FRIDAY FAVOURITES: 195

Favourite Street – My Street
 photo Recently Updated121.jpg

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie woont er in de mooiste straat van Nederland?! IK!!! Of het nu pietjepruimenweer is, of dat de zon schijnt..

Favourite Show – The Originals

Ik was de show anderhalf jaar uit het oog verloren, maar heb het afgelopen weekend even goed gemaakt. Nu is het helaas wachten totdat seizoen drie eindelijk op de (Amerikaanse) Netflix komt. Op de Nederlandse Netflix staat helaas alleen seizoen 1. Is iemand al aan het derde seizoen van The Originals begonnen? Hoe is het? Net zo leuk als seizoen 2?

Favourite Garment – Norgaard Paa Strogat longsleeves
 photo IMG_6599.jpg

Vanmorgen schreef ik al een ode aan mijn favoriete longsleeves, gisteren ontving ik vier nieuwe die ik eerder die week besteld had. Geloof me, dit is de beste basic longsleeve die je in je bezit kunt hebben qua kwaliteit en prijs (32 euro).

Favourite Recipe – Triple Chocolat Chip Gingerbread Cookies

Een hele mond vol, maar DAMN wat waren deze lekker. Waren inderdaad, binnen een dag had ik alle koekjes op. Oeps. Recept vind je hier.

Favourite Song – Justin Bieber – Love Yourself

Ik vond het nummer in eerste instantie nogal saai, maar dit was mijn nummer de afgelopen week (en ik was niet de enige volgens mij). Raar trouwens dat Ed Sheeran geen credits voor dit nummer krijgt, want Justin en Ed schreven dit nummer samen en Ed is ook te horen op dit nummer.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. november 27, 2015 / 17:07

  Elke keer als ik de foto van dat koekje zie krijg ik er zin in. Snel maar eens maken. Ik ken die serie niet.. misschien toch maar eens kijken!

 2. november 27, 2015 / 17:20

  Die longsleeve lijkt mij ook superleuk. The Originals ken ik niet. Wat gek dat op de Nederlandse Netflix minder komt dan op de Amerikaanse trouwens. Ik heb geen Netflixaccount dus wist dat niet. Hoe kom je dan aan een Amerikaans Netflixaccount als je in Nederland woont?

  • Vera
   november 27, 2015 / 17:49

   Je kunt met bepaalde gedownloade applicaties (ik gebruik zelf Hola) internetten vanaf een buitenlandse browser. Zo kun je elke buitenlandse website bekijken zonder de foutmelding te krijgen dat iets niet voor jouw land beschikbaar is

   • Esther
    november 27, 2015 / 18:17

    Volgens mij is via zo’n proxy server kijken wel illegaal.
    (Telkens als ik lees dat je de Amerikaanse Netflix bekijkt, vraag ik me af hoe je het zou vinden als mensen jouw boek straks gratis downloaden?) Iedereen moet het natuurlijk zelf weten en Netflix op zich is niet gratis dus misschien voelt het alsof je recht hebt op de Amerikaanse content, maar het lijkt me toch wel iets om over na te denken, (en bijvoorbeeld niet steeds te noemen op je blog?).

    • Annemerel
     Auteur
     november 27, 2015 / 18:30

     Daarom download ik ook niet meer illegaal. Amerikaanse Netflix vind ik toch anders. En op websites als Elle.nl hebben ze ook al meerdere keren uitgelegd hoe het werkt (en dat doe ik zelf niet).

     • iris
      november 28, 2015 / 11:57

      Even een kleine waarschuwing bij het gebruik van Hola: Jouw ip-adres wordt bij Hola ingeruild voor het ip-adres van iemand anders op de locatie van jouw wensen (veel mensen kiezen voor de V.S. voor bijv Ameriaanse netflix). Dit betekent ook dat mensen jouw ip-adres kunnen gebruiken, en het gebeurt dat dit ip-adres voor illegale doeleiden wordt gebruikt. Wanneer een onderzoek naar deze illegale zaken komt, dan kan jouw ip-adres naar boven komen, en dan raak jij ook verwikkeld in een zaak waar je verder niets mee te maken hebt. Het zal weinig voorkomen, maar wees je ervan bewust.

 3. november 27, 2015 / 18:11

  Ik vind The Originals op dit moment heel veel leuker dan TVD!

 4. november 27, 2015 / 18:15

  Toch wel een lekker nummer hoor van Justin Bieber, stom van Ed Sheeran.

 5. Ilse
  november 27, 2015 / 18:57

  Ik moet nog steeds verder met The Originals dus geen idee hoe seizoen 3 is. En die koekjes wil ik vanavond maken!

 6. november 28, 2015 / 06:15

  Die longsleeves zien er inderdaad heel mooi uit, volgens mij is de stof heel ”zacht”, lijkt me prettig dragen. De koekjes móet ik ook maken, ze lijken me heerlijk.

 7. november 28, 2015 / 10:49

  Dat koekje ziet er zooo heerlijk uit. En wauw wat woon je inderdaad in een mooie straat!

 8. november 28, 2015 / 11:05

  Die straat is inderdaad mooi, lekker thuiskomen ;-)

 9. november 28, 2015 / 15:37

  Oh ja, jij woont inderdaad in de mooiste straat van Nederland! Ik vind die stijl echt zo mooi, ben echt jaloers op je haha.