FRIDAY FAVOURITES: 172

Favourite New Activity – Ski-Touring

 photo Desktop236_1.jpg

Voor je lol naar boven lopen met ski’s onder je voeten… Een jaar geleden had ik je voor gek verklaard, maar geloof me, ski-touring is HEEL erg leuk en helemaal niet zo zwaar als ik aanvankelijk dacht. Je loopt naar boven met ski’s die iets lichter zijn dan normale ski’s en speciale bindingen hebben  (tijdens het omhoog lopen zit je hiel niet vastgeklemd in de binding, waardoor je dus echt kunt lopen, glijden). Je komt op plekken waar je met de lift niet zo makkelijk komt en vervolgens ski je naar beneden.

Als ik in de bergen zou wonen zou ik dit dus op ieder vrij moment doen. Ik zou mijn hardloopschoenen aan de wilgen hangen en alleen nog maar ski-touren. Met vriendinnen (want je kunt prima praten tijdens het lopen) of gewoon alleen met mijn iPod in mijn oren.

Favourite Hotspot – München
 photo Desktop248.jpg

Ik was nog geen achttien uur in München, maar dat was genoeg tijd om heel blij van de stad te worden. Ik probeerde vier hotspots (volgende week een blogje hier over), slenterde door de mooiste warenhuizen en rende door de Englischer Garten (een park waarbij Hyde Park in vergelijking een klein parkje is). Ik wil hier zeker terug komen!

Favourite Look – Just some mascara + BB

 photo Desktop249.jpg

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar mijn huid viert hoogtijdagen de afgelopen weken. Sinds twee weken ben ik weer consistent aan het smeren met de producten van Jetske Ultee en ik heb zelfs twee nieuwe producten aan mijn ritueel toegevoegd, naast de cleanser en de moisturizer gebruik ik nu ook de toner en de exfoliant. Mijn huid lijkt hier goed op te reageren met als gevolg dat ik alleen nog maar een laagje BB cream en mascara gebruik voordat ik de deur uit ga. LOVE IT. Duimen jullie allemaal voor mij dat dit zo blijft?

Favourite Transport – By Car

Ik ben er achter dat ik het echt heerlijk vind om uren achter elkaar auto te rijden. Voor negenhalf uur achter het stuur draai ik mijn hand niet om. Moet er natuurlijk wel een bestemming zijn waar ik naartoe rij (ik ga niet in het wilde weg rondjes rijden), maar écht laat mij maar gewoon naar Oostenrijk rijden, in plaats van met het vliegtuig gaan. Het scheelt misschien twee uur (in het voordeel van vliegen), maar ik ben een stuk beter uitgerust als ik met de auto ga. Autorijden is eigenlijk net alsof marathons lopen, kilometers vreten. En jullie weten hoeveel ik daar van hou…

Favourite Song – Skylar Grey – I Know You

De soundtrack van Fifty Shades of Grey is nog steeds groot favoriet hier! Het nummer dat ik afgelopen week grijs draaide? I Know You van Skylar Grey.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. februari 27, 2015 / 17:05

  Ik heb juist echt een hekel aan rijden. Laat mij maar gewoon naast de bestuurder zitten, dan ben ik helemaal gelukkig!
  Ja, ik duim met je mee voor je huidje! :)

 2. februari 27, 2015 / 17:43

  Kippenvel, dat liedje! En ik loop de laatste dagen alleen met m’n bril op haha, heerlijk!

 3. Ilse
  februari 27, 2015 / 18:09

  Die soundtrack van Fifty Shades is zoo fijn, luister hem al bijna 2 weken nu! :)
  Ik duim mee dat je huid zo goed blijft.
  En kilometers maken is fijn in de auto of op hardloopschoenen natuurlijk.

 4. februari 27, 2015 / 18:22

  Oeh, wat een fijne foto’s. Ben erg benieuwd naar de hotspots van München. Kan Athena er niet weer een mooi artikel aan wijden, net zoals bij Londen?! ;-)

 5. februari 27, 2015 / 18:47

  Mooie foto’s weer. Ik ben nog nooit in München geweest maar het ziet er goed uit daar!

 6. februari 27, 2015 / 20:32

  Mooi favorieten lijstje heb je weer samengesteld! Ik vind autorijden ook heerlijk, maar heb nog nooit langer dan 2 uur autogereden achter elkaar.

 7. joyce
  februari 27, 2015 / 20:47

  Ski touring lijkt me erg leuk! 2 jaar geleden heb ik wel een keer gelanglaufd, maar dat was op zijn zachts gezegd niet zo een succes…
  Dit lijkt iig makkelijker (vooral gezien je niet naar beneden kan glijden haha).
  Munchen staat nu echt op mijn wishlist! Net zoals heel veel plekken dankzij je leuke blogs!

 8. Nora
  februari 27, 2015 / 20:53

  Wat ziet je huid er goed uit zeg, wauw! Welke producten van Jetske Ultee gebruik je precies, als ik vragen mag? :-) M’n interesse is gewekt!

 9. februari 28, 2015 / 09:32

  Je huid ziet er prachtig uit :D Wat fijn moet dat zijn. Leuke faves.

 10. februari 28, 2015 / 10:52

  Ik ben nog nooit in München geweest, maar op de foto’s ziet het er erg leuk uit! Ben benieuwd naar de hotspots.

 11. Marloes
  februari 28, 2015 / 11:30

  Ik vind autorijden ook echt superfijn om te doen, kan echt niet wachten om mijn eigen auto te hebben!
  En ik ben eigenlijk heel benieuwd naar de producten die je voor je huid gebruikt, zit er ook aan te denken om ze aan te schaffen want het klinkt zeker goed!

 12. februari 28, 2015 / 11:55

  München is echt een geweldige stad! Wil er graag nog eens naartoe. Je foto’s doen het kriebelen :-)

 13. februari 28, 2015 / 13:12

  Oee, ik ben benieuwd naar München! Lijkt me een geweldige stad. En ik hou ook enorm van autorijden :) Ik ben vorige zomer naar Zuid-Frankrijk gereden, iedereen verklaarde mij voor gek maar ik vond het heerlijk!

 14. maart 1, 2015 / 08:30

  Oh dat ski-touring leek mij dus ook helemaal niks, maar door jouw verhaal ben ik ook erg enthousiast. Even onthouden voor de volgende ski vakantie! Lijkt me een heerlijke work out! Het zelfde wat betreft Munchen, ook al op de wishlist. Wat niet ondertussen ;)?

 15. maart 1, 2015 / 11:14

  Ik vind autorijden ook niet vervelend. Al heb ik een heel klein oud autootje dat niet heel comfi is helaas. Hopelijk ooit ook een nieuwe hier!
  Die soundtrack van 50 Shades is idd heerlijk!

 16. maart 4, 2015 / 21:04

  Mmmm, ski-touren lijkt me ook wel wat maar dan wel naar beneden in plaats van omhoog :)