DEAR FRANCIEN: #4

 photo DSC_9645.jpg

Nou bondscoach Francien Hiddink, wat een verrassing! Wat een team heb je voor me samengesteld! Ik moet zeggen dat er tussen je afwijzingen nog best wel wat jongens stonden die door konden naar de selectie en in jouw selectie zaten ook weer een paar mannen waarvan ik dacht… WHAT WERE YOU THINKING FRANCIEN?! Hierbij mijn commentaar op jouw selectie.

 photo Desktop217.jpg

Jouw afwijzingen
Manuel Broekman bruin haar? Kan ik mee leven hoor. Vooral die blauwe ogen zijn belangrijk, Matt Bomer en Ian Somerhalder zijn ook niet blond en daar zou ook geen nee tegen zeggen (ook al is Matt getrouwd en valt hij op mannen en is Ian verloofd). Arie Boomsma bezet, ja balen.. maar van zoveel tattoos ben ik eigenlijk ook niet echt fan. Maar ok, ik zou wellicht een uitzondering kunnen maken (die zou ik overigens ook voor Meneer Beckham maken!). Chuck Bass bestaat alleen in series, helaas, helaas, je hebt gelijk… Maar Ed Westwick is wel een echt persoon! Boer Tom en Geile Geert zijn sowieso niet zo mijn ding. Jelmer de Boer is inmiddels al ruim vijf kilo kwijt toch (ik let heus wel op hoor!)? Het echte probleem bij Meneer de Boer is dat hij #nocardio is en dat is toch wel een dingetje voor mij. Guy Droog, tja, ik word daar inderdaad niet echt nat van Frans, iets te gespierd, niet helemaal mijn ding.

 photo Desktop218.jpg

Jouw selectie
De Oostenrijkse voetballers Martin Hinteregger en Kevin Wimmer word ik nu niet bepaald warm van. Luuk de Jong, tja wat zal ik daar eens van zeggen… Fernando Lllorente zou ik zeker wel iets mee kunnen, met Michel Mulder zou ik ook best een zweet-date willen hebben. Maar Francien, NEYMAR?! No thanks. Teddy Jansen was te jong voor Daphne? Hoe oud is hij dan? Dennis Storm is al van Marloes en Yousef Gnaoui is niet helemaal mijn type en ken ik ook verder niet echt… Nee, sorry Frans dat is hem ook niet helemaal. Wout van Wengerden heeft inderdaad een mooi lichaam, gespierd maar zeker niet te… maar ik zie zijn hoofd niet! Heeft hij blauwe ogen? Benja Bruining heeft een vriendin? Jammer… ja alles kan kapot, maar ik maak dingen niet graag stuk. Tim den Besten zou mij denk ik met de grond gelijk maken met zijn pen, maar Jan Smeekens vind ik wel écht een hele goede van je. Kevin Rolland dacht ik helemaal niet zo leuk te vinden, maar toen ging ik hem zoeken op Google en toen vond ik een stuk betere foto’s van hem. Best OK en hij draagt Nike! Beetje jammer dat ‘ie net zo lang is als ik… wat moet ik mijn hakken dan? Nick Bateman? YES PLEASE, wij delen een liefde voor Calvin Klein ondergoed. Harvey en Mike? Nee, Mike hoef ik niet, maar Harvey daarentegen… Jammer dat Gabriel Macht getrouwd is en kinderen heeft… En Harvey is zeg maar weer hetzelfde verhaal als Chuck, die bestaat alleen in series…

Wanneer gaan we écht op prinsenpad?! Ik las dat je even gestopt bent met het drinken van alcohol. Dat is geen probleem, je bent gek genoeg van jezelf. Als je het niet erg vind neem ik wel een paar wijntjes, anders gaat er nooit iets gebeuren ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 26, 2015 / 17:01

  Haha wat een weerleggingen. Leuk leesvoer!

 2. februari 26, 2015 / 17:06

  Hahah ik vond sommige van Francien haar keuzes ook dubieus, stond Neymar er echt tussen?

 3. Ilse
  februari 26, 2015 / 17:29

  Ik moest vorige week zo lachen om de keuzes van bondscoach Francien haar team. Daar zaten inderdaad wel wat leuke mannen tussen. Ik roep altijd dat ik nooit met een man trouw -gaat ook niet gebeuren met die leuke vrouwen- maar ik denk dat ik wel een uitzondering zou maken voor Ian Somerhalder en Chuck! <3

 4. Marlinde
  februari 26, 2015 / 17:41

  Ben benieuwd wat je van Luuk de Jong vind ?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 26, 2015 / 17:54

   Haha weet mijn aandacht niet te trekken…

   • Marlinde
    februari 26, 2015 / 18:03

    Okee was benieuwd ….

 5. februari 26, 2015 / 18:24

  Haha, weer hartstikke leuk! En hallelujah, wat zitten er fijne mannen tussen. Zelf hou ik echt van Harvey <3 Maar niet Gabriel Macht. alleen Harvey. haha!

 6. februari 26, 2015 / 21:09

  Haha geniaal dit, maarre Nick Bateman is wel een goed idee hihi..
  X Emma

 7. februari 27, 2015 / 13:14

  Hahah dit is zo leuk!