SNAPSHOT DIARY: 25/2

 photo Collages16.jpg


 photo Desktop236-1.jpg

Good morning een wekker om 7.00u, ik sliep de avond ervoor niet voor half twee. Niet helemaal uitgerust helaas, maar Athena is een slimme meid en die heeft de koffie de avond van te voren al voorbereid, hier kan ik wel mee uit bed komen…

 photo Desktop246.jpg

Aan het begin van het jaar stelde ik vijftien doelen voor 2015 op voor mezelf. Eén van die doelen was in minstens vijf andere landen dan Nederland hardlopen. Ik heb inmiddels al meerdere keren in Oostenrijk en Italië hardgelopen, maar nu is het tijd om een derde land aan mijn rijtje toe te voegen, Duitsland. Samen met Athena (die al maanden niet gerend heeft) ren ik een rondje van zes kilometer door München.

 photo Desktop246.jpg

Bij drie kilometer pauzeren we kort voor wat foto’s. We hebben net een heuveltje opgerend en zien vanaf hier de stad mooi liggen. München is echt een mooie stad en het park waar we rennen (Englischer Garten) is ZO groot, Hyde Park is er in vergelijking niets bij.

 photo Desktop246.jpg

Tijd voor een gezond en snel ontbijt, dat doen we bij Green Box. Ik ga voor een sapje met sinaasappel, wortel, appel en gember (alweer) en kies voor scrambled eggs met het lekkerste (en meest verse) brood dat ik in tijden gegeten heb.

 photo Desktop246.jpg

Na het ontbijt en het rennen neem ik snel een douche bij Athena en loop ik naar mijn (vieze) auto. Maar helaas… ik sta ingeparkeerd, er wordt een riolering afgepompt (en dat stinkt!) en het gaat ook nog wel even duren. SHIT! Na tien minuten vindt de jongen van de wagen een oplossing en kan ik met een klein beetje achteruit-rij skills toch op weg…

Mijn navigatie zegt dat ik rond half vijf thuis kom. Mooie tijd, in mijn hoofd tel ik er alvast een uurtje bij op.. ik moet natuurlijk nog tanken en er zal heus ook wel iets van vertraging zijn.

 photo Desktop246.jpg

Tanken dus… Ik check altijd 100x de brandstofslang voordat ik hem in mijn auto steek. Mijn vader heeft ooit per ongeluk benzine in zijn diesel auto gegooid, dat wil ik dus NIET meemaken.

Ik maak een super korte stop, in tien minuten heb ik getankt, betaald en heb ik een bezoekje aan het toilet gebracht. Nog even een foto van mijn fantastische schoen-sok combinatie (Nike + Adidas)..

 photo Desktop246.jpg

En een foto van mijn proviand. Links ziet u de Werther’s Originals (zak twee is bijna leeg), speltcrackers en incabessen. Op rechts ziet u een flesje spa water, Almdudler, noten en Toffifee (pak twee is ook bijna op). Ik kom de dag wel door hoor.

 photo Desktop246.jpg

Ja bijna thuis, de enige file die ik heb is na-tuur-lijk in Den Haag. Maar ja, het is bijna vijf uur, de spits begint nu natuurlijk ook.

Maakt niet uit hoor, want ik heb One Direction.

 photo Desktop246.jpg

Home sweet home… Ik doe altijd een wedstrijdje hoeveel tassen ik tegelijk mee naar boven kan sjouwen, heb ik altijd spijt van als ik halverwege ben, want dit was weer veel te zwaar.. (en dit was nog maar de helft!).

Het leukste van thuiskomen.. pakketjes!

 photo Desktop246.jpg

De buit? Een mooie nieuwe hardloopbroek van Röhnisch, shampoo en een storm-paraplu van Aussie, shampoo van L’Oréal, een scrub van Greenland Bodycare en drie camouflage stiften van Shiseido. Mijn favoriet.. maar helaas al twee jaar niet meer te koop.. Een paar weken geleden vond ik er nog drie op eBay, meteen gekocht natuurlijk!

Dan is het tijd voor de Pretzel die Athena voor mij gekocht heeft.. Zó lekker!

 photo Desktop246.jpg

Kijk eens wie daar zit… ROSIE!

En ze is niet de enige, mijn ouders zitten ook bij mij aan de tafel!

 photo Desktop246.jpg

En doen zelfs de afwas (niet alleen de vaat die we nu vuil hebben gemaakt, maar alle vuile vaat die ze nog in mijn studio zien staan.. thank you!!!). Mijn ouders zitten nu een maand zonder keuken, dus gezellig bij hen op bezoek zit er niet bij. Ik ben net thuis, mijn zusje gaat vrijdag een week op wintersport, we móesten dus gewoon even een gezellige family-date houden. Mijn broertje was erbij via WhatsApp ;-).

