SNAPSHOT DIARY: 25/3

 photo Recently Updated18.jpg


 photo Recently Updated18.jpg

Goedemorgen, het is een hele slome ochtend, ook al ben ik de avond ervoor al om elf uur mijn bed in gedoken (zonder ook maar een druppel alcohol). Om een uurtje of negen besluit ik toch maar naar het ontbijt te gaan en wat te eten. Ondertussen heb ik wel gedoucht natuurlijk en mijn gezicht gefatsoeneerd. Ohh… en het nieuwe album van ZAYN beluisterd. Ik ben fan! Luistert heel makkelijk weg.

 photo Recently Updated18.jpg

Omdat ik echt nog een berg werk te doen heb en Marloes ook, besluiten we met onze MacBooks naar het dorp te lopen, om daar te werken. Niets mis met ons pension, het internet werkt ook redelijk OK, maar het is gewoon veel leuker om onder het genot van een cappuccino te werken. Dus dat  doen we, bij het café van Hotel Saalbacherhof (voor de oplettende lezer, dat is dus het hotel waar ik een dag eerder gegeten heb, met al die groenten enzo).

 photo Recently Updated18.jpg

Na een paar uur met onze MacBooks in het café gezeten te hebben, verhuizen we naar Eva Alm voor de lunch. Ik koos voor een salade met witte vis en grote garnalen, oh en brood met olijfolie. Zo lekker! Kijk, als ik de hele ochtend geskied zou hebben zou ik niet genoeg hebben aan een salade, maar dat heb ik dus niet gedaan en nu is dit echt perfect.

Rond half twee lopen we weer naar het pension, tijd om om te kleden, zodat we toch nog een paar pistes kunnen doen vandaag.

 photo Recently Updated18.jpg

En na die paar pistes – die overigens best heftig waren door het slechte zicht van vandaag – nemen we een kijkje bij Panorama Alm, waar de Goldbergh Lounge van Dutchweek op dat moment is. Er zijn DJ’s (meervoud inderdaad) en er wordt heerlijk ‘gelounged’. Marloes en ik vermaken ons wel met onze vrienden die we tijdens Dutchweek Italië al ontmoet hebben. We drinken warme chocolademelk en verplaatsen ons daarna naar MaisAlm.

Want daar gaat het feestje verder, hier verruilen we de chocolademelk voor Aperol Spritz (ik dan, Marloes drinkt wijn).

 photo Recently Updated18.jpg

Deze foto heb ik ongeveer 50 keer gemaakt, er was namelijk een fotograaf die dit even vast wilde leggen. Selfie!

Zo leuk! Mike is er ook, samen met zijn compagnon Frank. Mike is van Ski Informatie en I Love Skiing en ik heb hem anderhalf jaar geleden op een persreis leren kennen. Sindsdien hebben we contact gehouden (dat doen we overigens nog met de hele groep, met Noortje ging ik een paar weken geleden zelfs op wintersport!).

 photo Recently Updated18.jpg

Eten doe ik vanavond bij een Mexicaan, nadat ik me heel snel heb omgekleed en mijn ski-kleding verruild heb voor een spijkerbroek een een longsleeve. Ik eet aardappel met kip en spareribs. Erg lekker! Ik schrijf dit zes uur later, om vier uur ’s nachts en ik zou dit serieus nu ook wel lusten.

De rest van de avond was ook ERG gezellig! Ik wisselde de Dutchweek locaties Castello en Taverne met elkaar af. Bij Castello was een live band, bij Taverne waren DJ’s. Het werd vrij laat (op moment van schrijven is het 4:03), maar doordat ik bij het avondeten al over was gegaan op water, voel ik me redelijk prima nu. Ik hoop dat ik me dat over een paar uur ook voel, want we hebben voor morgen (vandaag dus eigenlijk al) weer een druk programma. En het is de laatste dag Dutchweek voor ons, dus die willen we natuurlijk ook wel goed meemaken.

Nu lekker slapen dus en vingers gekruist dat ik over een paar uur fit wakker word. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. Evy
  maart 26, 2016 / 12:04

  Die duckfaces… serieus… waarom ????
  Verder vind ik je blog inderdaad behoorlijk eentonig worden met die snapshot diaries. Het begint echt een overkill te worden. Kijk maar uit dat je hier geen vaste dagelijkse lezers mee gaat verliezen.

