SNAPSHOT DIARY: 26/5

 photo Recently Updated223.jpg


 photo Desktop2661.jpg

Goedemorgen mijn açai bowl en ik beginnen de dag goed….

Met de nieuwe vlog van Monica Church.

 photo Desktop2661.jpg

Daarna is het toch echt tijd om mijn sportwasje te draaien. Dit verzamel ik dus allemaal binnen een week. Ik denk dat de meeste kleding die ik was sportkleding is.

Heb gisteren heel veel trappen gelopen en heb nu ontzettende spierpijn in mijn kuiten. Vanmorgen dus maar even niet hardlopen, maar een work-out die mijn bovenbenen en core wellicht iets verstevigen. Zal ik nodig hebben tijdens de Hochkönigman. Serieus, dat is al over acht dagen. Denk ik dat ik er klaar voor ben? NEE.

 photo Desktop2661.jpg

Ik vond het weer tijd voor een selfie. Gedoucht en mijn hoofd gefixt, klaar om naar Naarden te gaan voor een opdracht.

Omdat ik nog nooit in Naarden geweest was en ik niet zo goed wist hoe, waar en wanneer ik moest lunchen, ben ik een uur eerder weggegaan dan ik eigenlijk zou moeten. Nu heb ik tijd om even Naarden te bekijken en rustig te lunchen. Met mijn nieuwe boek, You are a Badass.

 photo Desktop2661.jpg

Broodje zalm, verse jus en mijn boek. Mij hoor je niet klagen..

Mijn afspraak die ik in Naarden heb is in de studio van Sky Radio..

 photo Desktop2661.jpg

Ik mag helaas nog niet zeggen wat ik daar gedaan heb, wat ik wel kan zeggen is. 1. Het ging goed. 2. Het was leuk. 3. Begin juli kan ik het vertellen. 4. Ik heb twee uur in de studio gezeten. 5. Maandag mag ik weer!

Anderhalf uur later, bij mijn ouders thuis. Ik ontdek ineens allemaal schrammen op mijn onderarm die ik bij mezelf gecreëerd heb. Kijk, ik ben dus ontzettend bewegelijk, ik kan niet echt goed stilzitten of staan, maar in de studio mocht ik niet bewegen want dat is natuurlijk niet goed voor het geluid. Omdat ik dat heel moeilijk vind hield ik onder de tafel met mijn rechterhand mijn linkerarm vast, blijkbaar nogal hardhandig.

 photo Desktop2661.jpg

Samen met mijn moeder fabriceer ik een lekkere paddenstoelen risotto. Zo als ik deze week in Metro al schreef, ik vind koken helemaal niet erg als ik het samen met iemand anders kan doen, met een glas wijn erbij en een goed gesprek, maar in mijn eentje in mijn kleine keukentje? Blegh.

 photo Desktop2661.jpg

Na het acht uur journaal zeg ik mijn ouders gedag en rij ik weer terug naar Den Haag.

Daar vind ik een pakketje voor mijn deur, de Detox Kitchen Bible, als bedankje van uitgeverij Scriptum. Ik heb een van hun auteurs geïnterviewd voor Metro (Laurianne). Heel benieuwd naar dit boek.

 photo Desktop2661.jpg

Eigenlijk was ik van plan om lekker mijn bed in te duiken met mijn MacBook, maar het was kwart voor negen en de zon scheen nog. Komende dagen wordt het weer pietjepruimen-weer dus van dit soort weersomstandigheden moet je gebruik maken. Dus hup, hardloopkleding aan en een klein rondje lopen. Ik liep in totaal 7,5 kilometer met een pace van 4’56. Prima. Voel mijn rechterkuit nog wel, maar neem morgen (vandaag dus) gewoon goed rust.

Na het lopen nog even een paar plankjes, ik heb mijn buikspieren te lang aan hun lot overgelaten. Moet nu op de blaren zitten.

 photo Desktop2661.jpg

OK. Tijd voor Nashville. De laatste aflevering ooit. Gemengde gevoelens. Aanvankelijk wilde ik niet eens gaan kijken, want dan is het zo ‘echt’, maar ja was toch ook wel nieuwsgierig. Hoop nog steeds heel hard dat de serie op een andere zender doorgaat, dit kan toch niet het einde zijn?

