SNAPSHOT DIARY: 26/3

 photo Desktop503.jpg


 photo Desktop503.jpg

Halleluja wat een griebesbende! De afgelopen anderhalve week was ik niet veel thuis maar de momenten waarop ik thuis ben heb ik mijn huis omgetoverd tot zwijnenstal. Zo kan ik toch niet werken? Mijn to-do-list voor vandaag is redelijk aan de maat, maar het is pas 7.00u… ik moet EERST opruimen.

En daarna geniet ik van mijn favoriete ontbijtje, bananenpannenkoeken.

 photo Desktop503.jpg

Koffie koffie koffie!

Kijk nou… OK, het kan netter, maar ik ben erg blij met het resultaat. Zo kan ik tenminste een beetje werken vandaag.

 photo Desktop503.jpg

Er zat vrij weinig, totdat ik met mijn nagels in de weer ging, toen zat er ineens een gapend gat. Dat soort dingen gebeuren… Het blijft maar bloeden dus op een gegeven moment plak ik er maar een stukje WC-papier tegenaan.

Hahaha, wie van jullie heeft Laura gisteren gedag gezegd?! Ze vond het hartstikke leuk, hoef dus geen security in te huren..

 photo Desktop503.jpg

Mijn brief naar Francientje schrijven.

10.00u tijd voor een kopje koffie en even mijn benen omhoog. Ik loop alweer in mijn nachtjapon, ik heb al gedoucht, maar daarna had ik geen zin om kleding aan te trekken dus pakte ik mijn favoriete Calvin Klein nachtjapon en mijn fluffy badjas van Primark. Het voordeel van kantoor aan huis.

 photo Desktop503.jpg

Het gaat lekker met mijn to-do-list!

12:05… 12 mei, mijn geboortedag!

 photo Desktop503.jpg

Ooooh mijn lunch… MIJN LUNCH. Als ik er tijd voor zou hebben zou ik iedere dag gepocheerde eieren maken. In combinatie met rijstwafel, avocado en zalm zijn ze helemaal perfect. Glaasje wortel-appelsap erbij, kopje thee en de perfecte lunch is geboren.

 photo Desktop503.jpg

Gisteren luisterde ik nog naar Michelle Branch, vandaag kies ik voor Avril Lavigne. Ik voel een nieuwe playlist aankomen…

Na anderhalve week zonder mijn favoriete dans work-out is het vandaag weer tijd voor een uurtje dansen. Voordat ik begin met dansen voel ik me niet zo lekker (alweer hoofdpijn), maar erna voel ik me top. Is dit dan de remedie tegen hoofdpijn? DANSEN?! Als het zo makkelijk is….

 photo Desktop503.jpg

Tijd om mijn koffer in te pakken voor LONDEN BABY! Als ik mijn koffer uit de kast haal voelt ‘ie wat zwaar. Als ik hem open maak besef ik wat de reden daar van is… Hij zit vol met Nikes :’). Ik heb ze niet eens gemist, maar ze moeten er toch al een tijdje in zitten….

Ik word steeds beter in economisch inpakken. Voor dit weekendje Londen ga ik natuurlijk alleen voor handbagage!

 photo Desktop503.jpg

Deze wimpers zijn mede mogelijk gemaakt door drie verschillende mascara’s. Sumptious Extreme van Estée Lauder, vervolgens de nieuwe Maybelline mascara Lash Sensational om de wimpers wat beter te scheiden en tot slot de Estée Lauder Sumptious mascara in een waterproof versie. Ja, een heus kunstwerk die wimpers van mij.

Op naar Rotterdam voor het PUMA Ignite event. Ondertussen ben ik eerst nog even langs mijn ouders geweest om de nieuwe keuken te bekijken en mijn moeder een knuffel te geven. Daarna door naar Rotterdam, ik doe er vijftig minuten over… Zonder file doe je er nog niet de helft van die tijd over.

 photo Desktop503.jpg

Het gaat vanavond over de Ignite schoen van PUMA. Samen met mijn team ren ik door Rotterdam, iedere keer krijgen we een opdracht om naar een andere bekende plek in Rotterdam te lopen.

 photo Desktop503.jpg

Meer over het evenement volgende week in een aparte blogpost, dan deel ik ook de video die tijdens het rennen gemaakt is. Voor nu laat ik jullie nog even deze mooie plaatjes zien. De eerste foto is gemaakt op de Euromast, de tweede foto op de Erasmusbrug.

 photo Desktop503.jpg

Acht kilometer en een heleboel Rotterdam later is het tijd voor smoothies bij Café Prachtig onder de Erasmusbrug.

Team #annemerelcom was NATUURLIJK het leukste team van allemaal ;-).

 photo Desktop503.jpg

Om kwart over elf loop ik mijn studio binnen en is het tijd om de laatste dingen in te pakken. Ik maak deze Snapshot Diary en drink nog een kop soep, want ik heb best wel een beetje trek gekregen en de kleine hapjes tijdens het PUMA evenement waren dus echt niet genoeg om mijn honger te stillen.

