LOVE & SHARE: 67

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Ahhhh Zayn Malik verlaat One Direction! Ik moest meteen denken aan het moment dat ik hoorde dat Geri Halliwell de Spice Girls ging verlaten. Ontroostbaar was ik. Hoe moeten die arme One Direction fans zich nu voelen? Fandom is alleen maar groter geworden sinds de jaren ’90 en af en toe denk ik dat die meiden helemaal cray-cray zijn… 50 dingen die niet meer hetzelfde zijn nu Zayn Malik One Direction verlaten heeft… Maar niet getreurd, hier vijf redenen waarom het helemaal OK is dat Zayn 1D verlaten heeft.

? Er is dus een Instagram-account dat heet ‘Hot Dude Reading’ en het bevat foto’s van knappe gasten uit New York die boeken lezen. Niet alleen leuk om te zien, er zitten ook een aantal boeken tussen die ik binnenkort echt wil proberen. Vogue maakte er een lijstje van.

? Heel blij word ik van deze fotoshoot met onder andere Gigi Hadid en Kendall Jenner voor Vogue (zelfs Justin vind ik niet onaardig…)

? Interesting… een pil tegen hormonale acné?

? De 25 beste vakantiebestemmingen volgens vakantiegangers

? Uit onderzoek blijkt dat wanneer je in de natuur sport, je een ochtendmens kunt worden (dat zou voor mij een hele hoop verklaren…)

? 10 vrouwen over hun vrouwelijke baas.

? Werk en privé gescheiden houden? Bij mij lukt het ABSOLUUT niet, maar ik zit er niet mee. Ik ben niet de enige die werk en privé maar lastig gescheiden krijgt.

? Quiz: de moeilijkste Pretty Woman Quiz die je ooit zult maken… Ik had slechts 10 van de 21 vragen goed! Pretty Woman bestaat deze week precies 25 jaar, ik denk dat het een mooie reden is om de film NOGMAALS te kijken. HIJ STAAT OP NETFLIX! Ik weet wat ik vanavond doe…

? Quiz: ahahahaha hilarisch, welke beroemde piemel verdien jij?! Ik verdien het geslachtsdeel van Bradley Cooper.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Eline
  maart 28, 2015 / 17:07

  Ik heb spironolacton gebruikt tegen mijn acné en het werkte helaas niet, daarnaast waren de bijwerkingen ook niet van de lucht: ik was zo enorm moe en uitgeput dat ik me een bejaarde van 80 voelde. Het is dus helaas geen wondermiddel voor iedereen :(

 2. Femke
  maart 28, 2015 / 17:14

  Oh wauw, een pil tegen hormonale acne zou echt geweldig zijn… Door het artikel van de 25 beste bestemming van 2015 heb ik nog meer zin om op reis te gaan :D!

 3. maart 28, 2015 / 17:24

  Mijn God, die piemeltest :P

 4. maart 28, 2015 / 17:26

  Hahaha die laatste quiz! Ik heb nu geen tijd, maar ik ben benieuwd wat voor piemel er bij mij uitkomt.. (dat is een erg rare zin)

 5. maart 28, 2015 / 17:43

  De piemel quiz. Ik pas. ;-)

  Mooie foto’s van Mario voor Vogue!

 6. Yamina
  maart 28, 2015 / 19:10

  Hahaha, de laatste quiz. Wat een heerlijke uitkomst, Ryan Gosling.

 7. maart 28, 2015 / 20:33

  Ik had er ook 10 goed!

 8. Ilse
  maart 29, 2015 / 01:33

  Haha, die laatste quiz. Ik heb blijkbaar die van Ryan Gossling.
  Interessant stuk over de bedtijden dergelijke.
  En ik heb zin om op vakantie te gaan door dat artikel met die 25 steden.

 9. maart 29, 2015 / 07:56

  Haha leuk artikel! Ga wat artikels bekijken. Gelukkig kan ik nog gewoon doorleven zonder zayn in one direction haha!

 10. maart 30, 2015 / 23:25

  Haha, die piemeltest! Ik kom op die van Ryan Gosling uit, niet verkeerd dacht ik zo ;-)