LOVE & SHARE: 107

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 10 slechte hardloopgewoontes en hoe je ze doorbreekt. Ik heb me aan alle tien weleens schuldig gemaakt. Jij?

❤ Er is dus een manier hoe je meer gelukshormonen produceert met hardlopen, volgens wetenschappers. Zo doe je dat.

15 schattige slapende dieren waardoor je zelf ook graag even je bed in zou willen duiken. En ik ben niet eens een animal-person.

De reden waarom mensen die vroeg opstaan vaak gezonder zijn... nu de zon weer eerder opkomt, kom ik gelukkig ook weer uit mijn winterslaap en gaat opstaan een stuk makkelijker dan een paar maanden geleden.

Waarom je (of in ieder geval ik) altijd last heb van mijn onderrug als ik menstrueer. Best logisch eigenlijk. Misschien heb ik dit in de biologieles ook ooit wel geleerd, maar weer vergeten. Geeft niet, nu weet ik het weer.

❤ Cara Delevingne hing haar modellencarrière vorig jaar aan de wilgen. Waarom ze dat precies deed lees je in haar eigen woorden in een essay op Motto, het vrouwenplatform van Time Magazine. Ik snap haar beweegredenen echt heel goed. Dit is op slechte dagen (die ik gelukkig niet zo vaak heb) ook de enige reden waarom ik weleens over mijn blog twijfel.

❤ Is het heus? Princess Diaries 3?! I’m in!

15x surrealistische landschappen op aarde.

Quiz: Dit was jij als tiener… Ik was Regina George. OH MY LORD. DE MEAN GIRL. Nee dat was ik niet, hoop ik?!

Quiz: Dit is jouw naam als je vandaag geboren zou worden. Hahaha OK, ik twijfel of mijn ouders me ooit Aubrey genoemd hadden. Maar het had erger gekund denk ik.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Linda
  maart 26, 2016 / 18:19

  Ahhhhh die landschappen! Geweldig! Als bijna afgestudeerd geoloog kan ik nooit genoeg van zulke plaatjes krijgen!

 2. maart 26, 2016 / 18:43

  Are you kidding me? Mijn naam zou Grayson zijn. Right haha. En wauw, die landschappen! Enorm mooi zeg.

 3. Ilse
  maart 26, 2016 / 21:27

  Die slechte hardloopgewoontes komen me bekend voor, oeps! En die landschappen zijn prachtig.

 4. maart 26, 2016 / 21:52

  Leuk om te zien!

 5. maart 26, 2016 / 22:42

  Haha oeps, ik was ‘de nerd’ als tiener.. zo leuk altijd die quizjes! ☺

 6. maart 27, 2016 / 09:02

  Ik ben ook wel eerder een vroege vogel dan een nachtuil. Goed om te horen dat dat zo zijn voordelen heeft :-)