Na het eten duik ik mijn bed in met mijn MacBook en schrijf ik mijn Snapshot Diary van de dag ervoor. Ik kijk nog een aflevering Glee en val dan moe maar tevreden in slaap.

Het waren zeven hele fijne dagen en hoewel ik dacht dat ik de after-wintersport-blues te slim af was door meteen door naar München te rijden en een tripje naar Parijs te plannen (morgen ga ik weg!) heb ik nu toch buikpijn. Shit. Was dit echt de laatste keer dit jaar dat ik ski’s onder mijn voeten had? Gelukkig is mijn to-do-list nog mega lang en heb ik weinig tijd om erbij stil te staan en dat doe ik dan ook maar gewoon niet. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. februari 27, 2015 / 12:03

  Fijne afsluiting van een fijne reis lijkt mij zo, eten met je ouders en zusje :) Wat worden de overige 2 landen waar je in ieder geval gaat hardlopen dit jaar?

 2. februari 27, 2015 / 12:15

  Home sweet home! Fijn zo’n warm huis bij thuiskomst!

 3. Sascha
  februari 27, 2015 / 12:20

  Oh jeetje, wat een heerlijke tripjes maak je toch steeds.
  Ik ben nu ook 4 dagen thuis van 2 weken oostenrijk.
  Maaaaaaaar god wat wil ik graag terug!!
  en mijn collega’s mij maar jaloers maken met mooie foto’s.

 4. februari 27, 2015 / 12:20

  Wat een fijn vooruitzicht dat je nu ook weer naar Parijs gaat zeg! En jeetje wat handig van die vrachtwagen tjappie!

 5. februari 27, 2015 / 12:20

  Klinkt als een gezellige afsluiting. Veel plezier morgen in Parijs!

 6. februari 27, 2015 / 12:29

  Jeee en morgen alweer naar Parijs! Wat heerlijk!
  Gezellige afsluiting van het weekje, nog even op bezoek in München en gezellig eten met je ouders en zusje :)

 7. februari 27, 2015 / 12:49

  erg leuk om te zien!

 8. Pauline
  februari 27, 2015 / 12:52

  Hi Annemerel,

  misschien een leuke tip voor je volgende hardloop bestemming: Lissabon. Door de heuvels wellicht pittig maar vlakbij het centrum ligt het Parque Eduardo VII waar je, als je naar ‘boven’ bent gerend, een heel mooi uitzicht hebt over de stad:).

  Veel plezier in Parijs!

  Groetjes Pauline

 9. februari 27, 2015 / 13:07

  Altijd leuk om je snapshot diary te zien! Haha Adidas met Nike, hilarisch!

 10. februari 27, 2015 / 13:18

  Ahh heerlijk zeg!
  Mag ik mee naar Parijs? :-) Haha
  Ik ben jaloeeeers

 11. februari 27, 2015 / 13:40

  Herkenbaar de brandstofslang 100x checken ;-)

  Leuke snapshot weer en morgen naar Parijs! Oh goody goody (of goodie?!)! Can’t wait.

 12. februari 27, 2015 / 14:02

  Leuk dagje!

 13. februari 27, 2015 / 14:05

  Oh wa heerlijk, Parijs in het vooruitzicht. Geniet ervan!

 14. februari 27, 2015 / 14:39

  Haha, zo typisch: de enige file in Den Haag. Maar heerlijk zeg, dat Parijs in het vooruitzicht! Have fun!

 15. februari 27, 2015 / 14:54

  Wat een heerlijke en volle dag. Zo knap dat je dat hele eind alleen rijdt!

 16. februari 27, 2015 / 14:57

  Een hele tijd niet gelopen en dan zomaar even zes kilometer rennen. Stoere meid hoor! Ik moet ook nog een rondje hier door de parken van Helsinki rennen, maar ik ben hier nog tot mei. Ik heb nog even. Heel veel plezier in Parijs en geniet ervan!

 17. Ilse
  februari 27, 2015 / 18:04

  Heerlijke dagen en ook fijne dagen in het vooruitzicht! :) Hopelijk heb je genoten van het even thuis zijn.

 18. Lot
  februari 27, 2015 / 20:24

  superleuk weer!

 19. Suuz
  februari 27, 2015 / 22:23

  Wat een top dag zeg!! Word er blij van! Enjoy Paris!!!!!

 20. februari 28, 2015 / 11:57

  Wat heerlijk dat je familie bij jou thuis was toen je terug kwam van vakantie <3