SNAPSHOT DIARY: 25/3

 photo Collages32.jpg


 photo Desktop492.jpg

Nadat ik gisteren al om half negen in slaap ben gevallen, word ik vandaag gelukkig fris en fruitig wakker, om vijf uur. Ja ik voel mijn hoofd nog wel een beetje en mijn nek voelt nog wat zwaar, maar het voelt in ieder geval stukken beter dan gisteren. Maar om vijf uur opstaan is een beetje vroeg, dus blijf ik eerst nog even in bed liggen, ik probeer nog te slapen, maar ben zo ‘wakker’ dat ik niet meer in slaap val. Als ik om zes uur opsta heb ik toch nog een espresso nodig.

Shit, doordat ik gisteren niet lekker was heb ik geen boodschappen gedaan en de laatste keer dat ik boodschappen gedaan heb, echt boodschappen, was voor Ischgl, dat is inmiddels anderhalve week geleden. Mijn koelkast is dus ietwat leeg, geen bananenpannenkoeken vandaag. Gelukkig heb ik wel nog een fles met sap staan. Lekker ontbijt.

 photo Desktop492.jpg

Lekkerder dan dat ik het doe lijken…

Oh ja het is lente… om kwart voor zeven wandel ik naar mijn auto, die in the middle of nowhere geparkeerd staat omdat ik hem maandagavond nergens kwijt kon. Gelukkig heb ik sinds kort een stormparaplu van Aussie!

 photo Desktop492.jpg

Toen ik wegreed kon ik nog zeventig kilometer met mijn tank. Ik plande een tankbeurt in net voorbij Delft, nog geen vijftien kilometer rijden. Helaas ging mijn tank met rassenschreden achteruit, op een gegeven moment kon ik nog maar twintig kilometer rijden. Toen begon ik hem toch wel een beetje te knijpen… Er gaat ruim 40 liter in mijn tank en ik reken 70 euro af. Godallemachtig. Gelukkig heb ik een tankpas (waarvan ik de rekening helaas wel zelf moet betalen, maar achteraf…)

En omdat er toch een emmertje met een spons en een gietertje met water staat, besluit ik de achterkant van mijn auto EINDELIJK een klein beetje van het wintersportvuil te ontdoen. Hij is nu absoluut niet schoon, maar hij lijkt weer een beetje wit in plaats van grijs.

 photo Desktop492.jpg

Ben ik lekker op tijd op kantoor, is er niemand… En het regent en het is koud en ik moet naar het toilet. Gelukkig komt er meteen iemand aan gescheurd in zijn auto als ik een berichtje in de groeps-app stuur.

Ik schrijf een artikel over Meerkat voor DutchCowboys. Gisteren had ik nog nooit van de App gehoord, inmiddels weet ik alles van de App die je de mogelijkheid biedt om een livestream te maken. Misschien leuk voor de toekomst voor mijn blog? Ik moet er nog even over nadenken. Video’s vind ik al heftig, laat staan LIVE video’s.

 photo Desktop492.jpg

De hele ochtend snack ik van mijn speltcrackers die ik nog in mijn auto vond… Ook vind ik twee pakjes Nutella in mijn tas, die heb ik bij het ontbijt in Oostenrijk gejat heb.

Internet dat niet werkt… één van mijn aller grootste frustraties. Want geduld is dan misschien een schone zaak, je hebt er vrij weinig aan…

 photo Desktop492.jpg

Ik ben daar dus NIET van gecharmeerd.

Dus loop ik even naar de Albert Heijn om lunch te halen een paar kleine boodschappen te doen, zodat ik morgen tenminste wel kan ontbijten.

 photo Desktop492.jpg

De hele middag ben ik weer aan het snacken. Thuis kan ik me best goed beheersen, maar op kantoor moet ik de hele tijd eten. Ik eet alle pecannoten meteen op en de werther’s originals gaan ook snel (waarom koop ik die dingen überhaupt nog als ik weet dat ik er niet van af kan blijven?).

 photo Desktop492.jpg

Dit vind ik leuk! Een mooie advertentie van Nike op mijn blog!!!

Oh dit eet ik ook nog, soep van de Soep Fabriek, het hele potje.

 photo Desktop492.jpg

Homeward bound! Dit nummer móeten jullie van mij verplicht luisteren.

