SNAPSHOT DIARY: 24/2

 photo Recently Updated175.jpg


 photo Desktop2233.jpg

Morrrrning, so little time so much to do, so no time to snoooooooooze!

Eitjes halfmislukt. Het kan ook nooit twee dagen achter elkaar goed gaan he! Misschien moet ik gewoon een keer op mijn horloge kijken als ik eitjes gaan koken in plaats van dat ik het op het gevoel van tijd doe, want ik heb blijkbaar geen gevoel voor tijd, niet als ik ondertussen andere dingen aan het doen ben.

 photo Desktop2233.jpg

Gaat goed met mijn To-Do-List, toen ik hier gisterochtend (dinsdag) aan begon, had ik alleen blog 1 en blog 2 van maandag geschreven. Kijken of we vandaag net zo productief kunnen zijn. Waarschijnlijk niet, want ik ga een lange duurloop doen en daarna ben ik toch iets minder productief.

Almost ready to run… YES, ik doe BB cream op (zit SPF in) en mascara op voordat ik ga lopen. Niet altijd, maar vandaag heb ik daar zin in.

 photo Desktop2233.jpg

OK. Nu zijn we er echt bijna klaar voor, kopje koffie om even echt wakker te worden. Koffie is wel wat warm, waardoor ik nog tien minuten langer binnen sta. En als ik eindelijk klaar ben om naar buiten te ga en daadwerkelijk buiten sta, word ik gebeld door Marloes. Tien minuten later sta ik weer buiten. Ready to run.

 photo Desktop2233.jpg

Halfwaypoint, behoefte aan vocht en voedsel, ik ga voor een Acquarius (what else?) en een Nuts. Alle Milky Ways zijn helaas uit het schap gehaald in verband met dat stukje plastic. Gelukkig vind ik een Nuts ook heel erg lekker.

KLAAR! En het ging zo lekker!!!!!!!

 photo Desktop2233.jpg

Zie dat mijn boek ook in België is uitgegeven bij WPG Uitgevers. Wist ik eigenlijk wel, maar had er nooit zo bij stil gestaan dat er in België ook promo gemaakt zou worden, dit kwam ik tegen op Instagram. Leuk!

Wauw, dit waren de laatste vijf kilometers van mijn 30K run. Best wel snel! Vooral die laatste is belachelijk snel, dat krijg ik tijdens een 5K amper voor elkaar. Ik zei toch dat ik een diesel was die even op gang moest komen.

 photo Desktop2233.jpg

Herstelmaaltijd, een hele grote kop met erwtensoep (in erwten/bonen zitten heel veel eiwitten) en een broodje.

Zo, dit is de waarheid over mijn acné op dit moment. Ik heb een paar littekens van vorige week, voor de rest ziet het er ‘goed’ uit. Die littekens zijn met een paar vegen concealer weg, dus ik ben best blij nu. Maar ja, wie weet wat er morgen weer zit. Misschien moet ik leren om er af te blijven want die littekens zijn nog het meest onsierlijk. Het was ook een van mijn goede voornemens….

 photo Desktop2233.jpg

Het uitzicht vanuit mijn bed… welk boek staat er in veelvoud in mijn kast?!

Zo leuk! Pakketje van Deblon om de release van mijn boek te vieren. Een reep Tony’s en een mooi nieuw setje!

 photo Desktop2233.jpg

Dat moest ik natuurlijk meteen aantrekken… ben ik echt zo wit?

Het inspireerde in ieder geval wel om weer te gaan planken, dat heb ik stiekem al weken niet gedaan. Ik had veel last van mijn schouders en hoofd voor mijn boekrelease en ik dacht, misschien is het beter om even niet meer te planken (maakte het erger), maar nu heb ik dat smoesje niet meer en is het tijd om weer te beginnen. De marathon komt immers ook steeds dichterbij!

 photo Desktop2233.jpg

Snack attack! Tijd voor rijstwafels met avocado, blijft zo zo zo lekker! Vorig jaar at ik er ook nog zalm op, maar dit eet een stuk makkelijker en ik denk dat ik het zelfs lekkerder vind dan met zalm! Ik lig ondertussen een beetje in bed, maar dat betekent niet dat ik niks doe hoor, ik heb een  (telefonisch) interview voor Metro met Paralympisch Atleet Joleen Hakker, ze is sinds haar twaalfde blind en doet in Rio mee met de triatlon, ze maakt grote kans om de gouden plak te winnen!

