SNAPSHOT DIARY: 26/8

 photo Recently Updated77.jpg


 photo Recently Updated77.jpg

Ik heb sinds gisteren Amerikaanse Netflix! Wohoooo! Nu kan ik Friends kijken (dankzij een tip van Elle.nl trouwens, kan via deze website!). Jup eerst The OC, nu Friends. Maar Friends is beter… want die afleveringen duren maar 20 minuten (dus dan kan ik er 2 kijken, hahaha).

Gekookte eitjes als ontbijt. Ik heb nog steeds geen bananenkoeken gegeten… 7,5 week and counting!!!! What’s wrong with me? Ik heb hier wel vier hele rijpe bananen liggen.

 photo Recently Updated77.jpg

Bedselfie!!! Ik lig echt te veel in bed de afgelopen tijd, maar aan mijn keukentafel zitten voelt gewoon eh… niet zo goed (daar zaten de muizen dus eerst…) En mijn bed ligt best wel lekker trouwens… En ik ben best productief, ook in bed.. eigenlijk niet zo heel erg dus.

Maar toch ook goed om af en toe het nest te verlaten, ik besluit naar Starbucks te wandelen en een Frappuccino (espressosmaak) te halen. Vindt mijn Apple Watch ook leuk, anders beweeg ik volgens hem niet genoeg.

 photo Recently Updated77.jpg

Drankje bijna op, hele korte work-out (letterlijk vijf minuten).

Tijd voor een interview voor Metro. Omdat ik me straks twee weken volledig op mijn boek wil focussen (OK en een beetje blog), wil ik al mijn Metropagina’s al klaar hebben. Gisteren had ik nog geen onderwerpen en nog geen interviews, vandaag heb ik twee interviews en ik heb mijn andere twee interviews ingepland. De opzet voor alle vier de Metropagina’s heb ik dus al helemaal af en dat geeft zoveel rust.

 photo Recently Updated77.jpg

Uurtje later, eerste interview is klaar. Na het interview print ik meestal de tekst die ik geschreven heb tijdens het interview uit, zodat ik er een mooi lopend interview van kan maken… helaas heeft mijn printer iets heel spannends gedaan.. hij heeft een dikke stapel met papier tegelijkertijd opgegeten en zit nu volledig vast. AAAAAHHHHH! Mijn vader zei dat ik hem even uit elkaar moest halen, dus ik heb alle schroeven eruit geschroefd, maar ik kreeg hem nog steeds niet uit elkaar. Damn… hier kan ik vrij weinig mee. Ok, adem in, adem uit… dan maar uitwerken zonder papier.

Kijk eens hoe gestructureerd ik bezig ben. Netjes vier mapjes voor de vier pagina’s aangemaakt… Het eerste interview is inmiddels ook uitgewerkt en ik ben tevreden (en dat ben ik niet vaak).

 photo Recently Updated77.jpg

Heb mijn bed heel even ingeruild voor de bank….

Mijn selfie wilde even niet zo lukken, dus dan zorg je er gewoon voor dat ‘ie nog erger wordt dan anders. Ik ben weer even aan het wandelen, dit keer naar de nieuwe crib van vriendinnetje Carlissa.

 photo Recently Updated77.jpg

Mijn LunarTempo’s zijn op dit moment ZO mijn favoriete schoenen. Ze zijn super licht en ik loop er ontzettend goed op. Toen ik ze een half jaar geleden aangemeten kreeg zou ik ze eigenlijk alleen voor casual gebruiken (zoals nu) en misschien voor korte tempoloopjes, nu gebruik ik ze zelfs tijdens mijn duurlopen van 30+ kilometer en het gaat tot nu toe wonderbaarlijk goed.

 photo Recently Updated77.jpg

Als ik terug thuis kom zie ik een pakketje liggen! Wat zou er in zitten, wat zou er in zitten?! Ik heb geen foto van wat er in zat… want hetgeen wat er omheen zat zit nu om mijn telefoon. Het is een hoesje van Lifeproof, waardoor ik nu kan gooien met mijn telefoon zonder dat ‘ie kapot gaat. YES! En ik kan er ook mee onderwater.. YES, nu kan ik ook Instagrammen en Snapchatten onder de douche! Ik had al een hoesje voor mijn iPhone 5, maar toen kreeg ik drie weken later de iPhone 6, dus daar heb ik niet heel veel aan gehad.

Het is geen rommeltje, ik heb gewoon teveel spullen.

 photo Recently Updated77.jpg

Ik heb geluncht met pannenkoeken, maar heb om vier uur alweer honger. Nog maar twee pannenkoeken dus! Voordat ik naar mijn fysio rij voor interview nummer twee. Ik heb hier geen enkele foto van… mijn excuses. Ik was aan het werk enzo ;-).