  • Bernadet
   maart 26, 2016 / 12:14

   Deze reactie… Serieus… Waarom?

   Annemerel, je staat mooi op deze foto’s en elke dag kijk ik weer uit naar je snapshot diary!

  • Milou
   maart 26, 2016 / 12:29

   Eens! Saaie bende, alleen maar leuk voor jezelf. Lui ook.

   • Muriël
    maart 26, 2016 / 12:35

    Dan lees je het toch lekker niet?
    Waarom zo’n reactie plaatsen?
    Ook ik kijk elke dag uit naar jou leuke Snapshot Diaries! Keep on going Annemerel!

 2. Karlijn
  maart 26, 2016 / 12:35

  Ik denk ook elke dag om 12u YES DE SNAPSHOT DIARY VAN ANNEMEREL STAAT ONLINE!!! Dus mochten er mensen zijn die afhaken, zijn er vast ook weer mensen aangehaakt die het hartstikke leuk vinden om elke dag je leuke fotoverslagje te zien :) Ik hoop in elk geval dat je ermee doorgaat, ik geniet ontzettend van je blog zoals ie nu is!

  EN. Als je iets niet leuk vindt, dan lees je t toch gewoon niet? Dan klik je de blog niet aan of klik je m weer weg, Waarom zou je energie gaan steken in het typen van een zure klaag reactie?

  • marly
   maart 26, 2016 / 13:42

   Precies dit!! <3

   • maart 26, 2016 / 21:26

    Voor mij ook precies dit. Ik kijk iedere dag uit naar je posts, ik heb zelfs een skivakantie geboekt omdat ik zo’n zin kreeg ik skiën van je snapshotdiaries

 3. ilse
  maart 26, 2016 / 12:36

  Ik ben even benieuwd lopen er knappe skileraren rond? En zet er eens een paar op de foto ter afwisseling van sneeuw en eten. Onder de categorie lekker hapje ik mis mannelijk schoon dat is er toch op iedere skivakantie wel.

  • maart 26, 2016 / 17:03

   Vreemden zomaar op foto zetten en online is best onbeschoft eigenlijk..

 4. Angela
  maart 26, 2016 / 12:39

  Ik vind de snapshot diary’s ook super leuk, ga zo door!

 5. Jor
  maart 26, 2016 / 14:00

  Kijk er elke dag weer naar uit Annemerel! :-) Veel plezier op je laatste dag!

 6. maart 26, 2016 / 15:27

  Alleen maar liefde AM!

 7. maart 26, 2016 / 15:50

  Wat een gezellige foto’s allemaal! Ziet er weer leuk uit!

 8. maart 26, 2016 / 16:15

  Heel veel plezier tijdens je laatste dag! Maar volgens mij gaat dat wel lukken, aan de foto’s te zien. ;)

 9. maart 26, 2016 / 16:29

  Geniet van je laatste dag. Klinkt erg gezellig zo een nachtje stappen EN ik kijk nu al uit naar de snapshot van morgen want ik ben best benieuwd of je fit bent wakker geworden ;-)

 10. maart 26, 2016 / 16:45

  Geen granny style voor jou dus gisteren, of is het vandaag? :)
  Ik ben wel een beetje jaloers op de hoeveelheid tijd die jij op ski’s hebt doorgebracht de afgelopen week!

 11. Ilse
  maart 26, 2016 / 20:12

  Wat een heerlijke diary weer en wat leuk om oude bekenden tegen te komen!
  En zeurpieten onder ons ; de meeste bloggers plaatsen 1 blog met een leuk artikel en Annemerel plaatst er twee en waar allebei ook nog energie en enthousiasme in is gestoken! Dus niet klagen en anders niet reageren of niet meer lezen.

  • Maria
   maart 26, 2016 / 21:44

   Ik vind dat wel meevallen. Ik vind dat ze zich er erg makkelijk vanaf maakt door iedere dag dezelfde foto’s te plaatsen. Kan nooit veel werk zijn.

 12. Suuz
  maart 26, 2016 / 20:13

  Intens genieten!!!!!!!!

 13. Joanne
  maart 27, 2016 / 10:07

  Ondanks dat ik nooit een reactie plaats, wil ik dat nu wel graag doen. Ik kijk elke dag op je blog om je snapshots te lezen en ik vind ze leuheeukkk! Ik lees de reactie’s net en ik hoop dat je, je daar niets van aantrekt!

  Liefs Joanne