FRIDAY FAVOURITES: 176

Favourite Monday Morning Activity – First Tracks

 photo IMG_2143.jpg

Niks Blue Monday afgelopen maandag, ik stond samen met Marloes al om half negen bovenaan de berg om als eerste een spoor op een super gladde piste te maken. Niets is lekkerder. Toen ik maandagmiddag terug in de auto zat dacht ik ‘ja, het is goed geweest, ik heb nu wel genoeg geskied, ik overleef het zeker de komende acht maanden wel. Inmiddels denk ik daar toch iets anders over. WANNA GO BACK!

Favourite Drink – Espresso

 photo IMG_2205.jpg

Ik heb nog nooit zoveel koffie gedronken als afgelopen week. Als je eenmaal begint met jezelf wakker houden met koffie, is er geen houden meer aan. Heel veel respect voor mijn Nespresso apparaat, die zeker op dinsdag en donderdag overuren gedraaid heeft.

Favourite Food – Bananenpannenkoeken

Aanstaande zondag komt eindelijk het ‘recept’ online voor de bananenpannenkoeken, maar ik moet gewoon nog een keer mijn liefde voor de pannenkoeken met jullie delen. Iedere ochtend sta ik net iets makkelijker op, met in mijn achterhoofd het idee dat ik weer bananenpannenkoeken ga eten. Het kost misschien iets meer tijd dan een boterham smeren, maar YUK, voor een boterham krijg je mij echt mijn bed niet uit. Voor een Frans stokbrood met roomboter misschien, maar eh… OH SHIT, nu heb ik zin in Frans stokbrood met roomboter als lunch. Damn. Niet over nadenken… Wat ik dus wilde zeggen, bananenpannenkoeken zijn echt DE BOM.

Favourite Movie – Pretty Woman

Pretty Woman werd deze week 25 jaar en ik vond het een mooie reden om de film nog eens te kijken. Tijdens het kijken van de film zag ik weer zoveel dingen die me eerder niet waren opgevallen (geeft aan dat ik tijdens het kijken van films mijn aandacht nooit 100% bij de film heb). Er zijn maar weinig films die me zo gelukkig maken als Pretty Woman! Trouwens… Dat Richard Gere 25 jaar ouder is, is in bovenstaande video wel te zien. In mijn hoofd zag hij er nog net zo uit als in Pretty Woman, dom natuurlijk.. ik zie er ook niet meer hetzelfde uit als in maart 1990, toen was ik namelijk tien maanden oud…

Favourite Song – Christina Perri – Burning Gold

Wat een HEERLIJK nummer! Ik kende Christina al van nummers als ‘Jar of Hearts’ ‘A 1000 Years’ en ‘Human’, maar haar nieuwste album ‘Head or Heart’ had ik tot vorige week nog niet beluisterd. Inmiddels ben ik fan en ‘Burning Gold’ is mijn favoriet.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. Femke
  maart 27, 2015 / 17:17

  Aaah, Christina is echt goed ja!!! Bananenpannenkoeken… daar kom ik ook mijn bed wel voor uit <3

 2. maart 27, 2015 / 17:18

  Wow, Richard Gere is inderdaad ouder geworden. In mijn hoofd was ie ook nog een stuk jonger.

  Voor je het weet is het alweer winter en sta je weer op je geliefde pistes :) Maar eerst genieten van de lente en zomer!

 3. maart 27, 2015 / 17:20

  Oh my… Pretty Woman 25 jaar! Julia is nog altijd een prachtvrouw maar haar magische smile.

  Ik ken Christina Perei niet, maar mag wel leuk nummer!

 4. maart 27, 2015 / 17:25

  Eigenlijk had je het recept voor jouw fabulous bananenpannekoekjes natuurlijk wel vandaag moeten posten, hè? Het is niet voor niks nationale pannenkoekendag ;-) Anyway, ik kijk er naar uit!

 5. Esther
  maart 27, 2015 / 17:57

  Ha Annemerel,

  Wist je dat er in espresso minder caffeine zit dan in normale koffie? Als je het dus echt drinkt om wakker te blijven kan je beter gewone koffie drinken :)

 6. maart 27, 2015 / 18:05

  Jaa Christina! Ik ben al een tijdje fan van haar, ik vind eigenlijk alles prachtig! Mijn favoriet is denk ik ‘human’ :) Maar ‘on top of the world’, samen met Ed Sheeran (!) vind ik ook heel tof!

 7. maart 27, 2015 / 20:18

  Ben zo benieuwd naar je recept van de bananenpannekoekjes! <3

 8. maart 27, 2015 / 20:57

  Oh dat nieuwe liedje van Christina Perri moet ik ook nog eens luisteren. En banaanpannekoeken zijn inderdaad wel heel lekker!

 9. Celine
  maart 27, 2015 / 21:58

  Weet je wat ik ergens niet begrijp? Dat je zo bezig bent met dat je al 6x op wintersport bent geweest en nu ECHT niet meer gaat dit seizoen. Lieve Annemerel, als dat jou toch zo gelukkig maakt, wat houdt je dan tegen? Je snapshot diaries laten puur genieten zien en eenmaal thuis verlang je altijd terug. Ik zou zeggen: do more of waar maken you happy!
  Enne.. Nog meer snapshot diaries met daarin prachtige kiekjes van bergen zijn voor mij ook niet mis! (#eigenbelang)

  • Celine
   maart 27, 2015 / 21:59

   ‘Do more of what makes you happy’ uiteraard
   Gotta love autocorrectie

 10. Ilse
  maart 28, 2015 / 01:25

  Bananenpannekoekjes zijn zoo lekker en dat terwijl ik banaan niet fantastisch vind!
  Pretty Woman dit weekend maar eens kijken! ^^

 11. maart 28, 2015 / 12:12

  ziet er goed uit en vind die ski foto ook erg leuk±

 12. Marley
  maart 29, 2015 / 12:53

  Mijn Nescafe dolce gusto is onderweg, ben bang dat ik ook zo’n verslaving krijg! Pretty woman is een heerlijke film, ik denk dat ik deze al een keer of tien heb gekeken en hij blijft mooi!

 13. maart 29, 2015 / 23:53

  Ik voel me nu wel even goed dat ik Pretty Woman een keer gezien heb ondanks dat de film bijna twee keer zo oud is als ik, haha. Richard Gere is alleen wel flink oud geworden inderdaad… Die soundtrack blijft trouwens ook echt een feest. Oh en Christina Perri, dat je haar nu past ontdekt, daar heb je dus echt heel veel aan gemist! She’s amazing.