FRIDAY FAVOURITES: 231

Favourite Run – 30K

 photo IMG_1423.jpg

Als je dertig kilometer zo goed gaat dat je na 28 kilometer nog vrolijk lachend in de camera kunt zeggen dat je nu op 28 kilometer zit… ahhhh dat zijn de runs waar ik marathons voor ren. Dat gevoel is onbeschrijflijk.

Favourite Surprise – Hittegolf

OK. Ik klaag misschien wel een beetje dat het te warm is om te ademen in mijn studio op dit moment, maar wat is dit een mooi cadeautje van de weergoden, toch nog een zomer, zo aan het einde van de zomer. Ik had allemaal spannende plannen met heel veel administratie en opruimen gepland voor deze week, maar eh.. dat heb ik toch maar uitgesteld, aangezien het hier binnen dus te warm is om te ademen. Volgende week weer een kans. Nu geniet ik zo veel mogelijk van de zon en het strand hier in mijn spreekwoordelijke achtertuin. Hoe zorgen jullie ervoor dat je niet oververhit raakt?

Favourite Part of my Job – Reading

 photo IMG_1561.jpg

Dat lezen dus eigenlijk ook een soort van werk is, aangezien ik op zondag een blog over een boek online moet hebben. Zeker als het dan ook nog eens zo’n goed boek is als ‘Here I Am’ van Jonathan Safran Foer!

Favourite Beach Activity – Beach Ball

 photo Recently Updated24.jpg

Van Roos moet ik even een rectificatie plaatsen, Roos en ik zijn dus wel goed in Beach Ball. We zijn inmiddels volledig op elkaar ingespeeld en haalden gisteren moeiteloos rally’s van 80. Reden waarom het ons zo makkelijk afgaat, Roos is links en ik ben rechts, we hoeven dus alleen maar een beetje rechtdoor te slaan. Ideaal. Ik kan dit dus echt uren doen en weet je dat je tijdens het spelen van Beach Ball aan alle kanten kleurt. Als je de hele tijd saai op je handdoekje ligt krijgen je zijkanten nooit kleur, met Beach Ball heb je daar geen last van. Komt bij dat ik van liggen op een handdoekje altijd last van mijn nek = hoofdpijn krijg, dus nu snap je vast helemaal waarom ik het liefst actief bezig ben op het strand. Voeten en enkels in de zee en tennissen maar. LOVE IT. En Roos ook zoals je kunt zien.

Favourite Song – Ellie Goulding – Still Falling For You

LOVE LOVE LOVE! Dat je op vrijdagochtend wakker word en een nieuw nummer van Ellie Goulding op Spotify ziet staan, speciaal voor de nieuwe Bridget Jones film. Beste gevoel dat je op vrijdagochtend om zeven uur kunt hebben.

HAPPY FRIDAY! Geniet van de zon dit weekend, wie weet is het de laatste zon die we deze zomer zien.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    augustus 26, 2016 / 17:49

    Heerlijke favorieten! En dat nieuwe nummer van Ellie Goulding is zoo leuk!

  2. augustus 27, 2016 / 10:55

    Ah ik ben ook helemaal weg van het nummer van Ellie Goulding <3 Kan niet wachten tot de film! Ik vind de bikini van Roos super mooi trouwens! Mag ik vragen waar hij van is?