FRIDAY FAVOURITES: 212

Favourite Shopping – POC Headband
 photo IMG_4395.jpg

Ik ging toer skiën en iedereen heeft met toer skiën altijd een stoere haarband. Ik had geen haarband en zag een hele mooie hangen in de winkel waar we onze spullen voor het skiën huurden. Je begrijpt dat ‘ie binnen no time op mijn hoofd zat. OK, dit is echt het laatste wintersport-gerelateerde dat ik dit jaar koop. Ok…. behalve als het een investering voor volgend jaar is natuurlijk ;-).

Favourite Food – Flammkuchen van Mama Thresl
 photo IMG_4394.jpg

Echt als je hier een keer in de buurt bent, ga naar Mama Thresl in Leogang. Om te slapen, om te eten, om te drinken. Het is echt DE hotspot van dit moment en de flammkuchen zijn TO DIE FOR! Ik had er een met garnalen en mango, zo lekker. Kijk als dit soort dingen overal in Oostenrijk gewoon op de kaart zouden staan, zou ik nooit meer worstjes met patat nemen. OK.. misschien heel soms dan, voor de afwisseling.

Favourite Video – Rosie’s Serfaus Video

De beste herinnering aan de beste vakantie. Thanks Rosie, dat je deze video wilde maken en voor het lieve berichtje dat je er bij schreef afgelopen zondag. Love you.

Favourite Exercise – Toer skiën
 photo IMG_4322.jpg

Ik heb al acht dagen niet hardgelopen, stomme hoest! Het is gewoon echt even niet handig om te lopen (ik schrijf dit op donderdagavond, wellicht ga ik morgenochtend, voor jullie dus ‘vanochtend’ wel, maar dat ligt er aan hoe ik me voel). Maar ik heb genoeg getraind afgelopen dagen. Skiën is niet niets en ski-toeren al helemaal niet. Naar boven lopen (drie uur lang) en daarna naar beneden skiën, niet over een goed geprepareerde piste, maar door diepe sneeuw, over gras en modder en af en toe in pizzapunt omdat iets anders bijna niet mogelijk is. Als ik het zo op schrijf denk ik, wat is daar leuk aan? Maar geloof me, ik heb me dinsdag HEEL erg goed vermaakt. Echt een aanrader als je van hardlopen/hiken en van skiën houdt.

Favourite Song – Alessia Cara – Seventeen

Compleet fan van de negentienjarige Canadese Alessia Cara. Haar debuutalbum Know-It-All staat al twee weken op repeat. Mijn favoriete nummer van dit moment is het openingsnummer; Seventeen. Maar I’m Yours en My Song zijn een goede tweede (en derde).

THANK GOD IT’S FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Marieke
  maart 25, 2016 / 18:19

  Hoi Annemerel,

  Ik lees sinds bijna een jaar jouw blog en ben mede door jou in contact geraakt met het hardloopvirus. Nu ben ik gek op stedentrips en zou dolgraag willen hardlopen in buitenlandse steden. Ik heb gezocht naar een boek met ervaringen over hardlopen in de bekende Europese steden, maar vind er helaas geen. Ik zou het heel leuk vinden als jij je hierin zou verdiepen. Routes, tegenslagen, mooie plekjes. Misschien een leuk idee voor een volgend boek?

 2. maart 25, 2016 / 20:01

  De flammkuchen zien er inderdaad goddelijk uit! Ik had eigenlijk nog nooit van tourskiën gehoord maar het klinkt fun. En… met een hippe haarband uiteraard!

 3. maart 25, 2016 / 22:23

  Lijkt me erg gaaf om te doen, maar persoonlijk sta ik niet zo graag op de latten!

 4. Ilse
  maart 26, 2016 / 00:25

  Die haarband is erg leuk en eerst maar eens leren skiën voordat ik ga toer-skiën. En ik heb vandaag voor het eerst flammenkuchen gegeten en wat is dat lekker!

 5. maart 26, 2016 / 11:01

  Die flammkuchen, jaaa! Ziet er ZO goed uit en ook vooral in vergelijking met al het andere eten dat je op hebt in de afgelopen dagen, haha. Heb Roos’ video net even gekeken, fijne achtergrondmuziek en tof dat ze het een keer anders dan anders deed (als in: gewoon alleen skibeelden)! Alessia is inderdaad ook lekker bezig.