SNAPSHOT DIARY: 26/6

 photo Collages45.jpg


 photo Desktop919.jpg

Na een paar dagen zonder mijn eigen ontbijt is deze bananenpannenkoek meer dan welkom! En ik ben het nog steeds niet verleerd ;-)

Er zit een agglomeratie van ellende op mijn kin. Periode van de maand enzo. En ok… ik heb er misschien ook een klein beetje aan zitten vervelen, misschien wel een klein beetje veel.

 photo Desktop919.jpg

Ik ben DRUK! Maar dat onopgemaakte bed leidt me af. Toch doe ik er niets aan, de hele dag niet.

Het nieuwe nummer van Selena Gomez staat continu op repeat, hij is echt heel fijn, vind ik.

 photo Desktop919.jpg

Ben vandaag thuis aan het werk voor DutchCowboys, beetje saaie dag om een snapshot diary bij te houden dus, maar ja, die dagen zitten er ook soms tussen. Ik schrijf een artikel over de ontwikkelaar van de eerste mobiele telefoon. Ik ben deze meneer Martin Cooper heel erg dankbaar.

Make-up doet wonderen, of nou ja… je zou me zonder concealer onder mijn ogen moeten zien ;-).

 photo Desktop919.jpg

Zo druk vandaag dat ik niet eens tijd heb om mijn borden in de afwas te zetten, een meter bij me vandaan. Ik stapel de borden dus gewoon lekker op. Is natuurlijk onzin dat ik daar geen tijd voor heb, maar ja…

Ik heb om 14.00u een afspraak bij de fysio omdat ik mijn voet aardig verkloot heb tijdens het hardlopen van die 25 kilometer in Lapland. Of nou ja, dat denk ik, want ik vind lopen op dit moment heel lastig en vooral pijnlijk. Gelukkig is het geen ernstige blessure, ik heb het alleen flink overbelast. Het kon ook bijna niet een blessure zijn, ik had namelijk voordat ik begon met hardlopen nergens last van en je kunt volgens mij niet in één keer een vette blessure creëren, zeker niet als je enigszins getraind bent voor wat je doet. Ik heb oefeningen gekregen en mag dinsdag terug komen, dan kunnen we gaan kijken wanneer ik weer mag hardlopen. Maar goed, nu zit ik dus weer terug in de auto richting huis en het is file rijden en ik doe er drie kwartier over.

 photo Desktop919.jpg

En ik word hier heel erg gefrustreerd van, zo erg dat ik bijna op mijn voorganger wil knallen want ik sta nu al zeker 5 minuten stil. GRRRRR!!! Ik krijg rimpels van files.

En als ik thuis kom moet ik bijna huilen als ik mijn to-do-list zie. OK. Klein beetje stress in de pan en ik wil eigenlijk alleen maar naar bed.

 photo Desktop919.jpg

Ok first things first, Friday Favourites maken… het is 16.00u en hij moet al over een uur online! Deze twee YouTube video’s staan in mijn Friday Favourites van gisteren. De videoclip van Selena vind ik zo mooi, ze is super sexy maar het wordt nergens echt vulgair. De andere video is een stuk van de Sunset Relay waarin je mij ziet hardlopen. Ik krijg kippenvel als ik er naar kijk.

 photo Desktop919.jpg

Het enige voedsel dat ik in huis heb is rijstwafels, zelfs mijn Nutella is op. Lekker dit.

Eten besteld bij Eazie, mijn nieuwe favoriete thuisbezorgd-winkel omdat ze super snel bezorgen en de maaltijden redelijk gezond zijn. Ik heb een tomatensoep en een wrap met kip, zeewier, komkommer, taugé en geroosterde sesamdressing. Super lekker. Ik heb ook nog een salade met vergelijkbare ingrediënten maar ik heb eigenlijk wel genoeg aan die soep en die wrap dus bewaar de salade als lunch voor de volgende dag.

 photo Desktop919.jpg

Ok, ik heb besloten dat ik lekker een filmpje ga kijken in bed. Ik ben veel te gestrest om nog goed werk af te leveren. Ik ga wel gewoon vroeg slapen en dan morgen met frisse moed er weer tegenaan. Ik heb nog een week totdat ik op vakantie ga, als ik vanaf morgen weer complete focus heb moet het goed komen.

