SNAPSHOT DIARY: 24/3

 photo Recently Updated17.jpg


 photo Desktop204.jpg

Goedemorgen! Ook al sliep ik de avond van te voren niet voor kwart voor drie, ik word toch gewoon om kwart over zeven wakker en ben dan ook gewoon klaar wakker. Hmm, had best meer willen slapen, maar ja. Maakt niet uit, ik schrijf een blog, beantwoord de belangrijkste mails, neem een lekkere warme douche en besluit dan naar het ontbijt te gaan.

Waar ik een verrassing aantref, zachtgekookte eitjes! Zo lekker. Ik heb ze na een week van afwezigheid super erg gemist.

 photo Desktop204.jpg

Het sneeuwt vandaag flink door! Dat heeft het heel de nacht ook al gedaan, er ligt dus echt een hele hoop nieuwe sneeuw op de pistes. Erg makkelijk skiet het niet, maar die nieuwe sneeuw is wel meer dan welkom, want nu is er dus genoeg gevallen om de rest van het seizoen (nog twee volle weken) door te komen. Komende dagen sneeuwt het ook nog!

Het dal is nu ook mooi wit, in plaats van groen/bruin. Levert veel mooiere plaatjes op!

 photo Desktop204.jpg

Om een uur hebben Marloes en ik een meeting met Paul, hij doet de social media voor het skigebied. We eten bij een restaurant dat dit seizoen nieuw is op de piste, Luis Alm. Ik voel me inmiddels niet heel fit meer en kan aan niets anders dan Cola denken.

 photo Desktop204.jpg

Oh en gefrituurde shit! Dat bestel ik dan ook en het gaat op tot de laatste kruimel. No regrets.

 photo Desktop204.jpg

De foto op links heeft het geschopt tot de officiële Instagram van Saalbach, de Facebook van Saalbach (180.000 volgers) en het Twitteraccount van Saalbach. Bijna beroemd.

Om kwart over drie zeg ik het skiën gedag voor vandaag, er moet nog wat werk gedaan worden en ik verlang stiekem ook heel erg naar mijn bed. Dus ik spendeer de rest van de middag in bed met mijn MacBook.

 photo Desktop204.jpg

Ook even met mijn moeder op FaceTime, die heb ik ook al een week niet ‘echt’ gesproken. We liggen allebei in bed en hebben allebei een streepjes shirt van ZARA aan. Zijn wij moeder en dochter of zijn wij…?

Oooh en de trailer van Bridget Jones’ Baby is gearriveerd! Ik kan niet wachten op 15 september tot de film in de bioscoop draait. Ik ga nu alvast de datum in mijn agenda noteren.

 photo Desktop204.jpg

Heel even denk ik… ik blijf in bed liggen en ga zonder eten slapen, maar dat is natuurlijk niet echt slim, dus ik weet mezelf bij elkaar te rapen en ga samen met Marloes op zoek naar een restaurant waar ze iets ‘verantwoords’ serveren, want daar hebben we allebei heel veel behoefte aan.

We eten uiteindelijk bij het restaurant van Hotel Saalbacherhof, ik ga voor de heilbot met peterselie aardappeltjes en groenten. Zijn jullie trots op me? Was ook wel nodig na die schnitzel en cola van vanmiddag he?

 photo Desktop204.jpg

Ik ben echt een sucker voor ‘geschiedenis verhalen’ achter in de menukaart van het hotel staat de geschiedenis van het hotel, die begint ergens rond 1300. Wow.

Tien uur, back home, tijd om mijn Snapshot Diary te maken en mijn Friday Favourites. Waar ik nu dus mee bezig ben. Vanavond lekker ruim voor twaalf uur slapen (hoop ik) en dan morgen super fit voor de laatste twee dagen van Dutchweek, mijn laatste twee dagen skiën van het seizoen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. maart 25, 2016 / 12:03

  Snapshot diary van vorige maand of een tikfoutje in de titel? ;-)

 2. maart 25, 2016 / 13:09

  Balen dat je wat minder fit was. Hopelijk vandaag en morgen weer vol energie op die piste! :)

 3. maart 25, 2016 / 13:52

  Leuk om weer te zien.

  Hopelijk nog wat lekkere dagen!

 4. maart 25, 2016 / 15:15

  Je laatste twee dagen skiën, gaat toch nog best wel snel dan! Ik vind het knap dat je jezelf toch zo vooruit weet te slepen als je je eigenlijk al niet meer zo goed voelt haha. Maar verantwoord eten, ook wel eens goed, alleen al voor het idee. Geniet er nog even van!

 5. Maria
  maart 25, 2016 / 15:18

  Ik begrijp nu die sneren naar kritische lezers over dat je alleen maar gefrituurde zooi eet niet zo goed. Je eet toch alleen maar ongezond? Hoezo zouden wij dan trots op je moeten zijn als je een heel enkele keer iets gezonds eet? Bovendien denk ik dat je blij moet zijn dat mensen je blog überhaupt lezen en je dus wel wat voorzichtiger om mag gaan met kritiek.

  • Gerda
   maart 25, 2016 / 16:33

   Eens. Tip: verminder het aantal snap shot diaries. Ze worden zo langzamerhand eentonig en saai.

   • Rianne
    maart 25, 2016 / 23:10

    Als je hier al wat langer mee leest dan zou je weten dat Annemerel in febr en maart elke dag een snapshot diary zou plaatsen. Beetje jammer dit gemekker!

    Geniet nog even van de sneeuw annemerel!

  • Veerle
   maart 25, 2016 / 17:00

   Oneens! Het komt op mij helemaal niet als een sneer over. Bovendien mogen wij blij zijn dat Annemerel zoveel uit haar leven met ons wil delen, in plaats van dat zij blij ‘moet’ zijn met ons. Tot slot vind ik de Snapshot Diaries nog elke dag heerlijk om te lezen, van mij mag ze dit blijven doen, al zou ze nog drie maanden op wintersport zijn.

  • Marieke
   maart 25, 2016 / 18:35

   Gut, wat lijk jij mij een naar mens.

  • Tess
   maart 25, 2016 / 23:29

   Hey Maria,
   Als je het niet wilt lezen of bekijken, doe dat dan gewoon niet. Het lijkt me heel vermoeiend om op blogs iets te bekijken en dan negatief te moeten reageren van jezelf. Al die negatieve energie. Zo zonde… Misschien kan je de volgende keer je energie gebruiken om wat leuks en positiefs te zeggen. Echt, aan het eind van de dag word je daar een veel gelukkiger mens van.

   • Kirsten
    maart 31, 2016 / 15:45

    Inderdaad wat een negativiteit! Ik reageer nooit maar vind dat het nu wel erg vervelend wordt.
    De snapshot diaries zijn voor mij de blogs waar ik het meeste naar uit kijk! Ontzettend gaaf die dingen die Annemerel mag meemaken.

    Annemerel je bent een geweldig mens, en je motiveert en inspireert me enorm!

 6. Ilse
  maart 26, 2016 / 00:08

  Zo dan is de tijd echt snel gegaan! Hopelijk voel je je de komende dagen wat beter!