SNAPSHOT DIARY: 26/2

 photo Recently Updated176.jpg


 photo Desktop2243.jpg

Morning! Voor iedereen die denkt, wauw je huid! Ik heb BB cream op, nee mijn huid is niet ineens twee dagen op miraculeuze wijze genezen!

KLAAR MET METRO VOOR KOMENDE DINSDAG! Goed gevoel.

 photo Desktop2243.jpg

Tijd voor een 5K herstel run, die had ik eigenlijk gisteren al moeten doen, maar toen had ik er geen zin in, weet eigenlijk ook niet waarom. Had andere dingen aan mijn hoofd. Vandaag begon ik er vol goede moed aan, maar het was zo zwaar! Ik heb zelfs meerdere keren gepauzeerd omdat mijn benen zo zwaar voelden. Maar ja, die slechte loopjes moet je ook hebben om van die goede te kunnen genieten. En hier word je sterker van.

 photo Desktop2243.jpg

Help, mijn huis is een vuilnisbelt! (Zou een programma moeten zijn!!!)

Op naar het centrum van Den Haag voor een paar kleine boodschappen voordat ik vanavond naar Oostenrijk kan rijden. Heb een interessante combinatie aan vandaag. Ripped boyfriend jeans, Stan Smith’s, Coach-bag en ski-jas van Goldbergh. Op sommige dagen maakt het me echt niet uit hoe ik er uit zie, vandaag is zo’n dag.

 photo Desktop2243.jpg

Snack-attack, mijn favoriet. Nog steeds niet gesponsord, shit! Maar wel heel erg lekker!

Een van de ‘boodschappen’ die ik moest doen was het nieuwe Run2Day magazine ophalen bij Run2Da7 Den Haag. Ik ben namelijk Cover Girl (en Cover Story), zo cool! Deze cover is eind december geschoten in Rotterdam, het interview vond toen ook plaats. Ik wist toen nog niet welke marathon ik wilde gaan lopen, maar dat wordt dus Rotterdam.

 photo Desktop2243.jpg

Foto is gemaakt door Barbara Kerkhof, zij heeft ook het interview gedaan. Ben er best wel blij mee!

Dit soort dingen vier ik dus altijd met taart, dit keer met Carrot Cake en een Flat White bij Starbucks.

 photo Desktop2243.jpg

Ook heel even snel bij ZARA naar binnen geweest en kwam naar buiten met dit col-truitje. Hij lijkt nu extreem kort, maar dat heeft er vooral ook mee te maken dat deze broek een beetje laag zit, te groot gekocht, oeps.

OK, ik ben dus als de dood dat mijn muziek er weer ineens mee stopt onderweg, dus ik dacht.. ik koop een paar CD’s zodat ik wat op kan nemen voor het geval dat mijn muziek er weer mee stopt. KOOPT DEZE BLONDE MUTS DVD’S IN PLAATS VAN CD’S. Ik vond het al zo duur toen ik bij de kassa stond. UGH.

 photo Desktop2243.jpg

OK, next. Auto wassen. Schijnt namelijk nogal slecht te zijn om dat vuil van de wintersport er zo lang op te laten zitten, ook al wordt hij vannacht waarschijnlijk weer zwart (pijnlijk), maar ja.. twee laagjes zwart lijkt me ook niet helemaal de bedoeling. Dus maar gewoon 17 euro uitgeven voor de car wash. Wachten duurt lang trouwens, tijd voor een ‘zucht’ selfie.

 photo Desktop2243.jpg

Kijk, hier zeggen ze het ook… goed wassen voor de wintersport, zodat het zout dat gestrooid wordt je auto niet kan beschadigen.

Na dit enerverende uurtje bij de car wash (ik heb ook nog gestofzuigd en getankt en het wachten duurde lang) vond ik dat ik een champignon-ragout broodje verdiend had van Philipe Galerne. Was erg lekker.

 photo Desktop2243.jpg

Ok, het is vijf uur  ik ga even een paar uurtjes slapen. Ik ben best wel moe dus ik denk dat dat wel gaat lukken, vanavond laat rij ik namelijk al richting Oostenrijk.

Verlaat ik jullie met een laatste mededeling, 6 april Run2Day Breda, Boekpresentatie! Check @run2daybreda voor meer informatie!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Yamina
  februari 27, 2016 / 12:22

  Wat leuk dat je ook naar Breda komt! En geniet van je wintersport, maar volgens mij gaat dat wel lukken.

 2. februari 27, 2016 / 12:23

  Veeel plezier op wintersport! Ik kijk zoals altijd weer (jaloers) uit naar je snapshot diaries vanuit de altijd mooie bergen!

 3. februari 27, 2016 / 12:28

  Maak me gek met weer een nieuwe reeks foto’s in de sneeuw! Gaaf dat je weer gaat.
  Minder fijne runs zijn heel vervelend maar zoals je zegt soms ook nodig om de betere runs nog meer te waarderen.

 4. februari 27, 2016 / 12:39

  Oh ik wist helemaal niet dat het slecht is voor je auto om ‘m na de wintersport niet te wassen. Nou zijn wij niet op wintersport geweest, maar de auto mag sowieso wel weer even gewassen worden, haha! Oeps.

 5. februari 27, 2016 / 13:39

  Wat een leuk truitje van Zara! En ik vind de kleur van je skijas echt prachtig! Hahahaha dvd aankoop vind ik wel erg grappig, hopelijk heb je gewoon de hele weg muziek kunnen luisteren!

 6. Ilse
  februari 27, 2016 / 20:13

  Die dvd-actie zou ook iets voor mij zijn.. Veel plezier weer tijdens wintersport!

 7. Lara
  februari 27, 2016 / 20:23

  Yeah! Ik zit te stuiteren op mijn stoel terwijl ik lees dat je ook naar Breda komt! Ik ben Door jou begonnen met hardlopen en geniet met volle teugen van je boek. Tot 6 april Annemerel!

 8. Pascale
  februari 28, 2016 / 13:47

  Ik vind je truitje van de zara heel leuk! Die actie met die DVD’s zie ik mij zelf ook nog wel eens doen, haha. Maarja kan gebeuren.

 9. Lisa
  februari 29, 2016 / 10:39

  In Den Haag kan je je auto beter wassen bij McWash. Dat zit op de werf, vlakbij de Gamma dekkershoek. Deze borstels zijn beter voor je auto en daar betaal je echt geen 17 euro voor het wassen.. Wat duur zeg! Ook kan je daar gratis stofzuigen na het wassen… :)