LOVE & SHARE: 90

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Lieve Aranka – bekend van #FITGIRLCODE en Jogha – opende deze week haar eigen blog ArankaWorld. Dit artikel met 10 tips voor toekomstige Girlbosses is niet alleen handig, maar ook grappig!

? 6 manieren om je iPhone verslaving te doorbreken.

? Hoe cool, na The Highline krijgt New York waarschijnlijk weer een nieuw park, dit keer onder de grond, The Lowline.

? 21 tekenen dat je irritant bent op Facebook. Ik doe helemaal niets van dit alles, YES! Althans… volgens mij niet?

? 5 gewoonten voor een productiever leven.

? Mooi artikel, waarom schrijvers hardlopen.

? Ik vond Duits nooit zo’n leuke taal, totdat ik dit artikel las.. dertien Duitse woorden die geen Engelse vertaling hebben. Hahaha ‘Sesselpupser’ en ‘Notgeil’ wie weet wat het betekent zonder te spieken?

? Marilyn Monroe was een Badass Yogi!

? Quiz: Welke pophit uit 2015 ben jij? Ik ben ‘Bitch Better Have My Money’ van Rihanna. Ik snap niet helemaal waarom eigenlijk. Dus toen heb ik de quiz nog een keer gemaakt en iets anders ingevuld, maar ik kreeg dus weer hetzelfde antwoord. Hmm…

? Quiz: Ben je meer een Adele of een Taylor Swift? Ik ben meer Taylor ‘cause I’m a lover and a fighter, hahaha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. november 28, 2015 / 17:16

  Interessant en leuk tijdverdrijf :) zal eens voor de vragen gaan zitten. Zelf sla ik artikelen nu op in een app die pocket heet. Werkt perfect met #

  Groetjes Gerda

 2. november 28, 2015 / 19:14

  Haha, die Duitse woorden kende ik niet. Ik moet dat artikel zo even lezen, want mijn man studeert (of studeerde, h ij is er niet zo actief meer mee) voor vertaler Duits. Die quizzen zijn vaak wel raar ja, dat je toch steeds op hetzelfde uitkomt.

 3. Dagmar
  november 29, 2015 / 00:16

  Haha ik ben de pophit ‘hello’ van Adele, heb schijnbaar ‘huge emotions’!

 4. november 29, 2015 / 01:22

  Ik had Hello van Adele in de eerste quiz, maar dan wel Taylor Swift in de tweede… haha

 5. november 29, 2015 / 01:50

  Ik ben ‘Good For You’ van Selena Gomez omdat ik heel erg lief ben en er van hou om het andere mensen naar hun zin te maken. Dat is top, maar ik moet niemand misbruik van me laten maken. Deze quiz kent mij wel een beetje, op het laatste na ;-)! Haha! Ik ben ook een Taylor Swift, terwijkl ik toch echt Adele gedacht had!

 6. november 29, 2015 / 02:43

  Leuke links weer. Ik ben Adele en mijn pop song The Hills van The Weeknd.

 7. Ilse
  november 29, 2015 / 13:29

  Ik ben Cheerleader van OMI en Adele. Die 5 tips voor productiviteit zijn handig en die blog van Aranka is erg leuk!

 8. november 30, 2015 / 10:50

  Leuke artikelen, haha! De quizzen van Buzzfeed zijn altijd een leuk tijdverdrijf!

 9. november 30, 2015 / 12:10

  ZO herkenbaar schrijvers die hardlopen! Ik HOU van beide dingen!

 10. november 30, 2015 / 19:57

  Haha, ik heb ook Bitch Better Have My Money.. ehhh why? Leuke artikelen allemaal!

 11. december 1, 2015 / 18:30

  Haha, wat leuk weer! Ik ben Hotline Bling van Drake.. én ik ben meer een Adele, hoewel ik had verwacht meer een Taylor te zijn, verrassend!