En ik sluit de dag af voor de TV, RTL Late Night heeft beelden van Casey Neistat in Amsterdam beloofd en dat wil ik wel zien. Het valt me iedere keer weer mee als ik weet hoe ik mijn TV aan krijg, aangezien ik die vrijwel nooit gebruik. Maar het is meer weer gelukt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. mei 27, 2016 / 12:05

  Oeehh spannend, ben benieuwd wat je voor Sky Radio gaat doen! Maar daar komen we dus, met een beetje geduld, vanzelf achter!

 2. Rieke
  mei 27, 2016 / 12:07

  Annemerel wat een heerlijke dag zo!
  Brandende vraag; wat doe jij met je sportkleren voor je ze wast? Ik was nu meteen omdat de zweet geur er anders zo in trekt, maar eigenlijk is dat echt zonde natuurlijk. Stop je ze in een emmer water oid?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 27, 2016 / 13:17

   Ja het is beter om het meteen te wassen, is ook beter voor de stof. Maar ik stop het meestal meteen in de wasmachine en stop daar een paar dagen achter elkaar steeds meer vuile sportkleding bij en dan uiteindelijk zet ik de wasmachine aan.

   • Rieke
    mei 28, 2016 / 13:15

    AH oke!! Ik vind t altijd zo zonde van t water en de energie; zeker in de zomer als t echt maar twee dingen zijn. Misschien toch maar eens een emmer water proberen :)

 3. mei 27, 2016 / 12:19

  Oeeh thanks voor de tip over beelden van Casey bij RTL Late Night, snel even opgezocht!

 4. Sarah
  mei 27, 2016 / 13:26

  Ik volg Monica Church ook al een tijdje, super leuke vlogger! Haar tweelingzus trouwens ook: Shelbychurch Church

 5. Manon
  mei 27, 2016 / 14:38

  Oh spannend die Sky Radio studio zeg, ik ben erg benieuwd! Heb wel een andere vraag; heb je dan nu wijn gedronken voor je ging hardlopen? Ik durf dat eigenlijk nooit, omdat ik bang ben dat het slecht voor me is… Maar heb al zo vaak een glas wijn bij borrel/ avondeten gedronken en dat ik daarna dacht ‘shit ik had nog willen hardlopen!’. Zou eentje dan niet zoveel kwaad kunnen?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 27, 2016 / 15:01

   Ja heb ik eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan. Maar aan andere kant… om 18.30u een glas wijn en om 20.45u hardlopen? Denk dat dat wel kan.. was ook al naar huis gereden met auto. Zou het nooit met een paar glazen alcohol doen.

   • mei 27, 2016 / 21:06

    Is ook zo, waarschijnlijk mo

    • mei 27, 2016 / 21:08

     Sorry te vroeg, zit op iPhone nu. Maar waarschijnlijk moet je er over 1 glas af en toe gewoon geen groot probleem van maken, dat doe ik over iets vets of ongezonds voor het lopen immers ook niet! Goed weekend,

 6. Laura
  mei 27, 2016 / 16:24

  Ik las op NU.nl dat Nashville misschien alsnog een vervolg krijgt! Het wordt dan niet meer uitgezonden door ABC maar door een ander platform. Duimen!

 7. Ilse
  mei 27, 2016 / 17:31

  Ben benieuwd wat je voor sky radio hebt gedaan! En die lunch ziet er goed uit!

 8. mei 28, 2016 / 11:03

  Oh SkyRadio, dat vind ik wel helemaal wat voor jou! Ik ben benieuwd. Twee uur stilzitten lijkt me ook heeeel moeilijk haha.

 9. Claudia
  mei 28, 2016 / 15:45

  2 uur? Ik hoop dat je zoiets hebt gedaan als ‘Start to run’ met de Belgische Evi, haha, dan zou ik wel weer de hardloopdraad oppakken ;p met nieuwe goede muziek!

  • Astrid
   juni 4, 2016 / 23:06

   Haha dat is precies waar ik ook het eerste aan dacht.. :) Het zou me echt niks verbazen sinds SkyRadio tegenwoordig vrij veel met hardlopen doet. Hoofdsponsor van de Ladiesrun, speciale running playlist.. :p