Ik kijk The Longest Ride, naar het boek van Nicholas Sparks dat ik een paar weken geleden voor jullie reviewde in de Summer Reading. Wat kan ik zeggen? Scott Eastwood is super sexy en de film had het einde zoals ik het had ingebeeld (maar wat in het boek niet gebeurde), verder had ik na het lezen van het boek toch een stuk ‘bevredigender’ gevoel dan nu. Dat heb ik de laatste tijd sowieso veel meer met boeken dan met films. Bij een film ben je hooguit twee uur ‘emotioneel geïnvesteerd’ bij een boek is dat meestal veel langer. Dat is ook de reden dat ik liever naar TV-series kijk dan naar films. Maar ik ga nu geen nieuwe TV-serie volgen. Ik kan een TV-serie-binge nu echt niet met mijn planning hebben ;-) dat komt wel weer als mijn boek af is.

 photo Desktop919.jpg

Met make-up….. en zonder. Het is jammer dat het licht nu al een beetje minder is want dan zie je die mooie oorlogswonden niet zo goed, nu zijn het net vlekjes, maar het is in het echt toch net iets meer. Het is jammer, maar ik ben er OK mee. Ik weet waar het aan ligt (maandelijkse periode) en ik kan ze met concealer en BB cream goed verstoppen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. juni 27, 2015 / 12:16

  Nog even een helweekje er achteraan en het komt vast helemaal goed met al die deadlines voor vakantie ;)
  Fijn dat je enkel niet zwaar geblesseerd is, dat zou niet handig zijn vlak voor de marathon!

 2. Marley ten Berge
  juni 27, 2015 / 12:18

  Ik zoek die film al zolang maar kan hem nog steeds niet downloaden. Ben heel benieuwd!

 3. juni 27, 2015 / 12:50

  Leuke snapshot diary!

 4. juni 27, 2015 / 13:06

  Weer een leuke snapshot diary, en waar anderen hun oorlogswonden echt niet zullen laten zien vind ik jou altijd zo heerlijk eerlijk en nuchter, love it!

 5. juni 27, 2015 / 13:29

  Ik had laatst voor het eerst een banaan-ei pannenkoek gemaakt! Hij viel alleen compleet uit elkaar toen ik hem om wilde draaien, maar was alsnog erg lekker :-)

 6. juni 27, 2015 / 13:39

  Haha die banaan ei pannekoeken zijn weer terug! Heerlijk! Balen van die maandelijkse periode! Maar met make-up zie je er niet zo veel van.

 7. juni 27, 2015 / 13:48

  Lekker werkdagje! Die wrap klinkt heerlijk. Ik moet ook zoiets in Groningen proberen te vinden!

 8. juni 27, 2015 / 15:21

  Succes met alles wat je nog moet doen. Schokkend dat je geen Nutella in huis hebt ;-)

 9. Ilse
  juni 27, 2015 / 15:44

  Hopen dat je snel weer mag hardlopen en dat de stress een beetje over is. Mijn film en boekenlijst word door jou alleen maar langer.

 10. juni 27, 2015 / 17:30

  Succes met alles wat nog moet. Hopelijk zorgt het niet voor nog veel meer stress.
  Heel fijn weekend.
  Liefs

 11. Michelle
  juni 28, 2015 / 19:24

  Die film is zo leuk!! Heb hem al in de bioscoop gezien, maar zou hem graag nog een keer willen zien. Waarop heb jij hem bekeken/gedownload?

 12. juni 29, 2015 / 08:48

  Van die stressvolle dagen waarop gelijk ALLES tegen zit…Argh!
  Gelukkig zijn er bananenpannenkoeken en thuisbezorg-winkels ;)

 13. juni 29, 2015 / 17:50

  En deze dagen zitten er ook gewoon tussen, lekker thuis werken!