Morgenochtend (voor jullie is dat dus alweer gisteren) gaat mijn wekker alweer vroeg, 6.00u om precies te zijn. Je moet er wat over hebben, al die fijne reisjes…

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. maart 28, 2015 / 12:09

  Voor een weekendje Londen zou ik ook wel vroeg mijn bed uit komen hoor :)
  En toch wonderlijk dat dat gepocheerde eieren maak apparaat zo goed werkt. Ze zien er wederom perfect uit!

 2. maart 28, 2015 / 12:27

  Omg die eieren met zalm en avocado voor lunch zien er echt goed uit! En mooie foto’s van Rotterdam, lijkt me heerlijk daar ’s avonds te rennen. Veel plezier in Londen!

 3. maart 28, 2015 / 12:30

  Heerlijke diary! Ik ben benieuwd naar het verslag van het Puma event, zag er top uit!

 4. maart 28, 2015 / 12:32

  Zo’n zwijnenstal herken ik wel ja, dat is hier bij mij ook echt altijd het geval. Heel chaotisch.. en dan nog over mijn slaapkamer maar niet te spreken :)

 5. Femke
  maart 28, 2015 / 12:35

  Zo gaaf dat je zoveel reist, Londen lijkt me te gek! Ik ben benieuwd naar je snapshots :D

 6. Lauta
  maart 28, 2015 / 13:07

  Haha ja, wie-o-wie was het

 7. maart 28, 2015 / 13:10

  Londeeeeen! Nice. En Rotterdam is zo mooi <3

 8. maart 28, 2015 / 13:14

  Heerlijk zeg, al die persreisjes! Ik ben wel wat jaloers, ik zit midden in mijn tentamens..

 9. maart 28, 2015 / 13:24

  Op naar Londen! Daar sta je graag om 6:00 uur voor op.

 10. maart 28, 2015 / 14:00

  hellow London! Veel plezier!

 11. maart 28, 2015 / 14:25

  Voor Londen zou ik gerust vroeg uit mijn nest willen komen :-) Die lunch daar met dat gepocheerd eitje ziet er echt lekker uit.

 12. maart 28, 2015 / 15:21

  Ik vind het altijd zo fijn als alles weer een beetje opgeruimd is, maar door de drukte komt het er bij mij ook vaak niet van. En ja er is niets fijners dan een dag thuis werken in pyjama of joggingbroek, totdat de bel gaat… dan schaam ik me toch altijd een beetje, omdat het zo lui over komt en ik ben toch echt wel hard aan het werk!

 13. maart 28, 2015 / 15:29

  Het water loopt me in de mond bij het zien van de lunch die je had gemaakt. Lekkerrr. Veel plezier in Londen!

 14. Ingrid
  maart 28, 2015 / 15:50

  Waar kunnen we die favoriete dansworkout vinden? Kan je hem delen?

 15. maart 28, 2015 / 15:55

  Oeeeh je wimpers zijn echt mooi! Ik combineer ook vaak verschillende mascara’s haha!

 16. michelle
  maart 28, 2015 / 16:01

  Wil je alsjeblieft niet meer stoppen met jouw photo diary’s? Ze zijn zo leuk!!

 17. Ilse
  maart 28, 2015 / 16:27

  Ik ben de Queen van het uitslapen maar voor een persreisje naar Londen kom ik graag zo vroeg mijn bedje uit.
  Ben benieuwd naar dat evenement in Rotterdam, zag al allemaal foto’s voorbij komen op Instagram.
  En die lunch, damn ik krijg zin in gepocheerde eieren!

 18. maart 28, 2015 / 16:48

  Haha, zo herkenbaar dat je na een paar maanden een tas vindt met schoenen en je ze helemaal niet hebt gemist!

 19. Sarah
  maart 28, 2015 / 18:13

  Wat heerlijk dat je naar Londen gaat! :) Sporten helpt ook bij mij als ik een lichte hoofdpijn heb. In het begin is het doorbijten maar erna voel ik me beter.

 20. maart 28, 2015 / 18:16

  Die lunch van jou ziet er zo goed uit! En ik ben heel benieuwd naar het verslag van het Puma-event, op Instagram zag het er al goed gezellig uit.

  Oh, en je telefoonnummer staat zichtbaar op een van de foto’s, misschien niet heel handig?

 21. maart 28, 2015 / 20:37

  Een koffer vol schoenen niet missen… Je hebt teveel schoenen,dat is duidelijk :p

 22. maart 29, 2015 / 11:43

  Het hardloopevent klinkt echt super leuk! Het lijkt me leuk om door Rotterdam by night te rennen :D Ik heb ook altijd dat ik om 23:10 even een minuut mijn verjaardag ga vieren, haha (23 oktober dus).

 23. Linda
  maart 29, 2015 / 17:56

  Hey annemerel!

  Ik volg je blog eigenlijk per toeval omdat ik het ooit een keer op Google vond, sindsdien vindt ik het altijd leuk om te lezen! Van de week was ik erg verbaasd dat ik op je instagram een foto voorbij zag komen van Anika! Ik wist helemaal niet dat je haar kende! Anika was mijn nichtje, en ik denk nog vaak aan haar! Hoe kende jij haar?

  Liefs,
  Linda

 24. Laura
  maart 29, 2015 / 21:49

  normaal lees ik stiekem mee, maar ik dacht ik reageer nu toch maar even, je telefoonnummer is overduidelijk zichtbaar.. Weet niet of dat geheel de bedoeling is.