Home sweet home, ik heb nog de helft van mijn wokmaaltijd van gisteren over en ik eet dat in combinatie met twee gebakken eieren (die ik dus niet op de foto heb gezet).

 photo Desktop492.jpg

Nog een mooie advertentie op mijn blog; H&M!

Oooooh ik las net voordat ik bij DutchCowboys wegliep dat Zayn Malik 1D ging verlaten. Natuurlijk belde ik meteen mijn lieve ex-collega’s van Girlscene om het nieuws te delen, ze wisten het nog niet (het was ook pas tien minuten bekend) en waren dan ook HEEL blij dat ik even belde. Dat is natuurlijk best groot nieuws voor een groot aantal Girlscene-lezeressen (ik moet toegeven dat ik zelf ook even een klein mini-schokje voelde en meteen terug dacht aan het moment dat Geri Halliwell aankondigde de Spice Girls te verlaten, ontroostbaar was ik!).

 photo Desktop492.jpg

Na het eten schrijf ik nog twee blogjes en daarna duik ik mijn bed in met Pretty Woman, de film bestaat deze week 25 jaar, dus een mooi moment om de film nogmaals op Netflix te bekijken!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. maart 27, 2015 / 12:08

  Oooh ik herken mijn oude woonplaats, de Nieuwe Markt! Zat je bij ’t Paviljoen?

 2. maart 27, 2015 / 12:19

  25 jaar geleden alweer dat Pretty Woman werd gemaakt, djeezzzz! Blijft een leuke film!

 3. maart 27, 2015 / 12:31

  Ik vind deze artikelen van jou het leukst om te lezen. Persoonlijke posts blijven altijd mijn favoriet.

 4. maart 27, 2015 / 12:39

  Wat een hoop lekkere snacks! Ik kan ze net als jij beter niet kopen haha. Ik wist niet dat pretty woman vandaag 25 jaar oud is, time flies!

 5. maart 27, 2015 / 12:57

  Zo leuk om je foto’s in Roosendaal te zien haha, lekker herkenbaar. Bij het gezellige event van Starbucks in samenwerking met jou vertelde je me dat het lastig is om stagiaires te vinden bij Dutch Cowboys en dat ik me zeker eens moet laten horen wanneer ik een stage zoek. Nou, het is zo ver! Ik zoek een stage, hou onwijs van schrijven én woon in Roosendaal. Wat wil je nog meer, haha. Zou ik een mailtje kunnen sturen of weet jij hoe ik me het beste kan laten horen? X

 6. maart 27, 2015 / 12:57

  Pretty woman <3 heerlijk! Ik dacht inderdaad ook gelijk aan de spice girls toen ik het verhaal van 1D hoorde!

 7. maart 27, 2015 / 12:59

  Pecan noten zijn toch niet zo slecht?
  Pretty Woman 25 jaar, ik ben gewoon ouder dan de film…:(

 8. maart 27, 2015 / 13:00

  Ah dat is altijd zo stom, een compleet lege koelkast in de vroege morgen! Gelukkig had je nog een lekker sapje liggen! :)

 9. maart 27, 2015 / 13:33

  Leuke diary! Ik heb Pretty Woman vorige week pas voor het eerst gezien, ongelofelijk.

 10. laura
  maart 27, 2015 / 13:47

  waar is je grijze trui van??

 11. maart 27, 2015 / 15:14

  Klinkt als een prima dagje! Wat ben jij vroeg uit de veren zeg! Ik heb net bij de H&M geshopt. Guiltyyyyy, die Coachella collectie omg <3 fell in luv. Ik kan ook zo lekker snacken de hele middag, yum! FIjn weekend meis.

 12. maart 27, 2015 / 18:40

  Aaah ik word zo chagrijnig van de regenachtige weer! Waar is de zon!

  Oh my voor sommige mensen is het echt een drama dat die Zayn is gestopt met One Direction, iets te overdreven voor mij haha.

 13. Ilse
  maart 27, 2015 / 19:15

  Dam moet de meerkat-app wel beter werken op een Samsung telefoon want ik blijf hangen bij het eerste scherm!
  Die snapshot-diary’s vervelen nooit! :)