LOVE & SHARE: 80

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 7 mythes over hardlopen die iedere beginner zou moeten weten!

? Zoo cool! Bekijk hier alle video’s die tijdens de Sunset Relay gemaakt zijn.

? Een bikini die waarschuwt voor een teveel aan UV-straling… interessant…

? Heel fijn stuk van Garance Doré over zelfvertrouwen.

? Laat deze quiz raden hoeveel Instagram-volgers je hebt. Bij mij dachten ze 3200, ik heb er bijna vijf keer zoveel, maar leuk geprobeerd ;-).

? Interessant stuk over de pH-waarde van je huid en waarom het belangrijk is om daar rekening mee te houden.

? Alles over hardlopen in de zomer(zon).

? 10 dingen die je in vijf minuten geregeld hebt, maar die je leven kunnen veranderen.

? Quiz: Hoeveel van deze ’00’s films heb jij gezien? Ik had er 27 van de 38… Of dat nu iets is om trots op te zijn ;-).

? Quiz: Raad de Hilary Duff film aan de hand van een screenshot, ik had elf van de twaalf vragen goed.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juni 27, 2015 / 17:32

  Interessante stukken van de pH-waarde van je huid en hardlopen in de zon. Bedankt voor het delen.
  Liefs

 2. juni 27, 2015 / 17:55

  Die 7 mythes over hardlopen zijn goed om te weten..van de meeste wist ik al wel dat het mythes waren maar er stonden toch wat dingen bij waarvan ik zoiets had van ‘zie je nou wel’!

 3. juni 27, 2015 / 18:07

  Ik ben heel benieuwd naar de video’s van Sunset Relay, heb er net een gezien echt heel gaaf.

  Handig al die linkjes over hardlopen. Rustig aan met pasta dus ;-)

 4. juni 27, 2015 / 19:44

  Die quizjes zijn zo leuk om te doen, haha! Ik heb 30 films gezien :)

 5. Lot
  juni 27, 2015 / 23:06

  Supergoed stuk van Garance!”When I try to guide my thoughts that way, and not let myself be too self-deprecating, it helps me to come back to my life with new intensity. After a day of working really hard, I miss my guy, and I think about seeing him and how he’s doing, and not just because I want him to make me feel better about myself. / Après une journée à bosser à fond, mon mec me manque et je pense à le voir lui et à savoir comment il va, pas juste à ce qu’il soit un écran à mes doutes à moi.”
  (Het komt zo anders over in het Engels dan in het Frans, grappig.)
  Ach, was zelfvertrouwen maar ergens te koop, dan was het volgende maand vast in de afslag (althans hier in België) en zou ik het in veelvoud inslaan, voor mezelf en vrienden.

 6. Ilse
  juni 28, 2015 / 01:09

  Nuttige artikels weer waar ik wat van leer.
  Volgens de quiz heb ik 200/300 volgers en dat klopt wel aardig.
  Ik ken 16 films uit de 00’s en 6 films van Hilary Duff.