FRIDAY FAVOURITES: 221

Favourite Run – Trail Training
 photo IMG_8348.jpg

Over acht dagen moet ik gewoon 24 kilometer hardlopen met 1500 hoogtemeters. Ik zou het kunnen wandelen, ware het niet dat er ook nog een tijdlimiet aan de wedstrijd verbonden is. Dit wordt de eerste wedstrijd sinds mijn eerste halve marathon in 2011, waarbij ik niet weet of ik het ga halen. Ik heb namelijk helemaal niet getraind op het terrein waar ik over zal gaan lopen. Sterker nog, ik weet eigenlijk niet precies wat voor terrein dat precies is. Maar hé, ik kan niet ander dan mijn best doen. Ik heb nu in ieder geval hele mooie trailschoenen (Nike Kiger) en ik heb afgelopen woensdag (voor mijn gevoel) honderdduizend trappen gelopen bij de puinduinen in Den Haag. Ik vind het zo spannend, het is iets compleet anders dan het hardlopen dat ik normaal doe. Dat is zeker.

Favourite New Experience – In een studio

 photo IMG_8386.jpg

Zo balen dat ik nog niet precies kan zeggen wat ik afgelopen week gedaan heb, want het was echt een van de leukste en meest spannende dingen om te doen. Zo fijn hoe nieuwe leuke ervaringen je kunnen laten voelen. Ik was gisteren in een studio waarin ik heel veel mocht praten. Waarover, dat kan ik jullie over een paar weken vertellen, maar het was ECHT zo leuk.

Favourite Activity – Reading Real Books

 photo IMG_8202-2.jpg

Die Summer Reading die ik komende zomer weer doe geeft me echt een fantastisch excuus om soms gewoon om 16.00u even in bed te gaan liggen met een boek. Een echt boek. Van papier. Even helemaal weg van de wereld en naar een andere wereld. De wereld in dat boek dus. Je kunt het eigenlijk geen werk noemen, maar hé die boeken moeten wel iedere keer op tijd uit zijn zodat ik er een review over kan schrijven, dus ze mogen wel op mijn to-do-list en daarom sta ik mezelf dus ook gewoon lezen om 16.00u ’s middags toe. Love my ‘job’.

Favourite Book – Sweetbitter
 photo IMG_8308.jpg
Ik verklaar dit boek – na slechts drie van de vijftien boeken gelezen te hebben – nu al tot het beste boek dat ik deze zomer gelezen heb. In geen tijden zo’n goed boek gelezen. Op 5 juni komt de review online, maar mocht je daar niet op kunnen wachten dan kan ik alleen maar zeggen BESTELLEN!

Favourite Song – David Guetta ft. Zara Larsson – This One’s For You

Zo’n heerlijk vrolijk nummer! Ik wisselde deze afgelopen week af met DNCE – Cake at the Ocean en Kygo’s Carry Me. Maar ik denk dat ik uiteindelijk dit nummer het meest beluisterd heb.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  mei 27, 2016 / 17:34

  Fijne favorieten en nu al nieuwsgierig naar sky radio en alle reviews van de boeken.

 2. mei 27, 2016 / 20:20

  Jaaaa die laatste vind ik ook heerlijk <3

 3. mei 27, 2016 / 22:29

  Ik kende Sweetbitter boek nog niet, maar de cover vind ik al gewoon heel pretty.

 4. M
  mei 30, 2016 / 10:30

  Zet hem op voor de trail!! Ik heb eergisteren zonder training (ok, afgelopen maanden vooral bank gehangen, veel troep gegeten en wel geteld 4x hardgelopen in de duinen van Den Haag: 6km-7km-9km-12km) de 20km Stuwwaltrail gelopen in Oosterbeek. En wonder boven wonder goed gered, dus ik heb alle vertrouwen in je :-D vooral rustig aan beginnen, de hellingen gerust lopend doen of je tempo in ieder geval flink omlaag. Traillopen is zó heerlijk! Bring it on! Succes!

  xx

 5. juni 6, 2016 / 00:00

  Klink als een zware trail, respect!