dat ik niet de enige ben die vergeet in het weekend leuke dingen te plannen. Al vind ik niks doen ook al HEEL leuk.

 11. Anouchka
  november 28, 2015 / 22:29

  Hele leuke snapshot diary! Ook echt een heel gaaf shirt, ga eens op de website kijken :-) alleen geloof ik dat bij de foto over je ontbijtje, geen male syrup maar maple syrup moet staan… Vind t wel een hele grappige ;-)

 12. november 28, 2015 / 22:47

  Haha je moet geduld hebben om moeders te leren bloggen. Ik heb mijn moeder het afgelopen jaar ookaardig wat bloglesjes gegeven, maar ik moet zeggen dat ze het behoorlijk doorheeft. We zijn nu bezig met de facebook lesjes :)

 13. Juliëtte
  november 29, 2015 / 12:39

  Bij je outfitfoto lijkt het net alsof je je haren in een bob hebt laten knippen, staat echt leuk! Leuk trouwens van je moeders blog :)

 14. november 29, 2015 / 14:17

  Wat leuk dat je moeder ook gaat bloggen :) Er is nog veel werk aan de winkel zo te horen ;)