Noooooo wil ik mezelf belonen met een heerlijke wrap, is mijn favoriete thuisbezorgd restaurant du jour gesloten!

 photo Recently Updated77.jpg

Gelukkig is GreenBowl wel geopend en hebben ze daar ook heerlijke wraps, met garnalen en koriander en rauwkost. Ik bestel er twee, zodat ik er tijdens de lunch nog eentje heb… maar eh, ik eet ze uiteindelijk alle twee. Tijdens het eten kijk ik Casey’s vlog.

 photo Recently Updated77.jpg

Lekker weertje koekepeertje, damn wat regent en waait het hard zeg!

HOLA! Ik heb ook het tweede interview uitgewerkt en nu voel ik me heel voldaan enzo. Het is bijna tien uur en ik ben moe en ik ga slapen, zodat ik morgen weer fris en fruitig aan het werk kan. Een dagje DutchCowboys staat op het programma, maar dan vanuit huis, omdat ik aan het eind van de middag weer een interview heb voor Metro (nummer drie!). I’m on a roll!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. augustus 27, 2015 / 12:22

  Wat een gave outfit heb je uit! Die schoenen zijn echt… wauw! Lekker op dreef ook met werk!

 2. augustus 27, 2015 / 12:41

  Aaaargh, nu heb ik zin in pannenkoeken!!! Mislukte selfies zijn the best! :-D

 3. augustus 27, 2015 / 12:47

  Ik ben ook heeeeel blij met mn lifeproof case! Ik heb hem een jaar geleden gewonnen. Zonder dat ding had mijn iphone 6 al wel 10x in de kreukels gelegen. Als zwemmer maak ik er ook geregeld onder water selfies mee hilarisch!

 4. augustus 27, 2015 / 12:49

  Wat een productieve dag! Heerlijk dat je gewoon lopend naar de Starbucks kunt. Ik ben ook benieuwd naar die Lunartempo Nikes. Ze staan je heel goed!

 5. Catharina
  augustus 27, 2015 / 13:00

  Wat een prachtige schoenen, vooral de kleur.

 6. Marieke
  augustus 27, 2015 / 13:15

  Hi leuk outfit!
  Moet toch wel heel eerlijk zeggen dat ik een beetje knetter begin te worden van alle reclames op je blog. Sorry.

 7. augustus 27, 2015 / 13:40

  Ziet eruit als een fijn dagje :) je ziet er echt zo goed uit!

 8. augustus 27, 2015 / 14:09

  Wat een gave schoenen!! Felle kleurtjes doen het altijd goed! Ik ben ook nog steeds verliefd op mijn knalroze kekke schoentjes :p

 9. augustus 27, 2015 / 14:16

  Mooie sneakers! Wat lekker dat je zo’n productieve dag had. En prima toch om vanuit bed te werken, als je het maar gedaan krijgt lijkt me haha :)

 10. augustus 27, 2015 / 14:55

  Ohh heb je de Caesar salade van Greenbowl weleens op? Op vrijdag bestellen we meestal eten met de lunch op werk, en dit is echt my favorite! Morgen weer, haha!

 11. augustus 27, 2015 / 18:27

  Lekker bezig zeg met die Metro-interviews, chill ook dat iedereen gelijk tijd heeft voor een interview! En je schoenen, tof. Maar gebruik je die dan voor duurlopen en ook gewoon voor overdag? Knap dat je ze dan netjes weet te houden haha!

 12. Ilse
  augustus 27, 2015 / 18:47

  Wat een productief dagje zo zeg en fijn dat je zo even naar de Starbucks kan lopen. Ik vind je outfit en schoenen echt onwijs leuk!

 13. augustus 27, 2015 / 19:36

  Je hebt alles weer heerlijk weggeschreven haha! Maar ik wil ook Amerikaanse Netflix! Ik ga even op Google zoeken hoe of wat (ik dacht dat er ergens bij jou een link stond, maar ik krijg geen link gevonden haha)!

 14. augustus 27, 2015 / 21:18

  Wat een heerlijk productieve dag. Je ogen komen echt mooi uit bij de bank. Of is dat heel erg raar om te zeggen?

 15. Eefje
  augustus 27, 2015 / 22:06

  Klopt het dat die app die Elle aanraadt gratis is, maar dat ik vervolgens wel moet betalen voor het gebruik? Of doe ik iets verkeerd?

 16. augustus 28, 2015 / 00:29

  Oeh ik ga die link even zoeken! Al hoorde ik wel dat friends dit najaar op nl netflix komt! (Ik heb trouwens alle dvdboxen haha)