FRIDAY FAVOURITES: 188

Favourite Run – 25.5K door de nacht

Ik heb er een overbelaste voet/kuit aan over gehouden, heb de laatste kilometers met tranen in mijn ogen gelopen omdat ik zoveel pijn had, maar wow, wat een ervaring. Het is toch bizar dat je midden in de nacht loopt en dat het nog gewoon licht is buiten. Dan loop je in Lapland, samen met Annette van Women’s Health en een Britse hardloopblogger, bergje op, bergje af op een onverhard weggetje ergens tussen Abisko en Lulea. Er zijn geen bordjes waar je naartoe moet, maar je kunt ook niet veel anders dan gewoon de weg volgen. We kwamen geen auto’s tegen, alleen de auto’s van de organisatie die ons filmden, fotografeerden en een volgwagen die op gepaste afstand achter ons reed voor het geval dat er iets mis zou gaan. Echt onwijs bijzonder en ik ben heel blij dat ik over een paar weken weer naar Lapland mag, want ik heb nog lang niet genoeg gezien!

Favourite Workspace – Schiphol
 photo 11241723_769953129782550_1642069754_n.jpg

Ik ben snel afgeleid, maar op de een of andere manier kan ik prima werken midden op Schiphol, zo lang ik mijn koptelefoon maar op heb gaat het prima. Ik krijg in een uurtje op Schiphol veel meer gedaan in een uurtje thuis, misschien zou het anders zijn als ik gewoon 10 uur per dag tussen de mensen zou gaan zitten, dat weet ik natuurlijk niet. Maar ik ben in ieder geval blij dat ik die ‘wacht-uurtjes’ op het vliegveld nuttig kan besteden.

Favourite Experience – Sunset Relay

Het feit dat ik met topatleten van over de hele wereld heb deelgenomen aan een wedstrijd, niet strijdend tegen ze, maar samen met ze voor hetzelfde doel, vind ik echt heel erg bijzonder en mooi. Ik heb met zoveel atleten gesproken, van onze Nederlanders Bob de Jong, Nicolien Sauerbreij en Youri Zoon, tot winnaars van wereldkampioenschappen trailrunning en Iron Man’s. Wauw, in vergelijking met al die prestaties ben ik echt maar heel klein. Bovenstaande video is de laatste aflevering van de ‘Sunset Relay’ en ik krijg iedere keer weer kippenvel als ik er naar kijk. Als je goed kijkt zie je mijn hardloopstukje op 4 minuut en 45 seconden!

Favourite Feeling – Een douche na 48 uur zonder douche en ruim 24 uur na een 25K

De douche in het Sense hotel in Lulea was de lekkerste die ik ooit gehad heb. 48 uur zonder douche is lang, zeker als je je bedenkt dat ik ruim twee uur door de regen en modder heb hardgelopen, waarna ik me dus ook niet kon douchen. Op een gegeven moment wen je wel aan je eigen smerigheid, maar dat neemt niet weg dat zo’n lekkere warm douche ONWIJS lekker is. Je gaat schoon zijn zoveel meer waarderen ;-).

Favourite Song – Selena Gomez – Good For You

Wat een fijn nummer van Selena Gomez, heel anders dan haar voorgaande albums, maar wel weer een beetje in lijn met ‘The heart wants what it wants’. Hij stond vandaag de hele dag op repeat (als je me volgt op Spotify heb je dat vast wel gezien!). De versie die bij de videoclip hoort is nog iets meer stripped down dan de versie op Spotify, heel mooi. Hij is net twee uur geleden uitgekomen, dus deze kan nu op repeat ;-).

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. juni 26, 2015 / 17:54

  Fijne favorieten, ik snap inderdaad dat het heel erg fijn is om na 48 uur weer te douchen ;)

 2. juni 26, 2015 / 18:04

  Dat filmpje van de Sunset Relay is echt zo ontzettend mooi, wat een toffe race!!

 3. juni 26, 2015 / 19:10

  Ik heb je gespot op het filmpje leuk! En wat gaaf dat je er heen kon! Leuke ervaring lijkt mij!

 4. juni 26, 2015 / 21:37

  Hele fijne favorieten zeg. Het filmpje van de Sunset Relay is onwijs gaaf! Ik was er niet eens bij en krijg al kippenvel.

 5. Bart
  juni 26, 2015 / 21:44

  Super stoer!!! Nog veel gehad aan je extra batterij? :-)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 27, 2015 / 10:37

   Haha ja zeker! Maar er waren gelukkig ook plekken om je spullen op te laden in de bus. Toch wel een heel fijn idee dat ik in ieder geval een batterij bij me had in geval van nood!

 6. juni 26, 2015 / 22:40

  Ik vind het zo tof dat je hebt meegedaan aan de Sunset Relay! Het liedje van Selena Gomez is echt gaaf inderdaad, ook al ben ik nu wel veel minder fan van haar dan eerst.

 7. Ilse
  juni 27, 2015 / 00:41

  Fijne favorieten en tof filmpje ook!

 8. juni 27, 2015 / 12:40

  Ah wat gaaf dat ik je gespot heb op het filmpje, zo tof! Ik krijg er zelfs kippenvel van :-)

 9. Rosanne
  juni 27, 2015 / 14:31

  Wat een supertof filmpje van de Sunset Relay. Een ervaring om jaloers op te zijn!

 10. juni 28, 2015 / 19:44

  Oké ik heb je hele Laplandavontuur een beetje gemist door mijn toetsweek, maar dat ga ik nog even inhalen cuz it sounds rather cool. En Selena blijft eigenlijk gewoon fijn haha. Gaat ze weer een heel album uitbrengen?