SNAPSHOT DIARY: 25/8

 photo Recently Updated23.jpg

 photo Desktop257.jpg

Good morning! Ik probeer mijn interval training zo vroeg mogelijk te doen, maar ik krijg mezelf toch niet naar buiten voor half acht, wat betekent dat het spitsuur is met woon-werk-school-verkeer en dat het al aardig warm is. Ik loop net als vorige week 2,5 kilometer warm en doe dan 1 minuut snel, 1 minuut wandelen, 10 herhalingen. Vervolgens nog 2,5 kilometer uitlopen. Heerlijke training, ook al baad ik in het zweet. Als je je daar eenmaal aan over geeft is het OK.

Deze Açaì Bowl smaakte nooit beter. Zo lekker koud, terwijl ik het op dit moment zo warm heb. Voor een loopje langer dan 10 kilometer ontbijt ik van te voren, als het loopje korter is (en ik vroeg weg ga) dan ontbijt ik meestal er na. Voor het lopen neem ik dan een banaan, of zoals in dit geval… Red Bull (special edition, de rode) om even wakker te worden.

 photo Desktop257.jpg

Eindelijk tijd om mijn pakketje dat ik gisteren kreeg open te maken. Een mooi pakketje van Garnier met daarin onder andere mijn favoriete gezichtsreiniger (die met olie, rechts in het koffertje). Dat kleine roze flesje is trouwens ook heel fijn, die zit standaard in mijn toilettas voor onderweg.

Na een ochtendje achter mijn MacBook – ik heb onder andere een interview voor Metro en schrijf een blog – maak ik een pasta voor mezelf. Ik weet eigenlijk niet waarom ik warm lunch, want ik heb het al zo warm, maar het smaakte wel goed. Het is verse ravioli met paddenstoelen van de Albert Heijn, met paddenstoelensaus (ook van AH), kalkoenfilet blokjes en kiemgroenten. Prima lunch.

 photo Desktop257.jpg

Ik zit al de hele dag in mijn bikini binnen, het is hier zo warm, de zon begint vanaf een uurtje of zeven in mijn studio te schijnen en blijft dat tot een uurtje of drie doen. Normaal heel fijn, want ik heb ontzettend veel natuurlijk licht. En ik heb geen echte gordijnen, dus ja, mijn studio is vaak heel licht. Maar vandaag vind ik het iets minder fijn. Om half een is het kwik al gestegen tot 29 graden.

 photo Desktop257.jpg

OK. Ik heb het hoognodige werk gedaan, ik trek het hier niet meer, ik werk van het weekend wel, ik ga naar het strand. Ik neem mijn nieuwe boek van Jonathan Safran Foer mee (spoiler alert, hij komt er niet uit op het strand, oeps).

Reden? Ik ben samen met mijn zusje en we spelen vooral heel veel beach ball en zoeken verkoeling in de zee.

 photo Desktop257.jpg

Snack van de middag deze Peijnenburg mini’s. Ik heb binnenkort een gesponsorde samenwerking met Peijnenburg, maar deze eet ik toch echt zonder dat ik daar voor betaald wordt. Ze zijn ook zo verslavend. Mijn favoriet is die met Parel Kandij. Lekker zoet. Roos is hier ook het meest fan van.

OK. En dit is dus de laatste foto van het strand terwijl we hierna nog een paar uur gebleven zijn. Marloes kwam nog langs, Carlissa kwam er bij liggen en om een uurtje of half zeven zijn we op zoek naar Aperol Spritz gegaan, die vonden we helaas niet bij de strandtent waar we belandden. Daar zijn we dan ook na een drankje weg gegaan, om vervolgens door te rijden naar de Albert Heijn.

 photo Desktop257.jpg

En nu heb ik dus alleen foto’s van shots die ik met mijn vlog-camera gemaakt heb. Zo’n slechte fotodagboek maker. Ik denk dat het komt doordat het gisteren zo warm was. Het spijt me oprecht. Marloes, Roos en ik rijden naar het huis van mijn ouders (die zijn dit weekend niet thuis) en confiskeren de tuin. Waar we sushi van de Albert Heijn eten en Aperol Spritz drinken. Heerlijk.

Om half is oma al zo moe dat ze naar bed wil en nog geen kwartier later slaap ik. Met dank aan de koelte in het huis van mijn ouders, waar ik dus gebleven ben. Want waarom terugrijden naar mijn eigen sauna als ik hier gewoon met normale temperaturen kan slapen?! Heerlijk geslapen.

Hoe hebben jullie de warmte van gisteren overleefd? Ik prijs mezelf erg gelukkig dat ik zo flexibel kan zijn met werken. Zaterdag en zondag zal ik net iets meer moeten doen, maar hé als ik dat in de koelte van het huis van mijn ouders kan doen, dan hoor je mij niet klagen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. augustus 26, 2016 / 12:45

  Ziet er uit als een geslaagd dagje!
  Ik heb gisteren even een frisse duik genomen, dat was wel erg fijn & voor de rest gewoon niet jezelf ergens druk over gaan maken want dan word het alleen maar warmer.?

 2. Koen
  augustus 26, 2016 / 12:48

  Om half?? In de laatste alinea ontbreekt volgens mij een woordje :p

 3. augustus 26, 2016 / 13:03

  Lekker! Ik wil ook graag bij het strand wonen!
  Ik werk gelukkig in een ruimte met climatecontrol, alleen is het soms weer te koud dat we het raam maar open zetten omdat we anders het te koud krijgen. Verder veel in de tuin zitten en weinig doen zo hou ik het het beste uit (en veel slapen).

 4. Irene
  augustus 26, 2016 / 15:37

  Wat zalig om zo dicht bij het strand te wonen en met lieve mensen hier je tijd te kunnen doorbrengen. Die luxe mis ik nogal.

 5. augustus 26, 2016 / 16:40

  Lekker bezig met je interval! Ik ben van plan morgen om 7.15 te gaan rennen. Wish me luck haha

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 27, 2016 / 07:16

   Luck!

 6. Ilse
  augustus 26, 2016 / 17:14

  Ik begrijp wel dat je het strand opzoekt met het warme weer en dit weekend dan wat harder werkt!

 7. augustus 26, 2016 / 21:11

  Ik werd echt gek van de warmte. En ik moet écht eens een acai bowl gaan proberen, ziet er zo lekker uit!