Half zeven, eten halen bij mijn favoriete Chinees. En het is nog een soort van licht… OK, niet echt licht, maar ook nog niet helemaal donker. Ik hou van deze periode van het jaar (als het weer mee werkt dan).

 photo Desktop2233.jpg

Prachtige outfit trouwens, joggingbroek van Nike, UGGS en ski-jas van Goldbergh, zo mooi!

In bed met heel veel eten, ik vind dat ik dat verdiend heb na die dertig kilometer van vanmorgen. Na het eten spendeer ik mijn tijd met een nieuw boek, er is blijkbaar een paar maanden geleden een nieuwe ‘Shopaholic’ uitgekomen waar ik niets van af wist. Hoewel het nooit meer zoals het eerste deel zal worden, ben ik toch altijd weer benieuwd. Natuurlijk val ik tijdens het lezen in slaap, ik heb het niet negen uur meer zien worden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. februari 25, 2016 / 12:05

  Bizar, dat je na 29 kilometer nog zo’n laatste kilometer weet te rennen! Was je niet stiekem bij iemand achterop de fiets gesprongen ;)?

 2. nettelie
  februari 25, 2016 / 12:08

  Jij met je eitjes :’)
  Ik heb een tip voor je: koop een kookwekker! Hoef je er nooit meer zelf aan te denken. Gooi je eitjes in de pan als het water kookt en zet de timer op 6 minuten. Tadaa, voor altijd perfect zachtgekookte eitjes ?

  • anouk
   februari 25, 2016 / 15:15

   of zo’n plastic ei dat verkleurt dat je bij je eieren in de pan moet gooien. Dan weet je precies wanneer ze zacht, medium of hard zijn. Voor ongeveer een euro bij action, blokker of xenos :)

 3. februari 25, 2016 / 12:48

  Ooh rijstwafels met avocado! Yum!!

 4. Tessa
  februari 25, 2016 / 12:54

  Jemig kind doe ff normaal met zo’n snelheid nog na 29km. Echt diep respect dat je dat eruit krijgt en het werkt voor mij super inspirerend. Al ben ik bij lange na niet zo snel als jij haha.. En wat een lief cadeautje heb je gekregen van Deblon. Leeft Tony nog? ;)

 5. februari 25, 2016 / 12:55

  Een nieuwe shopaholic? Aaah, ik houd van die boeken! Goed dat je het zegt :) X

 6. Marieke
  februari 25, 2016 / 14:11

  Je valt wel een beetje in herhaling met je eitjes hoor! En met de mededeling dat je rijstwafels met avocado nog lekkerder vindt dan met avocado en zalm..haha..
  Wat een prestatie, die duurloop in dát tempo!

 7. Ilse
  februari 25, 2016 / 14:49

  Wat had jij voor ontbijt dat je na 29 km nog zo snel rent?
  Leuk die cadeautjes met Tony Chocolony erbij!

 8. Joyce
  februari 25, 2016 / 15:03

  Goeie tip voor jou: de app Eggmaster!

 9. ilse
  februari 25, 2016 / 16:24

  Ik ken geen ei meer zien lol wat een mooie tijden knap hoor

 10. februari 25, 2016 / 17:40

  Oooeeh lekker caramel zeezout!! Je avondeten ziet er ook te lekker uit! Ik ga het maar eens klaarmaken nu!

 11. Pascale
  februari 25, 2016 / 19:32

  Knap hoor 30 km en dan zo’n tempo! Heerlijk die Tony’s reep, ik heb er net ook een gehaald. Ik hoop dat hij het weekend haalt.

 12. Desiré
  februari 26, 2016 / 10:09

  Voor je eitjes even de timer op je telefoon gebruiken? super handig en altijd goede eitjes ;)

 13. Lisa
  februari 26, 2016 / 10:55

  Eitjes in het water, zodra het water kookt 3,5 minuut timen. Perfecte eitjes met smeuïg geel!

 14. februari 26, 2016 / 13:18

  Hmm rijstwafels met avocado :)) Ik zag laatst je boek in de Bruna, zo leuk!